pluskotka 11.08.08, 22:09 Nie wiem, na który DS się zdecydować. Istnieje tam jakiś, który zasługuje na miano najspokojniejszego? ;) -- Zacisze Pauli ...oczy tej małej jak dwa błękity... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Akademik UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 20:27 ...najspokojniejszego...? trudno powiedzieć... ale obojętnie co wpiszesz w podaniu, to oni przyznają Ci akademik wg swoich kryteriów... istotne tylko aby wcześniej zarezerwować sobie miejsce w pokoju kiedy już dostaniesz przydział akademika... jeśli chcesz się uczyć a nie imprezować to w większości akademików obowiązuje zasada "im niżej tym spokojniej"... ale nie gwarantuje że w każdym :) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Akademik UŁ 13.08.08, 20:42 Już wpisałam na wniosku XIII i umówiłam się z pewną dziewczyną. Dlatego liczę, że dostanę akurat ten dom. Ale właśnie słyszałam, że dają jak im wiatr zawieje, eh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Akademik UŁ IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.08.08, 20:32 etam, wieża babel najlepsza:D mam tam znajomych i żaden nie narzeka na problemy z nauką, a wręcz najwyższe średnie mają:) ale imprez też dużo:) zresztą, pluskotka, na administracji uczysz się tak naprawdę tylko 2 razy w roku:P Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Akademik UŁ 14.08.08, 20:36 Doszłam do wniosku, że wreszcie czas zacząć uczyć się regularnie. :) Oglądałam dziś tą moją trzynastkę. Chyba zmienię wpis na wniosku bo mi go oddali z braku zaświadczenia o moich nieistniejących zarobkach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Akademik UŁ IP: *.toya.net.pl 25.08.08, 10:49 A jak to jest na lumumbowie daja każdemu akademik czy jakiś procent wniosków odrzucaja? Pytam bo dochód w mojej rodzinie nie jest najniższy i zastanawiam się czy dostane czy lepiej rozladać się już za czymś innym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Akademik UŁ IP: *.astral.lodz.pl 25.08.08, 10:56 pluskotka napisała: > Doszłam do wniosku, że wreszcie czas zacząć uczyć się regularnie. :) taaaaa my tez tak mowimy :) juz 4 rok hahah Odpowiedz Link Zgłoś