Dodaj do ulubionych

Super watek dla Mruga

24.08.05, 19:07
co by mu miło było
Obserwuj wątek
    • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 24.08.05, 19:08
      kurde miał być wątek a nie watek
      • mrug Re: Super watek dla Mruga 24.08.05, 19:10
        Dzięki Kiniu.
        Wzruszyłem się.
        • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 24.08.05, 19:20
          jak chcesz to mogę go skasować i założyć taki co ma ą
          • mrug Re: Super watek dla Mruga 24.08.05, 19:23
            Nie.
            Tak jest dobrze.
            Takiego ułomnego to nawet bardziej lubię!
            • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 24.08.05, 19:27
              no właśnie - nie jest super idealny tylko taki z charakterem
              • mrug Re: Super watek dla Mruga 24.08.05, 19:31
                Tak jest.
                Na pewno musiał dużo przejść w dzieciństwie. Dzieci się z niego śmiały, z jego
                ułomności. Ale on był silny i wytrwały. Przezwyciężył trudności i popatrz do
                czego doszedł!
                • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 24.08.05, 19:32
                  póki co na szczyt
                  trza go będzie dużo upować
                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 24.08.05, 19:35
                    Szczyt to dobre miejsce dla Niego!
                    • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 24.08.05, 19:35
                      tak. to miły wątek.
                      • mrug Re: Super watek dla Mruga 24.08.05, 19:39
                        Miły i rozwojowy!
                        • gradufka Re: Super watek dla Mruga 24.08.05, 19:51
                          Mrugu, gratuluję, to piękny watek!
                          • mrug Re: Super watek dla Mruga 24.08.05, 20:03
                            Dzięki, Gradufka.
                            • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 25.08.05, 10:10
                              i wcale nie jest zazdrosna!
                              • mrug Re: Super watek dla Mruga 25.08.05, 11:26
                                Broń Boże!;)
                                • pan_maxio Re: Super watek dla Mruga 25.08.05, 14:46
                                  wątły wątek za węgła wychynął, wąskimi oczami powądził po brzegu wątpliwej
                                  przystani rybackiej, węgorze wąsate wessało wędzisko, za to wędka i wędzidło
                                  wątek miał niewąskie. wątłą ręką wywinął i wąską wędkę w wode wrzącą wrzucił.
                                  niewątpliwie wąch go nie zwądził, powąchał i nos mu skręciło, nic tu nie żyło
                                  • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 10:35
                                    ojojoj, robi się niesuper
                                    • tempe Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 11:01
                                      wręcz przeciwnie
                                      super!
                                      • gradufka Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 11:42

mrugu, czy zgadzasz się z zaprezentowanym przez Maksymusa opisem twojego wątka?
                                        • pan_maxio Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 11:51
                                          hej lodowopodobny opadzie atmosferyczny sprawdź maila i odpisz mi łaskawie,
                                          kiedy sie wybierasz do zg?
                                          • gradufka Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 11:57
                                            Ja do ZG jadę za jakieś 3 dni. A ty nie w P jesteś teraz?
                                            • pan_maxio Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 12:00
                                              no jestem i też wracam do zg w pon wt lub śr. a jak tam sprawy zawodowe? co
                                              gadaj!
                                              • pan_maxio Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 12:02
                                                a jak chcesz to wpadaj do poz, ja tam zapraszam, potrzebuje pielęgniarki
                                                • gradufka Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 12:09
                                                  Sprawy zawodowe nie istnieją, do Poz, przyznaję,że mnie ciągnie.
                                                  A dlaczego pielęgniarki?
                                                  Może ty farbę, zamiast nią płot malować, równeż jadłeś?
                                                  • pan_maxio Re: Super watek dla Mruga 27.08.05, 00:45
                                                    potrzebuje opieki bo jestem kontuzjowany i ledwo dycham, i tak se pomyślałem...
                                        • mrug Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 13:07
                                          Jest git!
                                          • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 13:47
                                            noe pewnie, skoro ci gradufka i maxio prywatą nabijają posty
                                            • mrug Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 16:58
                                              Cichooo...
                                              Bo jeszcze usłyszą...
                                              • kaszandra Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 17:09
                                                tę prywatę to Maks zaczynał, a ja się dałam ponieśc emocjom. Standardowo podejrzewam spisek.
                                                • kaszandra Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 17:30
                                                  colera, to byłam ja, tylko na jakims innym nicku, tak to jest korzystać z cudzego komputera, rzadnej kontroli nad siecia
                                                  • gradufka Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 17:32
                                                    no, nie mogłam się zalogować na swoim nicku
                                                  • gradufka Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 17:35
                                                    widzisz, mrugu, jak ci ponabijałam wątek
                                                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 18:42
                                                    Możesz jeszcze raz powtórzyć, bo coś słabo mi monitor odbiera?
                                                  • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 26.08.05, 22:05
                                                    hehe wiedziałam że to ty jesteś kaszandra!
                                                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 27.08.05, 00:18
                                                    Nasz tajna broń!
                                                    Nasz wunderwaffe!
                                                    Nasza KASZANDRA!
                                                  • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 27.08.05, 12:53
                                                    no coś nam nie zadziałała jak na tajną broń
                                                  • gradufka Re: Super watek dla Mruga 27.08.05, 13:34
                                                    Kiniu, ale ja nie wiem, czy ty zauważyłaś, że po wczorajszej akcji, e-przyjaciółki wyprowadzły się z Różnych i przeniosły do Ukrytych.
                                                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 27.08.05, 14:07
                                                    Gradufka, Ty masz moc!
                                                  • gradufka Re: Super watek dla Mruga 27.08.05, 14:23
                                                    Z Nieba w końcu spadłam.
                                                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 27.08.05, 16:55
                                                    Jak gwiazdka?
                                                  • gradufka Re: Super watek dla Mruga 27.08.05, 20:33
                                                    szczęściem nie jak gwiazdka, bo inaczej nie byłoby szans przepłoszyć
                                                  • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 28.08.05, 10:13
                                                    myśłicie że to my je przegoniliśmy? a czemu one tak się ukrywają, przecież my
                                                    fajni jesteśmy, choć nudni
                                                  • carmen_80 Re: Super watek dla Mruga 28.08.05, 10:49
                                                    i do tego skromni ;-)
                                                  • kupernick Re: Super watek dla Mruga 28.08.05, 15:39
                                                    Nie mowiac o tym jakie ladne nosimy rajstopy.
                                                  • gradufka Re: Super watek dla Mruga 28.08.05, 16:32
                                                    No to już mamy odpowiedź na pytanie, dlaczego odeszły, widocznie Kupernick odwiedził je w swoich rajtuzach. Ja sama tak nie do końca wierzyłam w moc gradobicia.
                                                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 28.08.05, 21:58
                                                    Zazdrościły, bo miał ładniejsze niż one...
                                                  • carmen_80 Re: Super watek dla Mruga 28.08.05, 22:36
                                                    ale czy on nie miał ich oby na głowie??
                                                    Z wyciętymi dziurkami na oczy...??
                                                  • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 28.08.05, 23:38
                                                    przede wszystkim mam nadzieje że to były rajstopki w paseczki, albo
                                                    przynajmniej groszki, a nie jakieś jednobarwne nudziarstwo
                                                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 28.08.05, 23:46
                                                    carmen_80 napisała:

> ale czy on nie miał ich oby na głowie??
                                                    > Z wyciętymi dziurkami na oczy...??

Taka perwersja?
                                                  • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 28.08.05, 23:54
                                                    widocznie carmen lubi facetów z fantazją
                                                    i ja jej się nie dziwię - też takich wolę
                                                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 29.08.05, 00:01
                                                    A w którą nogawkę należy włożyć głowę?
                                                    W prawą czy lewą?;)
                                                  • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 29.08.05, 00:02
                                                    nie no nogawki maja powiewać jak warkocze
                                                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 29.08.05, 00:06
                                                    Jak fryzura wikinga?
                                                  • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 29.08.05, 00:07
                                                    no coś w tym stylu
                                                    szybko się uczysz
                                                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 29.08.05, 00:11
                                                    No to w końcu metroseksualny czy nie?
                                                  • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 29.08.05, 00:16
                                                    a wiesz że już się pogubiłam...
                                                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 29.08.05, 01:37
                                                    To, jak widzę, zależy od Waszego widzimisię, a potem, biedny mężczyzno, staraj
                                                    się i staraj...;)
                                                  • carmen_80 Re: Super watek dla Mruga 29.08.05, 19:07
                                                    to zależy czy dodatkowo wydepiluje sobie nogi,
                                                    golenie zwykłą golarką odpada...
                                                  • gradufka Re: Super watek dla Mruga 30.08.05, 12:52
                                                    Kupernicku, debilujesz sobie nogi?
                                                  • pan_maxio Re: Super watek dla Mruga 30.08.05, 13:45
                                                    ja se raz wygoliłem pachy
                                                  • carmen_80 Re: Super watek dla Mruga 30.08.05, 17:55
                                                    Kopernik też była kobietą!!!
                                                  • broton Re: Super watek dla Mruga 30.08.05, 22:08
                                                    ...kurde ...
                                                    ... o czym to jest ...
                                                  • gradufka Re: Super watek dla Mruga 31.08.05, 10:14
                                                    o mężczyznach zadbanych
                                                  • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 31.08.05, 12:47
                                                    ja to od wczoraj widzialam juz ze stu metroseksualnych - Wlosi w tym przoduja
                                                    ciekawe czy na plazy beda chodzic z stringach :)
                                                  • pan_maxio Re: Super watek dla Mruga 31.08.05, 13:16
                                                    juz chodzą, no nie żeby mnie to jakoś interesowało ale www.włosiwstringach.de
                                                  • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 31.08.05, 14:13
                                                    ja to bym wolala zeby byli w szortach
                                                  • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 20.11.05, 10:41
                                                    mrugu! to prawda, czy podpucha?
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=32039100&v=2&s=0
                                                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 20.11.05, 11:19
                                                    :)
                                                    Kiniu, jak na razie, mój instynkt macierzyński sprowadza się do dylematu, jakiej
                                                    kawy zbożowej mam się napić...;)

Może za kilkanaście lat...;)
                                                  • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 20.11.05, 11:21
                                                    wiedziałam że podpucha!
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Super watek dla Mruga 20.11.05, 14:53
                                                    Mrug się rozmnaża? Pączkowanie czy zapylanie, ze tak niesmiało zapytam?
                                                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 20.11.05, 14:54
                                                    Kapusta...
                                                  • carmen_80 Re: Super watek dla Mruga 20.11.05, 14:58
                                                    A myślałam, że bocian...
                                                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 20.11.05, 15:00
                                                    Bocian przyniósł kapustę...
                                                  • carmen_80 Re: Super watek dla Mruga 20.11.05, 15:05
                                                    Aaaa to co innego...;)
                                                  • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 20.11.05, 15:07
                                                    pani mrugowej spuchł brzuch od zjedzenia zbyt dużej ilości kapusty a jako że są
                                                    oboje mało doświadczeni, to zaczęli już szukać imienia dla dziecka...
                                                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 20.11.05, 15:20
                                                    A gdzie był bocian?
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Super watek dla Mruga 20.11.05, 15:25
                                                    może przymierzał rajstopy w groszki?
                                                  • carmen_80 Re: Super watek dla Mruga 20.11.05, 15:27
                                                    raczej w żabki...;)
                                                  • mrug Re: Super watek dla Mruga 20.11.05, 15:33
                                                    To do niego całkiem podobne...
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Super watek dla Mruga 20.11.05, 15:44
                                                    wśród bocianów też się zboczeńce rozmaite zdarzają przecie
    • pinkpanther A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 11:25
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=33652391
      • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 11:31
        Pochwaliłbym się, jakby mi przypadł tytuł Peteena...;)
        • pinkpanther Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 11:32
          szkoda że nie umieszczono zdjęcia pośladków :((
          • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 11:33
            Może to jednak lepiej...;)
            • pinkpanther Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 11:42
              hie hie
              a czy oceniane pośladki były nagie czy odziane??
              • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 11:49
                Pytaj Carmen.
                Ja nie godzien.;)
                • pinkpanther Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 11:52
                  okzaują sie się że mam większe chody
                  z inną jurorką chodziłam do klasy
                  • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 11:53
                    Ale ten Kraków mały...;)
                  • tempe Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 12:21
                    za późno
                    • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 12:56
                      Wykorzystałbyś znajomości znajomej?
                      • tempe Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 12:58
                        bez skrupułów
                        a Ty?
                        • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:00
                          Oczywiście!
                          Byłem łasy na te pośladki.
                          • tempe Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:03
                            no
                            najfajniejszy tytuł
                            bym utył
                            • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:04
                              Teraz to już dupa blada...
                              • tempe Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:18
                                dupa blada to wrecz potwarz
                                • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:21
                                  A co?
                                  Czerwonoskóra?
                                  • tempe Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:23
                                    aż po pas
                                    • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:25
                                      Toż to faux pas!
                                      • tempe Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:27
                                        nie chwaląc się
                                        • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:31
                                          Chwal się.
                                          W CV wszystko się przyda.
                                          • tempe A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:32
                                            a czemu ty się nie chwalisz?
                                            • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:36
                                              Mnie już nic nie pomoże.
                                              • tempe Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:43
                                                to kto Cię będzie chwalił jak się nie będziesz chwalił
                                                • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:45
                                                  Zawsze mogę zapłacić.
                                                  • mateuszwierzbicki Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:52
                                                    w naturze? :)
                                                  • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:54
                                                    A jakżeby inaczej?!
                                                  • pinkpanther Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 13:59
                                                    to może zrobimy też wybory mistera nudziarzy??
                                                  • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 14:00
                                                    Z Tempe nikt nie wygra.
                                                  • tempe Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 14:06
                                                    to zależy ile zapłacisz
                                                  • pinkpanther Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 14:07
                                                    no to już mamy wybranego mistera ale możecie walczyć o tytuł vice
                                                  • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 14:09
                                                    Tempe zgarnie też vice.
                                                  • pinkpanther Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 14:10
                                                    no to drugi vice
                                                  • tempe Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 14:11
                                                    no to dobra
                                                    kto ma jędrne pośladki?
                                                  • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 14:13
                                                    tempe napisał:

> no to dobra
                                                    > kto ma jędrne pośladki?

Łasyś na pochwały!
                                                  • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 14:11
                                                    Kiniu.
                                                    Tempe jest wszechmaster.
                                                    To nic nie da!
                                                  • tempe Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 14:15
                                                    Mrugu
                                                    podbijasz mi balonika
                                                    za chwile pęknie
                                                  • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 14:17
                                                    Moja wina, że wyrastasz na samca alfa?!
                                                  • tempe Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 14:20
                                                    bzdura
                                                    uwiera mnie order tchórzofretki
                                                  • pinkpanther Re: A czemu ty się nie chwalisz? 19.12.05, 14:26
                                                    to może wymyślmy nowe kategorie??
                                                  • pinkpanther Kategoria 1: najprzystojniejszy mrug 19.12.05, 14:31
                                                    Kandydaci:
                                                    1. Mrug
                                                    2. Tempe
                                                    3. Mateusz
                                                    4. Eexx
                                                  • pinkpanther Re: Kategoria 2: najprzystojniejszy tempe 19.12.05, 14:31
                                                    Kandydaci:
                                                    1. Tempe
                                                    2. Mateusz
                                                    3. Eexx
                                                    4. Mrug
                                                  • pinkpanther Re: Kategoria 3: najprzystojniejszy mateusz 19.12.05, 14:32
                                                    Kandydaci:
                                                    1. Mateusz
                                                    2. Eexx
                                                    3. Mrug
                                                    4. Tempe
                                                  • pinkpanther Re: Kategoria 3: najprzystojniejszy eexx 19.12.05, 14:32
                                                    Kandydaci:
                                                    1. Eexx
                                                    2. Mrug
                                                    3. Tempe
                                                    4. Mateusz
                                                  • tempe Kiniu 19.12.05, 14:48
                                                    jak to robisz, ze zakładasz watek częściej niż co trzy minuty?
                                                  • pinkpanther Re: Kiniu 19.12.05, 14:51
                                                    post piszę a nie wątek nowy
                                                  • tempe Re: Kiniu 19.12.05, 15:19
                                                    no debil jestem
                                                  • tempe Re: Kiniu 19.12.05, 15:20
                                                    ale jakbys chciała tobyś mogła
                                                    mam rację?
                                                  • pinkpanther Re: Kiniu 19.12.05, 15:36
                                                    tempe napisał:

> ale jakbys chciała tobyś mogła
                                                    > mam rację?

masz rację, ale ja wolę nie wykorzystywać wszystkich swoich mocy żeby wam nie
                                                    było przykro
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Kiniu 19.12.05, 14:52
                                                    Panterka coś kombinuje, chyba popsuła mechanizm cotrzyminutowego zakładania
                                                    wątków.
                                                    Samcem alfa ja chcę być :(
                                                  • pinkpanther Re: Kiniu 19.12.05, 15:04
                                                    a ty jak zwykle rozsiewasz swoje teorie spiskowe ze mną w roli głównej!!
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Kiniu 19.12.05, 15:21
                                                    bo nie chcesz mnie za mistera uznać :(
                                                  • pinkpanther Re: Kiniu 19.12.05, 15:25
                                                    jak to nie?
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24573&w=28126808&wv.x=3&a=33719287
                                                  • tempe Re: Kiniu 19.12.05, 15:20
                                                    mateuszwierzbicki napisał:

> Samcem alfa ja chcę być :(

załatwione
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Kiniu 19.12.05, 15:28
                                                    no!
                                                  • pinkpanther Re: Kiniu 19.12.05, 15:43
                                                    ogłaszam tydzień samowolki na nudzie
                                                    niech zapanuje chaos
                                                    każdy może być czym tylko chce
                                                  • mrug Re: Kiniu 19.12.05, 15:43
                                                    Ja nie chcę być tym kim chce.
                                                  • pinkpanther Re: Kiniu 19.12.05, 15:45
                                                    no to z okazji samowolki możesz nie być
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Kiniu 19.12.05, 15:45
                                                    o nie! wcześniej przecież uznałaś mnie za mistera i samca alfa! chcesz podważyć
                                                    mój ledwo co zdobyty z takim trudem autorytet?
                                                  • pinkpanther Re: Kiniu 19.12.05, 15:45
                                                    z okazji samowolki podważam
                                                    potem będę tego żałować a ty mi wybaczysz
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Kiniu 19.12.05, 15:55
                                                    nie wybaczę i w związku z tym nie będziesz mnie mogła iskać!
                                                  • pinkpanther Re: Kiniu 19.12.05, 21:46
                                                    no co ty w ogóle opowiadasz? jak to nie wybaczysz? przecdież my o mnie,
                                                    panterce mówimy!
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Kiniu 19.12.05, 21:48
                                                    samiec alfa nigdy nie wybacza
                                                  • mrug Re: Kiniu 19.12.05, 21:51
                                                    mateuszwierzbicki napisał:

> samiec alfa nigdy nie wybacza

Tak tylko w filmach przyrodniczych jest...;)
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Kiniu 19.12.05, 22:21
                                                    to my nie jestesmy w fimie przyrodniczym?
                                                  • mrug Re: Kiniu 19.12.05, 22:31
                                                    Nie.
                                                    Tam jest zbyt wartka akcja.
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Kiniu 19.12.05, 23:13
                                                    szczególnie w wykonaniu leniwców
                                                  • mrug Re: Kiniu 19.12.05, 23:15
                                                    One to dopiero zapieprzają!
                                                  • gradufka Re: Kiniu 20.12.05, 14:39
                                                    W filmach przyrodniczych je się surowe mięso, a potem nie myje zębów pastą z
                                                    fluorem, chcesz Ty tego, Samcu Alfa?
                                                  • pinkpanther Re: Kiniu 20.12.05, 15:08
                                                    ło jesu to nie chuchaj na mnie lepiej
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Kiniu 20.12.05, 15:48
                                                    ja mam manię na punkcie mycia zębów. Zawsze mam przy sobie pastę i szczoteczkę.
                                                    Tak mam od dawna. Chyba to było w 91 roku, jak jechałem aubusem do Brukseli,
                                                    przez Amsterdam. Decyzja była nagła, niemal z dnia na dzień. Mój ówczesny
                                                    przyjaciel R. od kilku lat mieszkał w Amsterdamie w wyniku ślubu z Holenderką.
                                                    Pewnego dnia telefon do mnie w Brukseli i R., który jakimis kanałami znalazł
                                                    mój nowy numer telefonu. Mówi: No jak to, nic nie powiedziałeś, ze wyjeżdzasz?.
                                                    Ja na to, że to był impuls taki. A on na to: Teraz słuchaj! Przychechała do
                                                    mnie z Polski taka laseczka (R. rozwodził sie ze swoją żoną), popijamy winko i
                                                    oglądamy zdjęcia. W pewnym momencie laseczka widzi nasze (tzn. moje i R.
                                                    wspólne zdjęcie) i wykrzykuje, że przecież ja z tym facetem w jednym autobusie
                                                    do Amsterdamu jechałam! R. na to, ze to niemozliwe, przeciez Mateusz jest w
                                                    Polsce i gdyby zdecydował się na jakiś wyjazd, to bym wiedział. laseczka, ze to
                                                    na pewno był on (czyli ja). Sceptycznie nastawiony do takiej wersji wydarzeń R.
                                                    zażądał opisu szczegółowego. Uwierzył dopiero, jak usłyszał, że ten facet ze
                                                    zdjęcia (czyli ja) bez przerwy chodził do toalety ze szcoteczka i pasta do
                                                    zębów.
      • columbia Re: A czemu ty się nie chwalisz? 22.12.05, 17:55
        Gratuluję Mrugowi i Tempe!
        dla obu - honorowe ordery z kartofla cukrowego i całusy
        • mrug Re: A czemu ty się nie chwalisz? 23.12.05, 16:26
          Wreszcie jakieś wymierne profity...;)
    • carmen_80 O super wątki trzeba dbać...;) 27.12.05, 00:38
      ...nie dziękuj...;)
      • mateuszwierzbicki Re: O super wątki trzeba dbać...;) 27.12.05, 00:40
        Użytkownik mrug nie ma jeszcze wizytówki.
        Możesz wysłać do niego wiadomość
        • mrug Re: O super wątki trzeba dbać...;) 27.12.05, 00:44
          To gdzie ta wiadomość?
          • carmen_80 Re: O super wątki trzeba dbać...;) 27.12.05, 00:45
            "możesz" znaczy nie musisz...;D
      • mrug Re: O super wątki trzeba dbać...;) 27.12.05, 00:41
        On miał chyba ze dwóch braci.
        Zniknęły w męczarniach...;)

Muszę!
        Dziękuję!;)
        • carmen_80 Re: O super wątki trzeba dbać...;) 27.12.05, 00:42
          Własnie...czemu nie masz jeszcze wizytówki...??
          • mrug Re: O super wątki trzeba dbać...;) 27.12.05, 00:45
            Kaprys.;)
            • carmen_80 Re: O super wątki trzeba dbać...;) 27.12.05, 00:46
              tak nie można!
              • mrug Re: O super wątki trzeba dbać...;) 27.12.05, 00:48
                Można.;)
                • carmen_80 Re: O super wątki trzeba dbać...;) 27.12.05, 00:49
                  nie prawda!
                  • carmen_80 Re: O super wątki trzeba dbać...;) 27.12.05, 00:50
                    znów chcesz sie kłócić...??
                    Masz szczęście, że idem spać...;)
                    • mateuszwierzbicki Re: O super wątki trzeba dbać...;) 27.12.05, 19:24
                      Mrug przebywa tu incognito
                      • carmen_80 Re: O super wątki trzeba dbać...;) 27.12.05, 19:37
                        i Ty go jeszcze bronisz...??
                        • mateuszwierzbicki Re: O super wątki trzeba dbać...;) 27.12.05, 19:46
                          ja fakt tylko Carmencita skonkludowałem ;)
    • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 12.01.06, 18:59
      ale fajny wątek
      • mrug Re: Super watek dla Mruga 12.01.06, 19:03
        Kijowy jakiś...
        • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 12.01.06, 19:04
          eno co ty przeciez w tytule jest że super
          • mrug Re: Super watek dla Mruga 12.01.06, 19:07
            A superburger jest niby pyszny...
            • pinkpanther Re: Super watek dla Mruga 12.01.06, 19:36
              nie dyskutuj bo nie wiesz co mówisz
              • mateuszwierzbicki Re: Super watek dla Mruga 12.01.06, 19:40
                co by nie mrugał ;)
    • roborobi Re: Super watek dla Mruga 14.01.06, 17:15
      Tak symbolicznie się wpiszę.
    • roborobi Re: Super watek dla Mruga 24.03.06, 08:41
      Mrugu proszę dbać o swoje wątki ;)
      • jadzka42 Re: Super watek dla Mruga 24.03.06, 12:08
        no wlasnie
        a nie tak na skrobane liczyc ;)
        • roborobi Re: Super watek dla Mruga 24.03.06, 13:02
          No dobrze, za tą szpilę w forum o forum jeszcze jeden pościk dostaniesz ;)
    • tempe Mruggi 13.04.06, 22:18
      zapodawaj!
      • mrug Re: Mruggi 13.04.06, 22:30
        Zabieganym ostatnio...
        • tempe Re: Mruggi 13.04.06, 22:32
          zabiegi?
          • mrug Re: Mruggi 13.04.06, 22:34
            Podchody i rozchody.
            • tempe Re: Mruggi 13.04.06, 22:36
              dobrze ze nie odchody bo strzemiennego
              • mrug Re: Mruggi 13.04.06, 22:39
                Strzemiennego niezależnie od okazji można...
                • tempe Re: Mruggi 13.04.06, 22:41
                  nie mogę bo się leczę

rozdrzaźnionym
                  • mrug Re: Mruggi 13.04.06, 22:44
                    Tak bywa.
                    Człowiek albo się leczy, albo pije.
                    Nie ma trzeciej opcji.
                    • tempe Re: Mruggi 13.04.06, 22:48
                      poproszę o program pozytywny
                      • mrug Re: Mruggi 13.04.06, 22:51
                        A jak nie ma takowego?
                        • tempe Re: Mruggi 13.04.06, 22:52
                          następny w kolejności
                          plizzz
                          • mrug Re: Mruggi 13.04.06, 22:53
                            Trochę może potrwać wertowanie, bo wszystkie takie same.
                            • tempe Re: Mruggi 13.04.06, 22:54
                              poczekam
                              optymizm mnie rozpiera
                              • mrug Re: Mruggi 13.04.06, 23:00
                                Emanujesz energią.
                                Klawiatura mi zaczęła wibrować.
                                • tempe Re: Mruggi 13.04.06, 23:06
                                  to może byc ten program pozytywny
                                  hosanna

ziew
                                  • mrug Re: Mruggi 13.04.06, 23:11
                                    może
                                    a jak
                                    nie
                                    to
                                    co będzie?

The Doomsday Machine...
                                    • tempe Re: Mruggi 13.04.06, 23:17
                                      jakośtobędzie

btw. co to za maszynka?
                                      • mrug Re: Mruggi 13.04.06, 23:20
                                        Wycinek z kadru filmu Kubricka "Dr Strangelove..."
                                        • tempe Re: Mruggi 13.04.06, 23:21
                                          no niestety
                                          mało czasu na kino
                                          tyle teraz serjali
                                          • mrug Re: Mruggi 13.04.06, 23:27
                                            ja ja
                                            Życie nie jest nowelą...
                                            • tempe Re: Mruggi 13.04.06, 23:37
                                              opowiadaniem tym bardziej
                                              czym zatem jest?
                                              mam wrażenie, że tu ktoś o tym musiał pisać i jakbym się skupił
                                              pomyślmy -
                                              nr telefonu na pudełku zapałek wrrrrr?
                                              wypracowaniem jak na dostatecznie to juz sukces?
                                              notką z meczu ligi okręgowej

ps. to nie tak leci no i nie jest to licencja rtl
                                              a wypada znać bo klasyka
                                              n i e ?

• mrug Re: Mruggi 13.04.06, 23:43
                                                Zapisek plan sytuacyjnego napadu na bank, dokonany szminką na restauracyjnej
                                                chusteczce. Tego, co to odbitkę sprytny detektyw pracowicie rozmazuje ołówkiem
                                                B3, pozbawiając zasłużonej emerutury sędziwego złodzieja, co to "już nie chce,
                                                ale po raz ostatni musi"...I to dopiero jest kanał...A nawet Wajda!
                                                • tempe Re: Mruggi 13.04.06, 23:58
                                                  sprytny detektyw z kontraktu rysownika
                                                  dodajmy trzy szóstki
                                                  od tylu lat te filmy
                                                  • mrug Re: Mruggi 14.04.06, 00:00
                                                    Wszystko już było.
                                                    Kontinuum mi się zapętliło...
                                                  • tempe Re: Mruggi 14.04.06, 00:07
                                                    a mi się rozpada(ło)
                                                  • mrug Re: Mruggi 14.04.06, 00:08
                                                    Widać ostry wiraż.
                                                  • tempe Re: Mruggi 14.04.06, 00:22
                                                    ostry

ziew
                                                  • mrug Re: Mruggi 14.04.06, 00:25
                                                    I bez znaków ostrzegawczych...
                                                  • tempe Re: Mruggi 14.04.06, 00:27
                                                    i bez
                                                    i jaśmin

ziew
                                                  • mrug Re: Mruggi 14.04.06, 00:28
                                                    Wszystko spod ziemi teraz wyłazi, taki czas.
                                                    Nawet kwiotki...
                                                  • tempe Re: Mruggi 14.04.06, 00:34
                                                    nawet kmiotki
                                                  • mrug Re: Mruggi 14.04.06, 00:36
                                                    To bez względu na porę roku.
                                                  • tempe Re: Mruggi 14.04.06, 00:38
                                                    tej wiosny niezwykle i szczególnie
    • nataliele Re: Super watek dla Mruga 15.04.06, 23:22
      wiesz ,z Twoim nickiem mi sie kojarzy taka piosenka :P

Czy ktos widzial dziub dziuba jak wygląda Dziub Dziub(...)??

Tylko wstawic mrug ;) P
      • mrug Re: Super watek dla Mruga 16.04.06, 11:23
        Ja to bym za wszystkie słowa w tej piosence wstawił "mrug" i byłoby
        idealnie...!;)
        • nataliele Re: Super watek dla Mruga 16.04.06, 13:19
          nie sadzisz ,ze bylaby troche monotonna?:P
          • tempe Re: Super watek dla Mruga 16.04.06, 14:54
            ale rytmiczna
            pieknie rytmiczna
            • nataliele Re: Super watek dla Mruga 16.04.06, 16:58
              czujecie ten hit ?
              mrug mrug mrug mrug mrug mrug mrug mrug
              • mrug Re: Super watek dla Mruga 16.04.06, 17:38
                ...mrug mrug mrug mrug...i wpadasz w trans...mrug mrug mrug mrug...i życie
                staje się piękniejsze...mrug mrug mrug mrug...
              • tempe Re: Super watek dla Mruga 16.04.06, 17:40
                melodia średnia ale text...
                !!
                • nataliele Re: Super watek dla Mruga 16.04.06, 17:57
                  mysle ze tekst ( i jego autor -czyli ja :P ) powinni dostac nagrode ;D
                  • tempe Re: Super watek dla Mruga 16.04.06, 18:05
                    szczeście że nie jesteś autorem melodii
                    gdyby - nici z nagrody
                    • nataliele Re: Super watek dla Mruga 16.04.06, 19:02
                      wiec czekam na 'zasluzona ' nagrode w kategorii - najlepszy tekst piosenki na
                      nudzie
    • nataliele Re: Super watek dla Mruga 17.04.06, 12:05
      <nalewa kubeł zimnej wody>
    • mrug Re: Super watek dla Mruga 17.04.06, 12:40
      Suszy??;P
      • nataliele Re: Super watek dla Mruga 17.04.06, 12:58
        niee wylewam go na Ciebie :P dyngus
        • mrug Re: Super watek dla Mruga 17.04.06, 17:51
          Troszkę wody dla ochłody...nigdy nie zaszkodzi...;)
          • nataliele Re: Super watek dla Mruga 17.04.06, 18:02
            ja tu od rana unikam kontaktu ze siwtem prawdziwym ,zeby tylko nie dostac a
            ten zadowolony ;P
            • mrug Re: Super watek dla Mruga 17.04.06, 18:06
              Ja zazwyczaj jestem zadowolony z życia. Pomijając oczywiście te dni w których
              jestem wkurwiony...;)
              • nataliele Re: Super watek dla Mruga 17.04.06, 18:08
                no i masz dobre podejscie ;D
                • mrug Re: Super watek dla Mruga 17.04.06, 18:10
                  Też mi się podoba...;)
    • roborobi Re: Super watek dla Mruga 18.05.06, 13:25
      Dla Ciebie to chyba te mleko w tubce :) słodzone oczywiście
    • roborobi Re: Super watek dla Mruga 19.05.06, 15:14
      Mrugu mam pyszną zupke dla Ciebie :)
      • mrug Re: Super watek dla Mruga 19.05.06, 15:28
        Piwną?;)
        • roborobi Re: Super watek dla Mruga 19.05.06, 15:30
          Nie :), niestety nie bedziesz szczęśliwy :)
          • fantka Re: Super watek dla Mruga 19.05.06, 18:54
            Witam Mruga serdecznie!
            Miło mi bardzo :-)
            • mrug Re: Super watek dla Mruga 19.05.06, 19:42
              A witam, witam...;)
              • fantka Re: Super watek dla Mruga 19.05.06, 19:50
                Dlaczego mam nie mówić?
                żeby inni nie usłyszeli?
                przecież ja tak po cichutku :)
          • mrug Re: Super watek dla Mruga 19.05.06, 19:41
            To nawet nie mów...;)
    • nataliele Re: Super watek dla Mruga 21.05.06, 00:19
      ach mrugu prawie o Tobie zapomnialam ;]
    • mrug Re: Super watek dla Mruga 07.10.06, 03:16
      Się pochwalę jedynym w swoim rodzaju SUPER WĄTKIEM.
      • roborobi Re: Super watek dla Mruga 07.10.06, 08:47
        Wyjąłeś go chyba z odchłani :)
        • chamae Re: Super watek dla Mruga 07.10.06, 11:49
          pozwolił mu tam zniknąć to i pofatygować się musiał;)
          • roborobi Re: Super watek dla Mruga 07.10.06, 13:28
            Ciekawe czy odchłań Mruga nie zmieniła :)
            • mrug Re: Super watek dla Mruga 07.10.06, 13:35
              Jam niezmienny.
              Niczym skała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka