Dodaj do ulubionych

3 raz nowy kierunek studiów

IP: *.217.146.194.generacja.pl 08.06.09, 22:10
3 raz zaczynam nowy kierunek studiów. Dobry jestem. Czy ktoś mnie pobije?
Obserwuj wątek
    • Gość: K. Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 22:59
      Pierwszy ZiM licencjackie,
      Drugi FiB magisterskie
      Trzeci Europeistyka magisterskie
      Czwarty Prawo doktoranckie :)
    • sundry Re: 3 raz nowy kierunek studiów 09.06.09, 09:34
      Ale skończyłeś dwa poprzednie czy cię wywalili? to ważna kwestia;)
      • Gość: brwt Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.217.146.194.generacja.pl 09.06.09, 13:49
        nie wywalili mnie z żadnego, sam zrezygnowałem. Od października 3 rok studiow i 3 raz nowy kierunek bede zaczynał.
        • Gość: Michał Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.proxnet.pl 09.06.09, 13:54
          Czy to powód do dumy i chwały? Mi by było wstyd w ogóle o tym myśleć.
          • Gość: brwt Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.217.146.194.generacja.pl 10.06.09, 18:32
            oczywiście, że nie jest to powod do chwały, ale powodem do wstydu też nie jest. Nie wszyscy wiedza co chcą w życiu robić, a ja chciałem sie dowiedziec ilu ludzi jest tak ssamo jak ja niezdecydowanych.
            • Gość: Michał Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.proxnet.pl 11.06.09, 11:37
              To już wiemy na czym stoimy,ale zabrzmiało to tak jakbyś się tym chwalił
        • Gość: zlywybor Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 14:33
          Ja mam 2 kierunki za sobą - zrezygnowałem. Od października idę na nowy, już mam nadzieję będzie skończony. :]
          • adziunia Re: 3 raz nowy kierunek studiów 09.06.09, 14:50
            Jeśli zrezygnowałabym z obecnego kierunku, to też po raz 3
            zaczynałabym studia, ale chyba tego nie zrobię chociaż różne myśli
            chodzą mi po głowie.
        • sundry Re: 3 raz nowy kierunek studiów 09.06.09, 16:53
          W sumie na jedno wychodzi,jak byś nie zrezygnował to by cię
          wywalili,nie za bardzo jest się czym chwalić.
          • paulinaa Re: 3 raz nowy kierunek studiów 09.06.09, 19:02
            no właśnie, też nie wiem czym tu się chwalić...
            • Gość: kam Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.98.102.9.ip.airbites.pl 11.06.09, 18:52
              tak się składa, że znam co najmniej kilka osób, które zaczynały kilka kierunków
              na studiach dziennych i... po roku zaczynało znowu, i znowu. niestety
              najczęściej nie trafiali na to, co ich "jednak naprawdę kręci". wydaje mi się,
              iż tak naprawdę sami tego nie wiedzą i oczekują od studiów "Bóg wie czego",
              speedu, stymulacji i innych takich bzdur.
              i w końcu wylądowali na filozofii.
              pozdrawiam wszystkich filozofów [zwłaszcza tych Z DYPLOMEM]!
              • Gość: miko Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.umed.lodz.pl 15.06.09, 22:24
                A ja Cię w pełni rozumiem..sama zmianialam studia 3 razy i 3 raz jestem na 1
                roku ale dopiero teraz wiem ze byl to wlasciwy wybor i studiuje kierunek ktory
                mnie fascynuje i wiem napewno ze go skoncze.

A nie sugeruj sie opinami ludzi i nie mysl ze ktos Cie bedzie popiweral albo
                dopingowal sama wiem po sobie ze ludzie zazdrosza odwagi i sily ktora pozwala
                podjac taka decyzje a nie gnic na studiach ktore nie maja z zainteresowaniami
                nic wsponego..a dany kiedunek wybrali nam rodzice albo byl to przypadek losowy..
                mam wielu znajomych ktorzy po skonczeniu 1 roku studiow mysla ale to gowno ale
                boja sie zmian..
                i sa to studenci takich kierunkow jak lekasrki farmacja Analityka bo tak sie
                sklada ze studiuje na uczelni medycznej a dokladnie na farmacji ktora wiem ze
                jest moim powolaniem ;]
                • Gość: M. Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.md4.pl 15.06.09, 22:28
                  MIKO z ciekawości się spytam. Teraz jesteś na farmacji, a poprzednie kierunki
                  były w ogóle związane ze chemią i biologią z matury? Pozdrawiam
                  • Gość: miko Re: 3 raz nowy kierunek studiów IP: *.umed.lodz.pl 16.06.09, 16:13
                    pierwszy kierunek to bylo zarzadzanie na PŁ bo sobie jakos tak ubzduralam ze
                    chce kiedys zarzadzac ludzmi :D zdawalam matme na poziomie rozszerz i calkiem
                    niezle mi poszlo zdawalam wtedy tez chemie rozszerzona
                    Drugim byla analityka bo postanowilam sobie zdac do tego biologie jednak w
                    miedzy czasie zainteresowla mnie farmacja i tak jakos wyszlo :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka