Gość: buziaczek Re: polonisci z zaocznych II rok IP: *.han.telia.se / *.han.telia.se 19.09.03, 15:08 ale o co chodzi??? moze jakies detale??? Odpowiedz Link Zgłoś
shemreolin Re: polonisci z zaocznych II rok 19.09.03, 15:10 no tak... niechcacy wysłałam pustego posta :P Są tu może polonisci z UW, którzy studiują zaocznie i właśnie dostali sie na II rok? bo ja do takich własnie należę i chętnie poznam inne osoby. :)))) POonoć grupy sie nieźle pomieszały i teraz wiele z nas bedzie poznawac nowe osoby. miło by było poznać kogoś wcześniej... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek Re: polonisci z zaocznych II rok IP: *.han.telia.se / *.han.telia.se 19.09.03, 16:48 Shemreolin: ja wlasnie w poniedzialek skladam podanie o przeniesienie na zaoczne. Jestem na II roku polon. dziennej ( logopedia )... szczesliwym chyba dla nas dwoch trafem, obie szukamy takich jak my, osob :)) jakby co, pisz do mnie na maila Justyna.Godlewska@supermedia.pl bardzo chetnie z Toba popisze na ten, jak i na inne tematy ( celem poznania najprawdopodobniej przyszlej kolezanki)swoja droga tez jestem baaardzo ciekawa calego "systemu" tego typu toku studiow, wiec bede Ci tez bardzo wdzieczna za jakies uwagi, sugestie ;) pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś