Dodaj do ulubionych

jak to jest z tą rekrutacja??

07.05.08, 19:31
A dokladniej chcialabym wiedziec czy sa jakies limity co do ilosci
uczelni i kierunkow, na ktore mozna skladac papiery. Z jednych
zrodel slyszalam, ze mozna tylko na 3 uczelnie, z innych, ze w sumie
tylko na 3 kierunki. Czy ktos sie orientuje jak to w koncu jest???
Pozdrawiam ;)
Obserwuj wątek
    • adziunia Re: jak to jest z tą rekrutacja?? 07.05.08, 21:28
      To pytanie pada juz od trzech lat. Nie ma takich limitów!!
    • Gość: kinia Re: jak to jest z tą rekrutacja?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:35
      No dokladnie od trzech kat:-0 a ja bylam pierwszym rocznikiem z nowa matura i o
      ile dobrze pamietam to owczesny minister edukacji wymyslil sobie ze bedzie mozna
      na 3 kierunki tylko skladac, zeby nie zasmiecac miejsc, ale na szczescie pomysl
      nie przeszedł.Stad te pytania.
      • Gość: V Re: jak to jest z tą rekrutacja?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 17:01
        dostajesz poprostu 3 kopie swiadectwa. Zawsze mozesz je sobie dorobuc, ale jest to platne.
        • Gość: dżi Re: jak to jest z tą rekrutacja?? IP: *.range86-154.btcentralplus.com 10.05.08, 09:20
          jestem zeszłoroczną maturzystką, ale będę się starała dostać na studia w tym roku - jeśli nie ma limitu kierunków, a proces rekrutacji praktycznie odbywa się przez internet (na większości uczelni), to chyba nie ma to większego znaczenia, że nie mam tych 3 odpisów matury? bo dokumenty dosyłam na uczelnię dopiero po ogłoszeniu listy przyjętych - dobrze mówię? niech mnie ktoś oświeci;p
    • Gość: ja Re: jak to jest z tą rekrutacja?? IP: *.ghnet.pl 10.05.08, 13:40
      Ale kto to ci sprawdzi?? teoretycznie mozesz na niewiele kierunkow bo masz tylko
      kilka swiadectw (2 czy 3) ale w praktyce na wiekszosc uczelni rejestrujesz sie
      przez internet a swiadectwo masz doniesc jak juz sie dostaniesz.
      Ja tez zdawalam mature 3 lata temu i np na ae musialam od razu na poczatku
      zostawic swiadectwo. Pozniej mi je odeslali. Teraz jest inaczej czyli donosisz
      je jak juz sie doataniesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka