latarnick 03.03.08, 12:04 ale wcale nie tanio, bo drogo sobie ja cenie... OKAZJA, bo jak mawiaja nasi aborygenscy bracia, lepszy dekagram nudy niz kilo roboty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tempe Re: sprzedam nude 03.03.08, 14:52 a masz zaświadczenie o dysponowaniu nieruchomością? Odpowiedz Link Zgłoś
katatarka Re: sprzedam nude 08.07.08, 16:59 chętnie dorzucę trochę od siebie...ostatnio tak już nie mam co robić, że zaczęłam grać tetrisa na www.gpbattery.pl/konkursy/ ... normalnie już mnie trafia... :( Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: sprzedam nude 09.07.08, 20:42 Przecież wszystkim wiadomo, że nuda nieruchawa, więc po cóż zaświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: sprzedam nude 16.07.08, 13:27 towar deficytowy, nawe jeśli nie ma jego granic właściwie im bardziej nuda bazgraniczna tym cennijesza winna być za co wychylić wina kielich trza lalala Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: sprzedam nude 18.07.08, 13:44 nuda nie na wage zlota jest.. bo bezgraniczna c.k.nierwid Odpowiedz Link Zgłoś