madaliene 11.06.08, 14:01 chciałabym sie dowiedzieć cos wiecej o tym kierunku, gdzie najlpepiej studiowac, organizacja studiów, na jakie przedmioty najwiekszy nacisk ! heLp:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie Re: gospodarka przestrzenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 14:04 studia nudne.Beznadziejne.Praca w wąskiej dziełce lepiej ekonomie albo finanse studiować.Studiowałam to rok na uł,ale te przedmioty były...tak nudne..niewiadomo co to w ogóle było.Zobacz sobie program studiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi Re: gospodarka przestrzenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:46 nie moge się zgodzic, ze gospodarka przestrzenna to nudny kierunek, moze na UŁ tak ale ja studiuje na UWMie i jest ciekawie. Nie ma sie do czego przyczepic. Kadra super, ludzie tez w porzadku a perspektywy pracy po tych studiach sa spore, takze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: gospodarka przestrzenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 23:17 tez studiuje na UWMie i tez jestem zadowolony. Na poczatku sceptycznie do tego podchodzilem, ale po pol roku przekonalem sie, ze to byl dobry wybor. Gospodarka przestrzenna wcale nie jest nudna, no chyba, ze dla kogos kto sie tym nie interesuje. Ja nie wyobrazam sobie innych studiow. Odpowiedz Link Zgłoś