Gość: witaminka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 10:51 CO myślicie o tej szkole? Jakie sa opinie zarówno o szkole jak i o prowadzonych tam kierunkach studiów,najbardziej z nich intereseuje mnie opinie o socjologii i politologii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dd Re: WSNHID w Poznaniu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 19:15 Studia jak studia, zadna rewelacja, a kasy ciagna nie wiadomo za co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josia Re: WSNHID w Poznaniu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 17:37 w sumie ja jestem na informatyce ale szkołę oceniam przeciętnie. jak wszędzie mają burdel i nigdy niewiadomo o co chodzi, bo przepływ informacji mimo bajeranckiego wirtualnego dziekanatu jest żaden. moze jeden taki plus że nie robią złośliwości na egzaminach i jak się ktoś nauczy, to zda. a nie tak jak na państwowych uczelniach. ale to już widać kwestia pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: WSNHID w Poznaniu... IP: *.crowley.pl 28.01.08, 09:22 studiuję kulturoznawstwo i musze przyznać,ze przez mała ilosc zajesc wpadłam w depresje!! to sa studia dla leni ... nie dla osób ktore chcą sie czegośc nauczyć lub cos w życiu osiągnąć ... bynjamniej tak oceniam kulturoznawstwo... ludzie z politologii i socjologii równiez narzekają ... zrezygnowałam z UAMu dla WSNHID ... to był błąd... rzeczywiście ciągna niebagatele sumy w tej szkole, jesli nie ma sie zapłaconego czesnego za jeden miesiac jest sie na liście do skreślenia, ... tak jak ppisąłam na poczatku lizy sie kasa... to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: WSNHID w Poznaniu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 16:37 ja jestem na SM i jestem zadowolona.Myślałam,ze kiedy idzie się na uczelnie prywatna wszystko załatwiaja pieniadze...a jednak mysliłam sie,tzreba się poprostu uczyc,wykladowcy maja identyczne wymagania czy to panstwowa czy to prywatna,wiem poniewaz moja przyjaciólka jest na UAM na stosunkach międzyn.i wymagania mamy bardzo podobne a pozatym mamy takich samych profesorów..więc nie liczyc na specjalne ulgi.Nie orientuje się jak jest na innych kierunkach niestety.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin Re: WSNHID w Poznaniu... IP: 213.199.218.* 15.02.08, 10:17 Między politologią na UAM i politologią w WSNHiD jest przepaść. Jeżeli chcesz się czegoś nauczyć to chyba lepiej wybrać państwową uczelnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiara Re: WSNHID w Poznaniu... IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.13, 18:13 Jak może być przepaść jak tu i tu uczą Ci sami wykładowcy. Ja wiem od jednego z UAM, że na swoje wykłady w UAM woli wysyłać doktoratów bo na WSNHiD lepiej mu zapłacą, czegoś od niego wymagają. A jak nie przyjdzie do UAM to nic się nie stanie, a studenci lenie pójdą na piwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zww Re: WSNHID w Poznaniu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.13, 00:53 Ty myślisz, że on tak samo i to samo wykłada i takie same ma wymagania na wshnid jak na UAM? Jeśli tak, to się po prostu mylisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: WSNHID w Poznaniu... IP: *.tkk.pl 28.10.13, 22:30 Witam.konczylam SM w 2008r na WSNHID-studia magisterskie-zawsze byłam wzorowa uczennica w szkole średniej;-)uczelnie ocenami bardzo dobrze, profesorowie wymagający(przynajmniej Ci z którymi miałam do czynienia) boje sie tylko oto aby uczelnia sie nie" zamknęła":-)generalnie jak mam poradzic to wybierajcie Państwowe uczelnie.....zawsze jest pewność,ze przetrwaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka WSNHiD Re: WSNHID w Poznaniu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 20:45 ja też jestem na SM i popieram - poziom wcale nie jest niski. Porównując tą uczelnię i UAM, na którym studiuję równolegle drugi kierunek - na obu kierunkach miałam szczęście spotkać wykładowców kompetentnych i wiedzących, co mówią w czasie wykładu. Plusem szkoły jest świetne, wygodne i nowoczesne wnętrze. Niestety, muszę również zgodzić się z poprzednikami, że pieniądze za czesne to niemała kwota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EPSILON Matematyka korepetycje IP: 78.152.30.* 20.02.08, 15:00 KOREPETYCJE Z MATEMATYKI kontakt: GG 2759428 telefoniczny bardziej preferowany 0-607-207-605 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzy Re: Matematyka korepetycje IP: *.icpnet.pl 20.02.08, 16:50 Szkoła jest świetna!Oczywiście dla kogoś kto będzie chciał ja skrytykować i tak ją skrytykuje.Ja jestem na SM dziennych rok 3.Jeśli ktoś myśli,że będzie płacił i przechodził to nawet niech nie bierze jej pod uwagę-owszem chodzi im o pieniądze, ale renomę tez trzeba jakoś zdobyć.Zajęć jest dużo (przynajmniej na moim kierunku).Poziom w zasadzie identyczny jak UAM...koleżanka pożycza ode mnie notatki ;-) Szkoła daje dużo możliwości-na Erasmusa kto jest chętny ten jedzie,stypendia naukowe przyznawane są obligatoryjnie po przekroczeniu określonej średniej.Inne stypendia przyznawane są bez najmniejszych problemów pod warunkiem oczywiście spełnienia określonych kryteriów.Znam ludzi z mojego roku których miesiąc nauki wychodzi ok.60zł.Załatwienie praktyk,staży itp. nie leży po stronie studenta tylko Biura Karier. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evra Re: Matematyka korepetycje IP: *.echostar.pl 04.03.08, 22:10 zgadzam się. jeśli ktoś ma chęć do nauki to zdobędzie odpowiednia wiedzę na każdej uczelni. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacks Re: WSNHID w Poznaniu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 15:06 Ja jestem na politologi na pierwszym roku i nie narzekam to fakt ze czasami był bajzel ale teraz już to lepiej wygląda nieco. A co do poziomu to jest taki sam jak na UM zwłaszcza gdy ktoś trafi na tych samych wykładowców co też tam uczą i u nas.Też zdarzają się wyjątki wykładowców którzy mniej wymagają ale są sympatyczni :).Poza tym nie mamy brudu w ubikacjach i jest czysto na korytarzach bo co godzinę jest sprzątane.Po za tym mamy fajnych gości zapraszanych na uczelnie.Mimo że czesne na dziennych jest dosyć wysokie 470 to się jednak wdłg. mnie racjonalnie opłaca.Wiadomo że zawsze można zrobić coś lepiej i gorzej !>ogólnie szkoła ma więcej plusów niż minusów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: WSNHID w Poznaniu... IP: *.hostowo.eu 28.09.13, 13:35 "Ja jestem na politologi na pierwszym roku i nie narzekam " - słusznie na narzekanie będziesz miał okazję po ukończeniu tak pięknego, skazującego cię prawie na pewno na bezrobocie ,smieciową pracę lub emigrację kierunku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: WSNHID w Poznaniu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 00:17 twoja wypowiedź nie jest na pewno reklamą dla uczelni! To raczej wstyd! Wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś