ansag 25.02.08, 21:38 Czy są takie? Chodzi mi o zaoczne, konkretnie pedagogika. Na jakiej zasadzie jest się przyjmowanym itp.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepe le pew Re: Studia od II semestru? IP: *.broker.com.pl 25.02.08, 21:49 O ile mi wiadomo nie ma takich. Są natomiast takie które zaczynają się w semestrze letnim (może o to ci chodziło) ale tam program idzie normalnie 1,2..itd. Ktoś to potwierdzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Studia od II semestru? 25.02.08, 23:35 No nie wiem, chciałabym się teraz gdzieś zapisać, żeby nie "leżeć" przez semestr, czy tam dwa czy trzy ;) Bo zrezygnowałam z obecnych, a na kolejne będę pewnie startować ze 2 albo 3 lata pod rząd, bo po 40 osób chętnych na miejsce, więc warto byłoby coś porobić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyrax002 Re: Studia od II semestru? 01.03.08, 17:16 Osobiście o takich nie słyszałem. Pozdrawiam ------------------------------- Jak napisać, przepisać i z sukcesem obronić pracę dyplomową? prace-dyplomowe.zlotemysli.pl/mohak.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Studia od II semestru? IP: *.gprs.plus.pl 01.03.08, 17:25 Skoro tak ciężko się dostać, to trzeba było złożyć deklarację o poprawę matury. Przynajmniej miałabyś czym się zająć... A jak nie, to do pracy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Studia od II semestru? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 18:29 Wyższa Szkoła Mazowiecka, Wszechnica w PKIN tam jest pedagogika Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Studia od II semestru? 01.03.08, 19:11 Nie chodzi o maturę, bo tam niestety są egzaminy wstępne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: song Re: Studia od II semestru? IP: *.attu.pl 01.03.08, 19:55 dziwne pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Studia od II semestru? 01.03.08, 21:04 Boże, przecież istnieją studia zaoczne tak jakby od II semestru, tzn. zaczynają się w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Studia od II semestru? IP: *.attu.pl 01.03.08, 22:44 na każdej prywatnej uczelni mozna rozpocząć studia od semestru tzw. letniego czyli od marca Odpowiedz Link Zgłoś