Gość: homer IP: *.n4u.krakow.pl 11.10.07, 18:29 zobaczyłem że jest taki przedmiot Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: co to jest laboratorium IP: *.chello.pl 11.10.07, 19:21 A na jakim kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: co to jest laboratorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 19:26 u mnie (kierunki tech.) laboratoria oznaczają ćwiczenia praktyczne. tzn takie, na których coś "fizycznie" będziemy robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsasa Re: co to jest laboratorium IP: 84.201.210.* 11.10.07, 21:44 jak sama nazwa wskazuje laboratorium to miejsce gdzie przeprowadza sie eksperymenty i sprawdza sie jak teoria sie ma do praktyki, chociaz i tak wiadomo, ze kiepsko... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaroslaw Re: co to jest laboratorium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 16:15 U mnie lab to jest po prostu laboratorum informatyczne czyli informatyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clarq Re: co to jest laboratorium IP: *.chello.pl 15.10.07, 16:22 u mnie bylo labo za informatyki. myslalem, ze czegos nowego sie naucze (np. PHP) a tu nudy niesamowite - podstawy obslugi pakietow biurowych 4 raz to samo. przeciez tego ucza sie dzieci w podstawowce. cale szczescie, ze sobie filmiki na youtube przez 4 godziny ogladalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pw Re: co to jest laboratorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 11:02 Ja mam na transporcie, dwa laborki, z TI to wiadomo nic innego jak informatyka i z materiałoznawstwa od połowy semestru będę miał, będzie to polegać np na badaniu różnych właściwości np. stali pod mikroskopem itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwcia Re: co to jest laboratorium IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.07, 11:12 nie no umrę chyba... bedzieszz badał stal pod mikroskopem ?? sorki, ale ja wławsnie kończe studia i śmieszy mnie to wszystko :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: co to jest laboratorium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 11:56 jak politechnika... to są laborki z fizyki np. i badania sie sily tarcia, liczy sie przyspieszenie ziemskie, bawi sie fraktalami i takie w sumie pryzjemne rzeczy... jak z informatyki... to inaczej zapychacz czasu:P siedzisz i gapisz sie w monitor... a potem jak studiuje chemiie to wiadomo... laborki, laborki, laborki... już dostaje szału pomalu:P siedzisz i gotujesz zupe heh... wszystko npo z analitycznej, dokładnie co do mili... Najpaskudniejsze jest to że na każde laboatoria trzeba sie uczyc:P i odpytują z teorii:P sa kolowkia, pisze sie sprawozdania ble;/ więc średnio śmiesznie:P Odpowiedz Link Zgłoś
nata2003 Re: co to jest laboratorium 18.10.07, 23:34 MM z jakiej uczelni jesteś? Ja jestem na I roku chemi :)UaM :] nas nie odpytują tylko piszemy co tydzień wejściówkę :P niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: co to jest laboratorium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 20:49 Witam nata;) Jestem z Politechniki Śląskiej, 2 rok;) coprawda z tym odpytywaniem też u nas średnio częsciej te kartkówki i kolokwia... no np na poniedzialek analiza wagowa z cyganskiego jakies ponad 80 str teorii i zadania obliczeniowe, połaczenie zwykłych obliczen wagowych, elementów kinetyki chemicznej i cos np jak siła jonowa itakie tam...... Spadam się uczyć:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: co to jest laboratorium IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.07, 23:04 laborka to na chemii wlasnie prace w laboratorium. ja mam teraz 16 godzin (60min) w tygodniu. codziennie jest odpytanko, w trakcie semestrow srednio 5 kolokwiow. ilosc zalezy od semestru. na 1 mialam 15, potem 20, potem jakies 12 a teraz znow 16. troche to meczy :D Odpowiedz Link Zgłoś