common31 28.07.08, 12:25 Uzyskałam aboslutorium 2,5 roku temu jednak sytuacja rodzinna zmusiała mnie do wyjzadu. Ile obowiązuje abosolutorium? czy musze nauke rozpoczynac od początku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: belial Re: aboslutoium powrót na studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 12:38 > Uzyskałam aboslutorium 2,5 roku temu jednak sytuacja rodzinna > zmusiała mnie do wyjzadu. Ile obowiązuje abosolutorium? czy musze > nauke rozpoczynac od początku? zapytaj w dziekanacie co w takim przypadku zrobić, 2,5 roku to długo i pewnie będziesz musiała zdawać tzw. egzamin wznawiający, aby wznowić się na dzień obrony, jest to jeden wybrany przez dziekana egzamin z toku studiów Odpowiedz Link Zgłoś
clas_sic Re: aboslutoium powrót na studia 28.07.08, 23:25 to chyba zależy od uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belial Re: aboslutoium powrót na studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 10:11 tak, najlepiej niech spyta u siebie, co uczelnia to inne reguły Odpowiedz Link Zgłoś