Gość: brwt IP: *.217.146.194.generacja.pl 08.06.09, 22:10 3 raz zaczynam nowy kierunek studiów. Dobry jestem. Czy ktoś mnie pobije? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K. Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 22:59 Pierwszy ZiM licencjackie, Drugi FiB magisterskie Trzeci Europeistyka magisterskie Czwarty Prawo doktoranckie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: 3 raz nowy kierunek studiów 09.06.09, 09:34 Ale skończyłeś dwa poprzednie czy cię wywalili? to ważna kwestia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brwt Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.217.146.194.generacja.pl 09.06.09, 13:49 nie wywalili mnie z żadnego, sam zrezygnowałem. Od października 3 rok studiow i 3 raz nowy kierunek bede zaczynał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.proxnet.pl 09.06.09, 13:54 Czy to powód do dumy i chwały? Mi by było wstyd w ogóle o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brwt Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.217.146.194.generacja.pl 10.06.09, 18:32 oczywiście, że nie jest to powod do chwały, ale powodem do wstydu też nie jest. Nie wszyscy wiedza co chcą w życiu robić, a ja chciałem sie dowiedziec ilu ludzi jest tak ssamo jak ja niezdecydowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.proxnet.pl 11.06.09, 11:37 To już wiemy na czym stoimy,ale zabrzmiało to tak jakbyś się tym chwalił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlywybor Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 14:33 Ja mam 2 kierunki za sobą - zrezygnowałem. Od października idę na nowy, już mam nadzieję będzie skończony. :] Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: 3 raz nowy kierunek studiów 09.06.09, 14:50 Jeśli zrezygnowałabym z obecnego kierunku, to też po raz 3 zaczynałabym studia, ale chyba tego nie zrobię chociaż różne myśli chodzą mi po głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: 3 raz nowy kierunek studiów 09.06.09, 16:53 W sumie na jedno wychodzi,jak byś nie zrezygnował to by cię wywalili,nie za bardzo jest się czym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: 3 raz nowy kierunek studiów 09.06.09, 19:02 no właśnie, też nie wiem czym tu się chwalić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.98.102.9.ip.airbites.pl 11.06.09, 18:52 tak się składa, że znam co najmniej kilka osób, które zaczynały kilka kierunków na studiach dziennych i... po roku zaczynało znowu, i znowu. niestety najczęściej nie trafiali na to, co ich "jednak naprawdę kręci". wydaje mi się, iż tak naprawdę sami tego nie wiedzą i oczekują od studiów "Bóg wie czego", speedu, stymulacji i innych takich bzdur. i w końcu wylądowali na filozofii. pozdrawiam wszystkich filozofów [zwłaszcza tych Z DYPLOMEM]! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.umed.lodz.pl 15.06.09, 22:24 A ja Cię w pełni rozumiem..sama zmianialam studia 3 razy i 3 raz jestem na 1 roku ale dopiero teraz wiem ze byl to wlasciwy wybor i studiuje kierunek ktory mnie fascynuje i wiem napewno ze go skoncze. A nie sugeruj sie opinami ludzi i nie mysl ze ktos Cie bedzie popiweral albo dopingowal sama wiem po sobie ze ludzie zazdrosza odwagi i sily ktora pozwala podjac taka decyzje a nie gnic na studiach ktore nie maja z zainteresowaniami nic wsponego..a dany kiedunek wybrali nam rodzice albo byl to przypadek losowy.. mam wielu znajomych ktorzy po skonczeniu 1 roku studiow mysla ale to gowno ale boja sie zmian.. i sa to studenci takich kierunkow jak lekasrki farmacja Analityka bo tak sie sklada ze studiuje na uczelni medycznej a dokladnie na farmacji ktora wiem ze jest moim powolaniem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.md4.pl 15.06.09, 22:28 MIKO z ciekawości się spytam. Teraz jesteś na farmacji, a poprzednie kierunki były w ogóle związane ze chemią i biologią z matury? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.umed.lodz.pl 16.06.09, 16:13 pierwszy kierunek to bylo zarzadzanie na PŁ bo sobie jakos tak ubzduralam ze chce kiedys zarzadzac ludzmi :D zdawalam matme na poziomie rozszerz i calkiem niezle mi poszlo zdawalam wtedy tez chemie rozszerzona Drugim byla analityka bo postanowilam sobie zdac do tego biologie jednak w miedzy czasie zainteresowla mnie farmacja i tak jakos wyszlo :)) Odpowiedz Link Zgłoś