Dodaj do ulubionych

Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!!

01.06.06, 13:20
To co mi się powinno chcieeeeeeeeeeećć!!!
Obserwuj wątek
    • roborobi Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 13:33
      Możesz jaśniej :)
      • eexx Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 13:41
        dla mnie to bardzo jasne:)
        • brezly Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 13:45
          Przejrzyste jak, no jak nie wiem co. Jak niebo na Arktyka w lipcu.
          • roborobi Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 13:46
            No niby takie białe noce?
            • eexx Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 13:47
              maja tez dzien
              • brezly Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 13:50
                Ale czasami to trudno odroznic. Na pewno bardzije by mi sie chcialo to teraz
                zobaczyc niz zeby mi sie chcialo to co mi sie chciec powinno.

Solidarni z Mrugiem!
              • roborobi Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 13:50
                Ale wtedy się śpi :)
                • eexx Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 13:53
                  trzeba bylo w nocy nie pic to w dzien by sie nie spalo
                  • brezly Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 13:55
                    W biale noce sie nie da spac, Robi. To jest problem.
                    • eexx Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 13:56
                      ee tam, po paru piwach...:)
                    • roborobi Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 13:56
                      Dlatego się pije?
                      • eexx Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 13:57
                        tak tylko z tego powodu:)
                        • brezly Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:00
                          No ale jest glupie uczucie ze o ktorej sie by nie pilo to jakby sie pilo od rana
                          :-((
                          Nie kazdy to lubi.
                          Co innengo jak wieczna noc.
                          • roborobi Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:03
                            Wtedy to od kielicza już się nie odchodzi :)
                            • eexx Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:04
                              bylem kiedys w Petersbyrgu w tym czasie, po tygodniu pomylilem sie o prawie dwa dni:)
                              • roborobi Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:05
                                w przód czy w tył?
                                • eexx Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:09
                                  naszczescie w tyl, tak ze mialem wiecej czasu. Oni tam maja i sklepy i knajpy w tym czasie 24/h i ciagle sa pelne to latwo sie pomylic, a na sylwestra przyjechalo duzo amerykanow przestawionych w czasie i oni zyli o innych porach, pogubilem sie, nie nosilem zegarka aby nie zgubic a szedlem spac jak mi sie chcialo troktujac to jako koniec dnia
                                  • roborobi Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:16
                                    Oj to wreście czułeś sie wyspany :)
                                    • eexx Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:18
                                      chyba tak tylko malo zwiedzilem
                                      • roborobi Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:19
                                        za to wiele gatunków napoi poznałeś :)
                                      • brezly Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:20
                                        Ale to sie mozan rozregulowac. Nie miales czegos w rodzaju jet lag po powrocie?
                                        • eexx Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:21
                                          jet lag?
                                          tak w napojach mozna bylo przebierac:) i w knajpach roznych:) gdzie dla obcokrajowcow wstep za darmo a miejscowi placa:)
                                          • brezly Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:26
                                            No, nie wiem jak to nazwac po polsku. Taki ponury efekt jak lecisz samolotem a
                                            dzien z toba posuwa. Jak sie potem polozysz spac to mozna i dwa tygodnie z
                                            przestawiona noca i dniem sie meczyc.
                                            • eexx Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:29
                                              nie nie:) ja pociagiem prawie dwa dni:) na lewo w przedziale dla inwalidy (pociag rosyjski) a za sciana restauracja, szybko minelo i powrot byl bezbolesny poza tam drobnymi bolami:)
                                              • roborobi Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:31
                                                To jednak dopuszczałeś do kaca, ech niedobrze :)
                                              • brezly Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:32
                                                Nie, no tak myslalem ze moglo sie w podobny sposob przestawic.
                                                • eexx Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:38
                                                  doposcilem ale juz w polsce,
                                                  • roborobi Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:47
                                                    Ceny się zmieniły, czy kasa się skończyła?
                                                  • eexx Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:49
                                                    robi, wrocilem do domu a tu juz codziennosc sie pojawila i dzien i noc a ceny to swoja droga troche inne mielismy
                                                  • roborobi Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:50
                                                    No tak, dlatego są tak trudne powroty do rzeczywistości :(
                                                  • eexx Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:54
                                                    czasem, z kosmosu powrot roznie sie konczy
                                                  • roborobi Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 15:00
                                                    :), a potem tylko Pies pozostaje :)
                                                  • eexx Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 15:02
                                                    nie tylko ale nad ranem to juz tak
                                                  • roborobi Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 15:08
                                                    Nie ma to jak dobrzy znajomi :)
                                                  • eexx Re: Ale mi się nie chceeeeeeeeeeeee!!! 01.06.06, 14:48
                                                    przeciez cos napisalas:)
    • istna Przy moim niechceniu, tobie się chce, wierzaj. 01.06.06, 14:46
    • istna Poza tym chyba stworzyłeś potwora. 01.06.06, 15:17
      • mrug Re: Poza tym chyba stworzyłeś potwora. 01.06.06, 15:26
        Na Krakforum?
        Wczuli się trochę...;)
        • istna Re: Poza tym chyba stworzyłeś potwora. 01.06.06, 15:37
          Trochę...:)
          • eexx Re: Poza tym chyba stworzyłeś potwora. 01.06.06, 16:10
            jakiego potwora?
            • mrug Re: Poza tym chyba stworzyłeś potwora. 01.06.06, 16:14
              Prawie bezpolitycznie jest..;)
              • eexx Re: Poza tym chyba stworzyłeś potwora. 01.06.06, 16:17
                chyba jestem gdzies obok:)
                • mrug Re: Poza tym chyba stworzyłeś potwora. 01.06.06, 16:34
                  Nie no...jest postęp...Wszystko trzeba małymi kroczkami robić...;)
                  • eexx Re: Poza tym chyba stworzyłeś potwora. 01.06.06, 16:38
                    widzisz nawet nie jestem swiadom ze sie zblizylem
                    • mrug Re: Poza tym chyba stworzyłeś potwora. 01.06.06, 16:41
                      Kiedyś to poczujesz.;)
                      • eexx Re: Poza tym chyba stworzyłeś potwora. 01.06.06, 16:55
                        zalezy jak i gdzie
                        • mrug Re: Poza tym chyba stworzyłeś potwora. 01.06.06, 16:55
                          Liczy się końcowy efekt.;)
                          • eexx Re: Poza tym chyba stworzyłeś potwora. 01.06.06, 17:03
                            wlasnie tego sie obawiam gdzie poczuje skoro o potworze byla mowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka