Gość: Kasia IP: 80.51.11.* 14.12.03, 17:56 czy wiecie moze jakie musze spelnic warunki zeby przeniesc sie od drugiego roku na UW na historie tzn co musialabym zdac i jaka miec srednia z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_u Re: UW 14.12.03, 18:04 Ktory uniwersytet masz na mysli, wroclawski czy warszawski, to po pierwsze. Po drugie, skad sie chcesz przeniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: UW IP: *.chello.pl 14.12.03, 19:57 przeciez napisala UW a nie UWr , wiec jasne ze warszawski.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: UW IP: 80.51.11.* 14.12.03, 20:39 oj sorki no tak zgadza sie na Uniwersytet Warszawski ze Sląskiego Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: UW 15.12.03, 12:11 Nie jestem dobrze zorientowana, alle wydaje mi sie, ze jesli masz srednia powyzej 4,0 i zadnych zaleglosci w zaliczeniach, mozesz sie przeniesc bezproblemowo, zalaczajac wiarygodne uzasadnienie. Najprosciej chyba by bylo jednak zadzwonic do dziekanatu, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: UW 15.12.03, 12:08 Nie jest jasne, obydwa skroty czesto sa stosowane w necie w odniesieniu do obydwu tych uniwersytetow. Czy poprawnie, tego nie wiem, bo nie studiuje we Wroclawiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: UW IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 17:21 Z tego co wiem to nalezy sie zglosic do Dziekana ds studenckich badz Kierownika Studiow i zlozyc podanie, czesto srednia nie gra roli, wiecej zalezy od ilosci podan- jesli jest ich malo, srednia nie jest wazna. Grunt to sensowne uzasadnienie... Istnieje cos takiego jak ruch uniwersytecki, i przeniesienie sie jest rzecza normalna. Ja tez sie przenosilam na UW z UMCSu, ale nie na Historie, wiec nic blizej nie potrafie napisac... Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś