Dodaj do ulubionych

PYTANIE. do studentów prawa....

IP: *.chello.pl 22.11.03, 16:38
Mam pytanko do studentów prawa powyżej pierwszego roku:Czy Wy naprawdę
uczycie się tylka na miesiąc przed sesją?Mi materiał wydaje się tak ogromy,ze
już teraz w listopadzie czytam i ...się stresuję przed sesją...:(
Obserwuj wątek
    • Gość: rafal Re: PYTANIE. do studentów prawa.... IP: *.chello.pl 23.11.03, 01:48
      do bardacha nie zagladalem caly rok, moze kilka razy przekartkowalem jakis
      rozdzial przed zajeciami lub na nich.... do egzaminu zaczalem sie uczcyc na
      jakies 2,5 tyg wczesniej po 8-9h codzeinnie i starczylo by dostac 4.

nie steresuj sie
      poczekaj do kwiaetnia, maja przynajmniej
      • Gość: Erato Re: PYTANIE. do studentów prawa.... IP: *.chello.pl 23.11.03, 10:21
        Gość portalu: rafal napisał(a):

> do bardacha nie zagladalem caly rok, moze kilka razy przekartkowalem jakis
        > rozdzial przed zajeciami lub na nich.... do egzaminu zaczalem sie uczcyc na
        > jakies 2,5 tyg wczesniej po 8-9h codzeinnie i starczylo by dostac 4.
        >
        > nie steresuj sie
        > poczekaj do kwiaetnia, maja przynajmniej

Tylko,ze ja mam historię polski już w styczniu!Dziekuję za słowa otuchy i
        pozdrawiam serdecznie!!!
      • Gość: iga Re: PYTANIE. do studentów prawa.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 11:55
        gratuluje ja taka zdolna nie jestem, probowałam systemu m-c przed i zawaliłam
        ten egzamin, z kolei do przy powszechnej sie sprawdzil nie mowie ze
        rewelacyjnie bo dostalam 3+ ale jednak..
        pozdrawiam
    • Gość: ppp Re: PYTANIE. do studentów prawa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 07:16
      przed zimowa nie ma sie co denerwowac :) chociaz zalezy to pewnie od uczelni. w
      moim przypadku (uw), byly to 4 tygodnie przygotowan przed logika + niecaly
      tydzien na wstep do prawoznawstwa. ja nie jestem milosnikiem historii, wiec z
      letnia sesja mialem troche wiecej klopotow. przeczytalem cala sojke, bardacha i
      szczanieckiego :) gdzie studiujesz? zycze powodzenia!
      • Gość: Erato Re: PYTANIE. do studentów prawa.... IP: *.chello.pl 23.11.03, 10:22
        Gość portalu: ppp napisał(a):

> przed zimowa nie ma sie co denerwowac :) chociaz zalezy to pewnie od uczelni.
        w
        > moim przypadku (uw), byly to 4 tygodnie przygotowan przed logika + niecaly
        > tydzien na wstep do prawoznawstwa. ja nie jestem milosnikiem historii, wiec z
        > letnia sesja mialem troche wiecej klopotow. przeczytalem cala sojke,
        bardacha
        > i
        > szczanieckiego :) gdzie studiujesz? zycze powodzenia!

Dzieki za odpowiedz!Studiuję na UKSW.Również życzę powodzenia na wszystkich
        egzaminach!Pozdrawiam!
        • Gość: mikiu Re: PYTANIE. do studentów prawa.... IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 20:29
          hej ja juz mam za soba pierwsza sesje na UKSW (jestem teraz na III roku)
          niewatpliwie historia polski to najciezszy egzamin w sesji zimowej na I roku (
          u mnie zdala ok. polowa roku w pierwszym terminie), ale z drugiej strony bez
          paniki miesiac nauki przed powinien wystarczyc. Zycze powodzenia!!!!
          • trinka do ppp 07.12.03, 11:53
            naprawdę uczyłeś się, ze sczanieckiego? szkoda, że nie sięgnąłeś po wąsowicza
            [jakoś tak -chyba]. Pięć razy cieńszy, a wiadomości wystarczające!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka