Dodaj do ulubionych

Bogdan Jański

20.11.03, 11:33
Czesc, chodzi ktos do szkoly wyzszej im. bogdana janskiego? jesli tak to
prosze o jakies informacje. (jestem na I roku zarzadzania) :)
Obserwuj wątek
    • Gość: dziwka Re: Bogdan Jański IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 22.11.03, 14:34
      a w jakim miescie to gówno jest??
      • liste_k Re: Bogdan Jański 22.11.03, 21:27
        Jakie znowu gówno? To jest najnormalniejsza szkoła dla normalnych ludzi z
        poziomem. Nie będę ci mówić gdzie ona ma siedzibę, bo po co ci to. A z reszta
        masz niezły nick. Czy on określa twoje rozumowanie?
        • Gość: Studentka Re: Bogdan Jański IP: *.centertel.pl 06.09.14, 00:05
          Przykra sprawa, Szkoła przeżywa trudności i nikt nie wie, co będzie dalej
          • 0lika Re: Bogdan Jański 23.04.15, 18:18
            Wszystko już ok. Szkołę oszukało kilku ludzi. Mieli przejściowe problemy, ale trwało to krótką chwilę.
            • Gość: M.M Re: Bogdan Jański IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.15, 20:51
              To już chyba ostatnie podrygi SW.
    • klaudiam00 Re: Bogdan Jański 18.05.15, 13:38
      Szkoła świetnie daje sobie radę, jestem bardzo zadowolona i żałuje że to juz 3 rok.
    • klaudiam00 Re: Bogdan Jański 18.05.15, 14:54
      Wykładowcy są bardzo dobrze przygotowani do zajęć więc nie ma obawy o niski poziom uczelni, jestem studentką 3 go roku i śmiało stwierdzam że szkoła Jańskiego mi wiele pomogła.
      • acia94 Re: Bogdan Jański 14.08.15, 16:17
        Gó... prawda, studiujemy w ruderze, zimą nie ma ogrzewania, okna się nie zamykają, z dachu cieknie, a nowy dyrektor zwolnił prawie wszystkich wykładowców. Co dalej? Nie wiem, a zostały mi jeszcze 3 semestry. Nie dajcie się zwieść wpisom, które szkoła sama pisze na wszystkich forach jaka to jest świetna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka