dzika.logika 14.09.08, 17:09 jak się okazuje posłowie PiS mówią tak o Jarosławie Kaczyńskim za jego plecami. to ciekawe zjawisko, gdyż to chyba pierwsza oznaka odbierania przez PiSowców czci własnemu Wielkiemu Wodzowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masuma Mama na dzieci mówi pieszczotliwie 14.09.08, 17:58 "moje szczeniaki". Do dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki "Mały"? A ten drugi to "curduplo duplicato"? 14.09.08, 18:10 Czy vice versa? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: "Mały"? A ten drugi to "curduplo duplicato"? 14.09.08, 19:41 Mały i Mniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: "Mały"? A ten drugi to "curduplo duplicato"? 15.09.08, 14:11 Zawsze tak na nich sie mowilo na podworku. "Maly" wowczas robiąc ręką daszek nad wiadomym miejscem wrzeszczal podskakując - " tu jest maly, ja jestem niski" Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia_z_palacu A bachory drą dzioby realizując "strategię bobasa" 14.09.08, 19:15 masuma napisał: > ...Do dzisiaj Ano. Choć to już raczej wskazuje na początki zdziecinnienia starczego --- "Rozmawiałem... z panem prezydentem Dżagaszwili, prezydentem Gruzji..." /L.K., 6 maja 2006/ Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Kurduplizm to skutek wybierania "mniejszego zła" 14.09.08, 18:36 A także idiotycznej doktryny, że "małe jest piękne" Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Najbardziej jest Łopieński z pałacu 14.09.08, 18:38 www.dziennik.pl/files/archive/00085/FR_box_57_85881a.png Odpowiedz Link Zgłoś
karlove_wary nie lubie kaczorów ale też i chamstwa 15.09.08, 13:55 kto nabija się z przyrodzonych cech jest niski umysłem sam czasem porównuje kaczkę do szczekającego ratlerka, ale dotyczy to raczej sposobu wypowiedzi bezpośrednie nawiązywanie do ułomności robi z was śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: kim jest "Mały" z PiS?! 14.09.08, 18:44 Obawiam się, że prywatnie mówią " mały dupek, głupek", gdy sobie pomyślą, że do tej pory byli by strasznymi ważniakami, gdyby nie jego wrodzone przygłupie fobie. Ten facet traci proces myślenia, gdy kogoś znienawidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Re: kim jest "Mały" z PiS?! 14.09.08, 18:50 haen1950 napisał: > Obawiam się, że prywatnie mówią " mały dupek, głupek", gdy sobie > pomyślą, że do tej pory byli by strasznymi ważniakami, gdyby nie > jego wrodzone przygłupie fobie. > > Ten facet traci proces myślenia, gdy kogoś znienawidzi. I nie są bez racji: Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki To ten co zamienił władzę na prawo do narzekania? 14.09.08, 19:06 Geeenialny straaateg! Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: kim jest "Mały" z PiS?! 14.09.08, 20:08 Mylą się. Traci się coś, co się miało. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: kim jest "Mały" z PiS?! 14.09.08, 21:41 Gosio-Peron jeszcze mniejszy i do tego przy wodzusiu sie skupia i kurczy.Zgodnie z ukazem cara Piotra I."Podwladny powinien przed obliczem przelozonego miec lichy i durnowaty..." Odpowiedz Link Zgłoś
pan.bog Rozmowa dwóch ludzi z PiS. 14.09.08, 20:35 - Mały kazał rozwalić posiedzenie komisji... - A sam będzie? - Wpadnie, ale Szczypawka musi nakręcić wszystkie babsztyle. - Dobra, powiem jej. Będzie nas ze stu. Ja z Quasimodo i Wąsatym narobimy dymu, Mały niech siedzi cicho, żeby nie było na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Moze go ktoś podejrzał? 14.09.08, 20:37 przy siusianiu i stąd ta ksywa? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran w PiSie jest wszystko odwrotnie 14.09.08, 20:39 "Mały" to poseł Poncyliusz. Ewentualnie minister Stasiak. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki A bliźniak "Małego", choć nosi tytuł "Najwyżsego" 15.09.08, 01:03 co i rusz obwieszcza światu że melduje wszystko bratu. I co? I pstro. Poleciało, łapaj go. ayran (słusznie)napisał: w PiSie jest wszystko odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Kim jest "Mały" z PiS?! On jest 15.09.08, 13:36 glista kurduplista. Odpowiedz Link Zgłoś
karlove_wary Re: Kim jest "Mały" z PiS?! On jest 15.09.08, 13:57 kto nabija się z przyrodzonych cech jest niski umysłem sam czasem porównuje kaczkę do szczekającego ratlerka, ale dotyczy to raczej sposobu wypowiedzi bezpośrednie nawiązywanie do ułomności robi z was śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Kim jest "Mały" z PiS?! On jest 19.09.08, 12:36 karlove_wary napisał: > kto nabija się z przyrodzonych cech > jest niski umysłem potwierdzasz moje podejrzenia - wspólpracownicy Jarka Kacza są niscy umysłem Odpowiedz Link Zgłoś