Gość: maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 14:32 Czy oceny z kolowium liczą się do średniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Jakie pytanie... :))) IP: *.chello.pl 07.12.07, 14:56 Nie, ale składają się na ocenę z ćwiczeń, która może się liczyć do średniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj Re: kolokwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 23:30 Hmm...:) bo mi chodziło o to: właśnie skończyły mi się ćwiczenia,zakończone kolokwium. W sesji mam 3 egzaminy. Więc ocena końcowa z tych ćwiczeń wliczana jest do średniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: kolokwia IP: *.chello.pl 08.12.07, 00:30 To zależy. Po pierwsze, czy z tych zajęć będzie jeszcze egzamin (chyba nie). Po drugie, czy na Twoim wydziale oceny z ćwiczeń liczą się do średniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnko.pieprzu Re: kolokwia 08.12.07, 01:30 A to Ty powinieneś wiedzieć u siebie na studiach:-)))) Oceny z poszczególnych "działań" (aktywność, zadania, kolokwia) w ciągu semestru liczą się do ostatecznego zaliczenia przedmiotu. Ale tylko końcowe oceny z przedmiotów liczą się do średniej z całych studiów. Logiczne chyba? Odpowiedz Link Zgłoś