Dodaj do ulubionych

Anglistyka, UAM, plan zajęć

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 19:16
Mam problem.
Z powodu choroby nie byłem wczoraj ani na inauguracji, ani na spotklaniu na wydziale. Jest może gdzieś w sieci plan zajęć? Albo przypisanie do grup? Jak nie to gdzie go można znaleźć... No i gdzie można odebrać indeks, legitymację? Nie będa robić problemów, że w sobotę nie byłem?
Obserwuj wątek
    • Gość: murof Re: Anglistyka, UAM, plan zajęć IP: *.broker.com.pl 30.09.07, 20:20
      Odpowiedzi na wszystkie pytania znajdziesz w tym wątku :
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=69230460
      • Gość: ryjek Re: Anglistyka, UAM, plan zajęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 20:42
        Czytałem ten artykuł wcześniej. Nie znajde tam informacji na temat czy jest w sieci gdzieś plan zajęć studentów anglistyki UAMu oraz przypisanie do grup...
        • Gość: murof To znaczy że nie potrafisz czytać IP: *.broker.com.pl 30.09.07, 20:55
          Po kolei:
          Jest może gdzieś w sieci plan zajęć?

Odpowiedź w temacie:
          Jeżeli nie ma go na stronce to powinien być na
          wydziale.
          Jak nie to gdzie go można znaleźć
          -----
          Uwierz mi jest bo nawet ja go znalazłem (w 2 min !!!!) a nie studiuję na UAM

Odsyłam :google.pl

No i gdzie można oNie będa robić problemów, że w sobotę nie byłem?debrać indeks,
          legitymację?

Odpowiedź w wątku:
          Nawet jeżeli jakimś cudem przegapicie inaugurację to przecież nie ma dramatu !
          Nikt tutaj obecności nie sprawdza, a indeks i legitymację odbiera się po
          prostu w dziekanacie.
          ----------------------

Nie potrafisz czytać dziecię neostrady. Radzę szybko dorosnąć bo w przeciwnym
          razie jedynym papierkami jakie uzyskasz na studiach będą: karta obiegowa i
          powołanie do wojska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka