Dodaj do ulubionych

Stosunki Międzynarodowe na UEK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 20:06
Zmienił się trochę tryb rekrutacji na ten kierunek na UEK w tym sensie, że w
zeszlym roku bylo przyjetych ok. 270 osob, a w tym roku ma byc ponoc tylko 90
miejsc. W zeszlym roku, aby zostać przyjętym na ten kierunek trzeba bylo miec
przynajmniej 152 punkty. Ja bede mial prawdopodobnie jakieś 166-173. W zwiazku
z tym pytanie, czy po tak drastycznym obnizeniu ilosci osob na kierunku,
zdobyta przeze mnie ilosc punktów powinna wystarczyc by sie na tam dostac?
Obserwuj wątek
    • Gość: malwaa Re: Stosunki Międzynarodowe na UEK IP: *.zax.pl 20.06.08, 16:25
      hej,
      ale zauważ że na uek zostanie otwarty nowy kierunek "międzynarodowe stosunki
      gospodarcze". Tam przyjma z 200 osób lub więcej nawet. a obecne stosunki na uek
      będą bez matmy i matematycznych przedmiotów. bardziej to będą studia
      polityczne:/ co uważam za beznadziejny pomysł.
      • Gość: Stefan Re: Stosunki Międzynarodowe na UEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 23:55

To nawet nie wiedziałem. Teraz będę się musiał głęboko zastanowić co wybrać.
        • Gość: seul Re: Stosunki Międzynarodowe na UEK IP: *.chello.pl 26.06.08, 05:25

nie wiecie może jakie były progi na administracje ?!?!?!
          • vibracja Re: Stosunki Międzynarodowe na UEK 27.06.08, 17:32
            minimalnie 144 punkty na administracje rok temu
            • Gość: seul Re: Stosunki Międzynarodowe na UEK IP: *.chello.pl 27.06.08, 18:04
              ja mam 161. chce tam iść na drugi kierunek. chciałem jeszcze składac na inny
              kierunek na inną uczelnie w ramach zabezpieczenia ale widze ze mam duży margines
              aż 17 pkt także chyba zaoszczędze sobie to 80 złotych bo w sumie tam mi
              najbardziej zalezy mam nadzieje że ten rok nie obrodzi wyjątkowo w kandydatów na
              administracje :-] i sie bezproblemu dostane.

jak jes na tych studiach? fajnie ? :-] :-] :-]

pzdr. dzieki za info
              • Gość: olka fasolka Re: Stosunki Międzynarodowe na UEK IP: *.ghnet.pl 23.09.08, 05:45
                nie bedzie matmy...i takich specjalizacji na GŚ czy HZ :/
      • Gość: gość portalu Re: Stosunki Międzynarodowe na UEK IP: *.pmcnet.pl 27.06.08, 00:16
        Myślę, że matmę zostawią, ale pewnie będą mniej wymagać od SM niż od MSG
    • Gość: Gargi Re: Stosunki Międzynarodowe na UEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 23:06
      Zapraszam wszytkich na nowopowstałe i prężnie rozwijające się forum stosunków
      2008/2009 uek.phorum.pl

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka