sibeliuss 21.04.07, 11:19 Słyszałem o tym lokalnym kurorcie cuda, czy warto tam zajrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewunia1983 Re: Sielpia 09.06.07, 19:09 witam z pewnością na sielpi bywa wiele osoób i może wlaśnie dlatego nikt nie odpisuje bo wszyscy milośnicy sielpi juz tam sie znajdują i mają o niebo lepsze atrakcje niż siedzenie przed kompem....:-) a tak serio- jest super mnogość atrakcji ale trzeba się przekonać samemu: - cichy las - glośne bary - milion domkow letniskowych a wnich cuda i dziwy - końskie tuz tuz - wypasiony zalew - extra laski - super kolesie - można poleżeć na plaży - można polazić po oklicy- pięknie jest - co roku miss mokrego podkoszulka- moze nieco zaściankowe ale faceci to lubią- te reakcje co roku te same - wieczorem jest super - i rano tez - muzeum techniki- fajne maszyny - wyspa na środku sielpi - rowerki wodne - kajaki - materace dmuchane, kola ratunkowe - do zjedzenia i rybka i hamburger i porzadny obiadek i co tylko - nigdzie tak sie nie pije jak tu - można poznać fajnch ludzi - itp - itd....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Sielpia 17.06.07, 14:01 Chcę się tam wybrać na tydzień poszaleć na rowerku, myślisz, że się tam odnajdę? Odpowiedz Link Zgłoś
mikka791 Re: Sielpia 11.06.07, 13:25 tak, sielpia jest ok pamietam lata 90 jakie toczylismy bitwy pod lesniczanką z chlopakami z kielc, ale tak jak ktos napisal wczesniej jest super super si pije i trzezwieje super laski super jedzenie super okolica no i POLECAM dlugie spacery np.do konskich lasem nie wiem czy funkcjonuje jeszcze kino ale pamietam jak funkcjonowalo i bylo super zapraszam wszystkich ludzi do odwiedzenia sielpi sam tez musze sie wybrac z zona i synkiem chociaz nie bylem juz tam ok 10lat. pozdrawiam chłopak z ,,PEKINU,, Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia1983 Re: Sielpia 24.06.07, 09:10 jeżeli o rowerek chodzi to nawet nie ma się nad czym zastanawiać tylko brać sprzęt i ruszać!!!! Uwielbiam jeździć w tamte rejony właśnie na rowerze, okolica aż się prosi, żeby ją obejrzeć, chociażby z wysokości rowerowego siodelka wlaśnie....choć nie tylko... rewelacja normalnie, polecam No i pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agni-76 Re: Sielpia 18.02.08, 15:41 To fakt cuda... się tam tez zdarzają np dziewczyna wchodzi do wody w białym bikini wychodzi w kolorze moro - to nie cud?! - Szczególik Mam na temat Sielpi takie zdanie: - Jeśli NIE potrzeba Ci ciszy i spokoju - miejsce idealne - CHCESZ przepuścić masę forsy - miejsce idealne (poziom cen kurortów nadmorskich) - LUBISZ poznawać mnóstwo nowych ludzi - miejsce idealne - wypad na kilka dni głosnego imprezowania z paczką znajomych - miejsce idealne Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agni-76 Re: Sielpia 30.04.08, 11:41 Witam Nie tyle pesymizmu co realizmu ;) Lubiłam Sielpie i lubię ale mniej. Było tam o wiele ciekawiej zanim postawili nad samą woda ogromny "bunkier z rozrywkami" zwanym TAWERNĄ. Poza dyskotekami, które tam są po gołym niebem, jest to jedna wielka tandeta i jarmark. Te same pieniądze wolałabym wydać nad morzem bądź w górach Odpowiedz Link Zgłoś
iwka2 Re: Sielpia 19.05.08, 20:18 Sielpi nie znasz?? Niemożliwe Ty chyba nie jesteś z Końskich, co? Odpowiedz Link Zgłoś