Gość: student IP: *.acn.waw.pl 13.09.03, 01:06 Na mnie ta wiadomość nie robi wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirek Re: Bill Gates na SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 01:11 "Atak frustrata, któremu zawiesza się oprogramowanie"?? Chyba chodzi tutaj o coś więcej? Np. o Millera, który każe polakom obowiązkowo kupować Windows, samemu prawdopodobnie czerpiąc z tego procent na finansowanie SLD? O to, że Microsoft posługuje się od lat niecnymi praktykami monopolistycznymi, nie pozwalając na swobodny rozwój rynku oprogramowania? O to, że przez Microsoft ludzi, którzy są niezadowoleni z działania ich komputerów, jest coraz więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Bill Gates na SGH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 12:08 Gość portalu: Mirek napisał(a) > Np. o Millera, który każe polakom obowiązkowo kupować Windows, > samemu prawdopodobnie czerpiąc z tego procent na finansowanie > SLD? Witam Zgadzam się z przedmówcą, przecież ten "człowiek" powinien się wstydzić swojego podejścia do ludzi. Jak może "ukraść" system nazwać go swoim i teraz się podniecać. Pewnie połowa tych co będą na wykładzie nie wiem skąd się wziął Windows :). Ciekawe czy ktoś zapyta rzeczonego Billa - dlaczego stosuje monopol i często stosuje ciosy bardzo poniżej pasa:(. Ehh szkoda czasu na wykład z tym oszustem. A co do kazania przez Millera zakupu Windows - to z całym szacunkiem, niech sobie sam kupi :). Nie ma takiej siły od 10 lat bym go używał i nie mam zamiaru tego zmieniać :)... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Ciekawe ilu uczestnikow bedzie mialo orginalnego IP: *.ny5030.east.verizon.net 13.09.03, 17:14 Windowsa heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: Bill Gates na SGH IP: *.net.wlnet.com.pl / 192.168.2.* 13.09.03, 21:19 Co tak naprawdę będzie tematem spotkania??? Odpowiedz Link Zgłoś