pszczolaasia 21.11.11, 22:51 wlasnie na hbo lecial czemu mi NIKT nie powiedzial ze to zajebiaszczy serial jest? wisnie normalnie jestesta nie przyjaciele... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: hung 21.11.11, 23:00 Ojć ktoś tu sie zachwycał swego czasu nad tym. Lu chyba...? Odpowiedz Link
yvi1 Re: hung 22.11.11, 04:23 My sie patrzelismy na 2 odc. i jakos za malo nam sie rozkrecil i przestalismy. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: hung 22.11.11, 07:48 bo to chyba kolejny serial z serii pokochasz lub znienawidzisz;D tez zobaczylam ze dwa odcinki i sie wynudzilam;> a jak ja zarzucam jakis serial, to musi mnie naprawde mega nudzic) ale chyba lu wlasnie, ogladala wiernie Odpowiedz Link
ka_thy Re: hung 22.11.11, 08:20 Ja zobaczyłam cały sezon pierwszy w nadziei, że się rozkręci i będzie w końcu fajne. Ale nic z tego, stwierdziłam, że nie moje klimaty, więc po co dalej oglądać. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hung 22.11.11, 08:31 czyli generalnie trafilam na jeden zajebiaszczy odcinek 3 sezonu ? poczekam na Lu co powie... Odpowiedz Link
stillgrey Re: hung 22.11.11, 08:39 ja hunga ogladam namietnie od poczatku i powiem Ci, ze obecny sezon jest chyba najlepszy, generalnie szalu nie ma, czasem nudzi, ale dosc przyjemnie sie oglada Odpowiedz Link