22.06.06, 12:48
Hej Dziewczyny smile
Nie macie wrazenia ze osobka podpisujaca sie jako Beatea do zludzenia
przypomina nasza "dobra" kolezanke Cogite?? Ta sama blyskotliwosc, trafnosc
wyciaganych wnioskow no i oczywiscie poziom........
Poczytalam sobie kilka jej postow i JESTEM POD WRAZENIEM !!!! HE HE HE
Obserwuj wątek
    • kicia031 Re: Beatea 22.06.06, 13:04
      Tak, wyglada na to, ze to troll.
      Bede ignorowac.
    • lilith76 Re: Beatea 22.06.06, 13:38
      ja stawiam na bet66, też swego czasu znaną na forum.
      • m-jak-magi Re: Beatea 22.06.06, 16:18
        ona jest chyba wypadkowa mangoldy i cogity. olsi upor w forsowaniu swoje tezy,
        bez wzgeldu na to czy pasuje do watku czy nie ( to mangolda ) ignorowanie i
        pomijanie pytan na ktore nie chce lub nie potrtafi odpowiedziec ( cogita )
        • kleo1 Re: Beatea 22.06.06, 16:38
          a może nie jednemu psu Burek?
          • m-jak-magi Re: Beatea 22.06.06, 16:41
            nie przerazaj mnie kleo1 - moze byc jeszcze wiecej takich trolli ????
            • kleo1 Re: Beatea 22.06.06, 16:43
              no świat wielki jest smile czy to takie przerażające? przynajmniej nudno nie
              jest smile jakby każdy miał takie samo zdanie, to by było sztywno
              • m-jak-magi Re: Beatea 22.06.06, 16:46
                w sumie racja. jak moj M bedzie narzekal to odepre wszytskie jego zarzuty i
                powolam sie na forumowy autorytet. Powiem mu nie narzekaj bo ja i tak jestem
                twoja marionetka.
                • khaldum Re: Beatea 22.06.06, 20:06
                  lubię was smile aż miło być macochą
                  • kleo1 Re: Beatea 22.06.06, 21:31
                    no bo my tu jesteśmy pogodne tongue_out
      • sonrisa3 Re: Beatea 22.06.06, 22:02
        Beatea=Bet66=Cogita. I jeszcze fi_gurka i wiele innych nickow, nie pamiętam juz
        dokladnie.
        • madalenka25 Re: Beatea 22.06.06, 23:17
          Otrzymałam informację, że Bett66 (Sarina) posługuje się jeszcze
          następującymi
          nickami:

> beatea(ub.r)
          > monopri(ub.r)
          > biala_kalia
          > cogita(ub.r)
          > peaker(ub.r)
          > unisex
          > tramwajarka
          > milu_tka
          > figur_ka
          > cofitofi
          > bet66
          > roz_darta
          > sarina
          > kochankaa
          > tele_sfor
          > pittypatun

nie wiem czy aktualna ale dostałam ja w tamtym roku jako ostrzeżenie od kogoś mi
          bliskiegosmile
          • weronka77 Re: Beatea 22.06.06, 23:27
            BET66?!!!!To jest taka potworna chamka która została wyrzucona z
            forum "Zdradzane żony kontra kochanki" z powodu ubliżania forumowiczkom i
            nieuzasadnionej w stosunku do nich agresji..Podobno to nauczycielka w wieku
            przedemerytalnym która mąż zdradzał dwa czy więcej razy ale zmusiła go do tego
            żeby z nią został różnymi nikczemnymi sposobami.Dziewczyny mówiły że to
            wyjątkowo podła osoba która niejednemu już świństwo zrobiła.
            • khaldum Re: Beatea 22.06.06, 23:39
              weronika, a skąd masz takie informacje ?
              Dziś w jednym z wątków (beatea napisałao tezie potwierdzonej )zrobiłam małą
              analizę tej pani i pokrywa się z tym co napisałaś... nie napisałam tam o
              szantażach emocjonalnych i teroryźmie wobec meża, ale myślałam o tym...

prorok jaki ze mnie czy co ?
              ;D
              • weronka77 Re: Beatea 22.06.06, 23:42
                Po prostu jestem również forumowiczką na wymienionym przeze mnie forum.I po
                usunięciu jej z Naszego grona przedyskytowałyśmy i przeanalizowałyśmy pewne
                kwestie.Podobno spotkała się z kilkoma osobami.To niezwykle mściwa osoba.Tutaj
                i tak "trzyma fason".Tam wyzywała dziewczyny od najgorszych,posługując się
                wyzwiskami z najgorszego rynsztoku.
                • khaldum Re: Beatea 22.06.06, 23:43
                  a podasz mi link do tego forum , proszę
                  • weronka77 Re: Beatea 22.06.06, 23:48
                    To forum prywatne więc musisz notkę napisaćwinkNajpierw kobieta,potem prywatne i
                    aż znajdziesz "Zdradzane żony kontra kochanki".Teraz jest fajnie i sympatycznie
                    bo jej ani Madziulca już tam nie ma.Przedtem było kilkadziesiąt wątków
                    dziennie...
    • m-jak-magi Re: Beatea 23.06.06, 08:06
      "( ...) Zyczę ci, aby inna kobieta odebrała ci męża , zebyś przezyła to
      wszystko , co
      przezywają zdradzone i opuszczone kobiety, pozostawione same sobie , z małymi
      dziecmi, w ciązy , chore .....
      Jak to przezyjesz na własnej skórze wtedy dyskutuj.
      Wstrętna obrzydliwa EGOISTKO!!!!! ( ...)"

to oczywiscie tekst beatei z innego watku. mysle ze pani troll powoli puszczaja
      nerwy i predzej czy pozniej da przyslowiowego czadu.
      to chyba jednoznacznie potwierdza nasz podejzenia.
      • kleo1 Re: Beatea 23.06.06, 08:28
        nie wiem jak Ty, ale ja uważam, że mężczyzna ma swój rozum, jeśli naprawdę
        kocha to choćby nie wiem co , nawet nie spojrzy na inna kobietę, oczywiście
        nie można sobie powiedzieć "ok, jest już mój, to już nie będe dbać o siebie ani
        tym bardziej zabiegać i dbać o niego", związek trzeba pielęgnować smile muszą to
        robić obie strony smile
        • kleo1 Re: Beatea 23.06.06, 08:29
          a zauważyłam jeszcze jedną rzecz, bywa, że to kobieta odchodzi, niekiedy
          związuje się bardzo szybko z innym, dlaczego nie widziałam, że facet mówił, że
          inny mężczyzna odebrał mu żonę? tylko mówi, ona mnie zdradziła, ona odeszła?
      • weronka77 Re: Beatea 23.06.06, 08:38
        Tyle tylko że jej nikt nie zostawiłwinkSzantażowała męża i żebrała o uczucia aż
        został z litościwink Chełpiła się na innym forum że jest szczęśliwą mężatkąwink)
        Ten typ tak ma-zero klasy,honoru i godności.FAcet ją daje jej
        przysłowiowego "kopniaka" a ona dalej się mu płaszczy pod nogami...Aż się
        niedobrze robi...
        • weronka77 Re: Beatea 23.06.06, 08:52
          Ten typ również uważa że na facetach świat się kończy,należy się ich kurczowo
          trzymać i wypisuje bzdury typu ten przytoczony przez "m".Nie wie,matołek,że są
          kobiety które nie drą szat z powodu zdrady męża lub jego odejścia.Pakują
          facetowi walizki i cześć.Było minęło,żyje się dalej-tak samo fajnie jak z nim
          albo nawet lepiejwink
      • m-m-m Re: Beatea 23.06.06, 18:24
        He, he ten tekścik był do mnie, ale mnie pobożne życzenia tej pani nie
        interesują i na tym poziomie z nią rozmiawiała nie będę.
    • beatea Re: Beatea 23.06.06, 09:14
      tak sobie czytam ten wątek NIBY na mój temat i niestety drogie panie macie złe
      informacje, albo ktoś celowo wprowadza was w błąd.
      Ale tkwijcie sobie we własnych przekonaniach, bo ja nie mam zamiaru nikomu
      udowadniać, ze nie jestem wielbładem, bo mnie to najzwyczajniej wisi.
      • beatea Re: Beatea 23.06.06, 09:21
        P.S.
        Piszę na tym forum , bo lubię ścierać moje poglady z waszymi poglądami. Wy mnie
        usiłujecie przekonać do swoich, a ja do moich racji i tak jestem w mniejszości,
        bo siła złego na jednego tu występuje.
        Pozdrawiam.
    • beatea do weronki 23.06.06, 09:25
      Żaden facet nie zostanie z kobietą z litości - to kolejny mit , który tu chcę
      obalić.

• m-jak-magi Re: do weronki 23.06.06, 09:39
        a skad czerpiesz ta wiedze madralo??? Kim ty niby jestes zeby mity obalac???
        znasz prawde obiektywna i uzurpujesz sobie prawa do jej gloszenia ??? moze tym
        razem to ja obale mit. prawdy obiektywnej nie ma - kazda prawda jest
        subiektywna, bo oparta jest na doswiadczeniu, wlasnych przemysleniach i punkcie
        wyjscia do analizy. inna prawde ma zdradzana a inna zdradzajaca.
        nie ma znaczenia kim jestes - jedno jest pewnie jestes trollem bez wzgledu na
        to czy masz cos wspolnego z nickami wymienionymi w poscie czy tez nie.
        • weronka77 Re: do weronki 23.06.06, 09:48
          Eee daj już jej spokój.Może to Panna Nikt?wink
          • m-jak-magi Re: do weronki 23.06.06, 10:00
            masz racje. ponioslo mnie. piatek wiec nogami przebieram zeby wreszcie odpoczac
            w weekend smile
            • konkubinka cogita-mangolda 23.06.06, 10:20
              a ja uwazam , ze cogita i mangolda czesto maja rację.Niestety gdy je ponosi albo
              wyskakuja jak Filip z Konopii to juz nad sensem ich wypowiedzi mało kto sie
              zastanawia.Jednak bardzo czesto walą z grubej rury nieprzyjemną prawdę.

Ponadto znam pare osob na forum , ktore w rzeczywistosci podobne sa do trolli a
              na forum zgrywają niewinne istoty.
              • m-jak-magi Re: cogita-mangolda 23.06.06, 10:35
                nie wiem o jakiej prawdzie mowisz. jezeli prawda jest ze wszytskie dzieci z
                rozbitych rodzin to patologia a kazda kobieta czyha na czyjegos meza - to do
                mnie bez wzgledu na to jak jest przekazana taka prawda nie przemawia
                • konkubinka Re: cogita-mangolda 23.06.06, 11:05
                  bożesmilejasne ze nie chodzi mi o te wypociny na forum Sloggiego.
                  Tylko czytając posty np Cogity pojedyncze teksty są naprawde sensowne.Niestety
                  tylko pojedynczesmile
                  Ja nie wiem po co takie osoby sie udzielaja na forum.Napewno nie pisza tego co
                  naprawde mysla a jedynie na forum dają upust swoim żalom i frustracjom.
                  I oto chodzi - lepiej i zdrowiej robic to na forum niz w rzeczywistosci.
                  I wszystko jest dobrze dopoki jestesmy anonimowi .
                  • m-jak-magi Re: cogita-mangolda 23.06.06, 11:11
                    nie sposob sie z toba nie zgodzic smile
                    • konkubinka Re: cogita-mangolda 23.06.06, 11:38
                      tylko , ze ja mam problem zawsze zeby odpowiednio cos napisac.Poprostu mysle
                      szybciej niz piszesmileW rzeczywistosci tez gdy cos mowie to mieszam watki.
                      Było pare wypowiedzi Cogity , z ktorymi bym sie zgodziła i jakies kilka
                      komentarzy Mangoldy , które sama mogłabym napisać.Niestety wiekszosc wypowiedzi
                      jest trudna do pojęcia.
                      • konkubinka kurcze 23.06.06, 12:04
                        scislej chodziło mi np o te wypowiedz
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14479&w=42132723&a=42160970
                        jednak teraz przeczytałam ja drugi raz i dotarło do mnie , że to nie był
                        ironiczny komentarz tylko ona to pisze serio.Dopeiro dzis przeczytałam watek u
                        Sloggiego i zrozumiałam , ze ta osoba nie jest ironiczna .Głupia blondi ze mniesmile
                        • m-jak-magi Re: kurcze 23.06.06, 13:19
                          mysle ze zgadzamy sie rowniez w kwestii ze obie panie lub nawet trzy sa
                          trollami.
        • beatea m-jak-magi 23.06.06, 13:17
          kim jestem?
          dażę do tego, aby być mądrą kobietą, która potrafi obserwować , wyciągać
          wnioski i stara uczyć sie na cudzych błędach.
          Staram się nie kierować cudzym zdaniem, opinią innych ludzi, a zawsze mieć swoj
          pogląd na sprawę i co mi sie często w zyciu sprawdza.

• m-jak-magi Re: m-jak-magi 23.06.06, 13:21
            milo czytac do czego dazysz. ja rowniez mam taki cel i byc moze to jedyna
            plaszczyzna w jakiej sie zgadzamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka