Dodaj do ulubionych

egzaminy na UŚ

IP: 194.9.93.* 17.11.03, 19:33
Nie wiem gdzie miałabym puścić takie oto pytanko (na sporcie ? pubach?): czy
ktoś z szanownych forumowiczów może mi powiedziec gdzie zdobyc pytania
egzaminacyjne z poprzednich lat na wydział prawa kochanej naszej katowickiej
Alama Mater? Uczelnia nie ma, a pytanka w ubiegłych latach były bardzo ale to
bardzo podchwytliwe.
I po drugie czy ktoś ma jakieś doświadczenia z kursami przedegzaminacyjnymi
prowadzonymi przez wykładowców i asystentów wydziału prawa? W tym roku pan O.
prowadzi zajęcia w grupie kilkuosobowej za 120 zł od godziny i na te zajęcia
trzeba chodzić co najmniej raz w tygodniu juz od października. Pozdrawiam
wszystkich startujacych latem na parwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: kermit Re: egzaminy na UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:30
      dobra rada : startuj do krakowa. Panowie prawnicy z UŚ to pośmiewisko europy
      poziom żałosny, perspektywy żadne
      a najlepiej to pomysl o jakim sinnym fajnym kierunku
      może np. Socjologia ?
      • Gość: szakiet Re: egzaminy na UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 10:08
        Kermicie,
        Tak miło zjechałeś wydział prawa, że nie mogę się doczekać inforamcji za co
        tak namiętnie wychwalasz socjologię? A może jesteś tam asystentem? Albo co
        ciekawsze którymś z doktorów? Jezus Maria - teraz na to wpadłem - przecież to
        pan panie profesorze!!!!!
        • Gość: ina Re: egzaminy na UŚ IP: 194.9.93.* 24.11.03, 19:31
          wydział jak wydział- drodi kermicie
          kraków za to jest chory na głowę z powodu manii wielkości. nie tylko na UJ ale
          nawet na ulicy ludziom się w głowach poprzewracało z powodu deszczu na
          brackiej, ale ponawiam pytanie o egzaminy wstepne , testy, itp
      • Gość: settembrini Re: egzaminy na UŚ IP: *.swic.dialup.inetia.pl 02.12.03, 20:50
        milo mi, ze jestem posmiewiskiem calej europy... jako student tego lichego
        wydzialu moge wobec tego nic tylko zaplakac ehehhehe. perspektywy zadne, nie to
        co po socjologii, ktorej absolwentow wyrywaja pracodawcy. kermit, mowisz tak,
        ajkby cie od nas wywalili. nie ukrywam, ze wpia na US ma wiele wad, ale bez
        przesadyzmu, generalnie o kazdym uniwersytecie mozna tak powiedziec. po prostu
        sesyjny model studiowania jest do dupy, moglibysmy zaszczepic system od
        austriakow albo niemcow. a co do testow... dlatego sa takie cenne, bo trudne do
        zdobycia. ale czasem mozna znalezc zbiory testow egzaminacyjnych w
        antykwariatach
        • Gość: kermit Re: egzaminy na UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 12:22
          Sett - skonczylem UŚ i powiedzialem sobie, ze te 5 lat to strata czasu byla.
          apisalem sie na podyplom na UJ i widze ze starcile 7 tys. i 1,5 roku
          Akademizm w polsce to jedyna forma mastrubacji za którą jeszcze płacą
          dotyczy to zarówno WPIA jak i WNS
          jedynie ci z politechniki przynajmniej nauczą się liczyć
          • settembrini WPiA na UŚ 05.12.03, 23:04
            trudno mi mowic o politechnice jakiejkolwiek, bo nie mam z nia zadnej
            stycznosci. mnie tylko wq... to, ze na wlasnym wydziale traktuja mnie jak
            debila. spotkalem sie juz nawet z sytuacja, ze w dziekanacie powiedziano mi, tu
            cyt. ' jak pan mogl zdac mature '. az bym takiej jednej z druga &%$#@@@%^%$^$
            zamiast pomagac i sluzyc dobra rada, klody pod nogi. ale tu musze glowe
            pochylic przed Pania Ewa... jedyna sprawiedliwa. :) choc niestety zawsze sie
            do mnie odwroce te pozostale dwie krowy niemyte. poza tym w sumie masz racje,
            to dno... ale na innych uniwersytetach tez niestety nie jest o jote lepiej. mam
            tylko nadzieje, ze w koncu ktos dokona reformy w systemie i organizacji
            studiow, tak jak pisalem- np. model austriacki.

Gość portalu: kermit napisał(a):

> Sett - skonczylem UŚ i powiedzialem sobie, ze te 5 lat to strata czasu byla.
            > apisalem sie na podyplom na UJ i widze ze starcile 7 tys. i 1,5 roku
            > Akademizm w polsce to jedyna forma mastrubacji za którą jeszcze płacą
            > dotyczy to zarówno WPIA jak i WNS
            > jedynie ci z politechniki przynajmniej nauczą się liczyć
            • Gość: kermit Re: WPiA na UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 17:50
              zapomnij sett. Ta banda pijaków i tepaków sie nie zmieni. POzdrawiam przy
              okazji profesora P. z WNS, chama, pijaka, komucha a przede wszystkim kretyna
              jakich mało. Uwierze w reforme akademizmu wPolsce jak ten koles trafi na
              bruk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka