Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Łódzki

IP: *.dolsat.pl 05.07.08, 20:59
Witam jak myślicie czy warto iść na UŁ wydział ekonomiczno - socjologiczny
kierunek międzynarodowe stosunki gospodarcze ?? mam taki zamiar ale nie wiem
czy dobry wybór pomocy .. może macie kogoś tam i doradzicie .. da rade znaleźć
prace po tym ?
Obserwuj wątek
    • Gość: super eko Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.toya.net.pl 06.07.08, 17:40
      lepiej iść na informatyke i ekonometrie na tym wydziale :D
      • Gość: Lenka Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.08, 18:10
        lepiej iść tylko gorzej się utrzymać;) matematyki od zarąbania jest na pierwszym
        roku.
    • Gość: mózg Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 18:36
      Poco do Łodzi to okropne miasto, stagnacja i jak chcesz tam zostać po studiach
      to o pracę raczej trudno. Wybierz np. Poznań czy Wrocław.
      • Gość: haha Re: Uniwersytet Łódzki IP: 91.200.238.* 06.07.08, 18:57
        Łódź to miasto z klimatem ,duszą !! i niczego tam nie brakuje.Do studiowania w sam raz.
        Nikt nikomu przecież nie każe zostawać w tym samym mieście po studiach.
    • Gość: gość Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.08, 19:56
      Warto iść , bo tam poziom nauki jest wysoki, wymagajacy wykladowcy, np. slynny
      Malaczewski od matmy.
      Jestem zadowolona z tego kierunku i warto tam iść.
      • Gość: mózg Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 21:50
        Miasto z klimatem, chyba po fabrycznym:)
        A co do poziomu to raczej daleko w tyle za UAM czy UWr
      • Gość: g Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.astral.lodz.pl 07.07.08, 11:15
        > Warto iść , bo tam poziom nauki jest wysoki, wymagajacy wykladowcy, np. slynny
        > Malaczewski od matmy.

hahahahahahah słynny to jest Welfe a Malaczewski to mu moze buty czyścić.
    • Gość: nnn Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 10:07
      możesz iść jak jesteś b.dobry z matmy i przedmiotów pokrewnych (ja mam warunek),
      kierunek ogólnie mało ciekawy, niczym sie od ekonomi nie różni praktycznie. Ja
      sie zawiodłem, jak w tym roku dostane sie na socjologie, to rzucam msg w diabły.
      • Gość: Oll Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.gprs.plus.pl 18.07.08, 15:49
        a czy moze wie ktos jaka jest roznica miedzy finansami i rachunkowoscia na
        wydziale ekonomicznym i na wydziale zarzadzania!? bo nie wiem na ktory z nich
        zlozyc papiery? pozdrawiam.
        • Gość: Lenka Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.08, 16:03
          lepiej na wydział ekonomiczny
          • Gość: Oll Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.gprs.plus.pl 19.07.08, 16:44
            lepiej pod jakim wzgledem? i czym roznia sie te kierunki na dwoch roznych
            wydzialach? bo niestety nawet rozpiski z planem zajęć dla konkretnych kierunkow
            nie moge znalezc. a do poniedzialku musze sie zdecydowac? Pozdrawiam.
            • Gość: malwina Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 18:25
              rozkłady zajęć masz dla wydziału zarządzania na www.wz.uni.lodz.pl/rozklady/
              natomiast dla ekonomiczno socjologicznego na
              www.eksoc.uni.lodz.pl/portal/?s=../page&id=184
              niestety dla zarządzania nie ma wszystkich semestrów... pozdrawiam...
              • Gość: malwina Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 18:30
                ...lista przedmiotów na wydziale zarządzania znajduje się jeszcze w ulotce,
                jeśli nie masz to jest na
                wz.uni.lodz.pl/info_studia/oferta_edu07_08.php#s1 jak klikniesz na
                "kierunek finanse i rachunkowość"
                • Gość: Oll Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.gprs.plus.pl 21.07.08, 13:08
                  Dzieki wielkie. Co prawda nadal nie widze znaczacej roznicy miedzy tymi
                  kierunkami, ale postanowilam zlozyc na wydzial ekonomiczny, choć ta fontanna na
                  Matejki byla b.kuszaca ;) pozdro
                  • Gość: g Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.astral.lodz.pl 21.07.08, 17:19
                    ta fontanna to jedyna rzecz ktora jest tam fajna :) wiem bo tam tez studiuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka