Gość: lewy pikowy IP: *.home.cgocable.net 21.12.03, 03:07 W sam raz dla brunetow wieczorowa pora. BOH CARA CHRANI przed takimi prawnikami z wieczornika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Longin Re: Prawo wieczorowe IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.01.04, 21:17 Bóg niech bardziej chroni przed prawnikami ze studiów zaocznych. Wszyscy nauczyciele przecież wiedzą, że jest to fikcja, ale nikt nie chce z tej dojnej krowy zrezygnować. Może wieczorowe wyprą zaoczne, z których cała Europa się śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy pikowy Re: Prawo wieczorowe IP: 5.3.1R* / *.home.cgocable.net 11.01.04, 04:17 No tak, od zaocznego to mozna dostac zaocznie 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prawo wieczorowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 22:26 ja studiuję na wieczorowych i jestem w grupie z dziennymi.Wieczorowe i dzienne to to samo,tylko ja za to płacę Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: Prawo wieczorowe 15.01.04, 18:58 jestem w identycznej sytuacji. Więc niech lepiej Bóg chroni przed takimi nędznie chwalącymi się kreaturami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hobbit Re: Prawo wieczorowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 16:57 studiuje na zaocznych i dokladnie widze co sie dzieje, wykladowcy wymagaja od nas dokladnie tyle samo co od dziennych, a nawet wiecej i nie ma zadnej taryfy ulgowej, mozemy równiez chodzic na wyklady z dziennymim a nawet do nich na cwiczenia. Poziomem wiedzy wiec na pewno nie bedziemy odbiegac od studentów dziennych a przynajmniej bedziemy mieli mozliwosc podjac w czasie studiów praktyke i nabyc niezbedne doswiadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Prawo wieczorowe IP: *.chello.pl 19.01.04, 09:30 Tak tak...tylko,ze Wy ,musicie za to płacić.A propos doświaczenia na studiach- czy nie napisaleś,ze musicie się uczyć tyle samo lub nawet więcej?Skoro tak to logicznie rozumując dzienni mają wieksze szanse na zdobycie doświadczenia i podjęcie praktyki!!!I jeszcze jedno dzienni mają czasem tak samo mało dni nauki w tygodniu(np. na pierwszym roku 2 dni + dzień z w-fem)wiec też mogą podjać praktyki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Prawo wieczorowe IP: *.wave.net.pl 19.01.04, 10:51 I co z tego, ze musza placic? To juz nie Twoj interes i pieniadze. Wiem, co dzieje sie na anglistyce - nie ma zadnej, absolutnie zadnej roznicy miedzy dziennymi a wieczorowymi - razem wyklady,razem cwiczenia,razem egzaminy, wszystko razem. pzdr n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Prawo wieczorowe IP: *.chello.pl 19.01.04, 21:41 Gość portalu: nadja napisał(a): > I co z tego, ze musza placic? To juz nie Twoj interes > i pieniadze. Wiem, co dzieje sie na anglistyce - > nie ma zadnej, absolutnie zadnej roznicy miedzy dziennymi > a wieczorowymi - razem wyklady,razem cwiczenia,razem egzaminy, > wszystko razem. pzdr > n Czy mnie oczy mylą,czy w wątku została poruszona kwestia kierunku prawo,a nie kierunku anglistyka?A to,ze płacą ma znaczenie,a to takie,ze widocznie nie byli tak samo nauczeni jak Ci co sie dostali,wiec już na wstępie mieli gorszą wiedze (oczywisćie nie mówię,tu o ludziach,którym zabrakło tam kilku punków,tych co dostali się bo mają "dobrych wujków",lub Tych co poprostu z jakiś tam Sobie znanych względów chcą właśnie tak studiować).Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wpia Re: Prawo wieczorowe 11.05.04, 20:10 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=245 - zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś