eszmeralda.i.papugi 04.10.13, 19:27 zaopatrzyła obrazek w gloriolę, to być może domyśliłabym się a tak, patrzyłam jak wół na malowane wrota i : "co też Ditta miała na myśli?" kołatało mi w głowie. Wstyd mi i głupio, ale dowcip prima sort, haha, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszmeralda.i.papugi Re: gdybyś Ditto od razu 04.10.13, 19:29 wyjaśniam natychmiast, jakby co to taki obłok swądu, bo się kiełbaska przypaliła Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: gdybyś Ditto od razu 04.10.13, 19:30 albo, przezroczysta pokrywka...: D Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: gdybyś Ditto od razu 04.10.13, 19:32 przeglądam wątki. Nic nie poskreślane ??? Uwierz nasz drogi stał się leniwy ??? Odpowiedz Link
ditta12 Re: gdybyś Ditto od razu 04.10.13, 19:37 Bo Ci świętego grila ja znalazła "woń przyjemna dla Pana" A Ty Eszmerko co sobie myślała,ze to perfuma? Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: gdybyś Ditto od razu 04.10.13, 19:42 bystra jesteś, Ditto, myślałam, że to Dolce Vita Diora albo obłok kadzidła Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: gdybyś Ditto od razu 04.10.13, 19:44 ale przecież, różną woń różne pany lubieją Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: gdybyś Ditto od razu 04.10.13, 19:47 upodobałam sobie ten wątek o literaturze Wilków tylko nie znam, uwierzysz? uprzedziłam się ... ot tak, nie, bo nie... Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: gdybyś Ditto od razu 04.10.13, 19:54 wczoraj nie na swoim, oglądałam film "Mała Odessa" Film heba stary, nie hebanowy, ale piękny, cudowny, Tim Roth gra główną rolę, oraz wspaniale gra Vanessa Redgrave, w pewnej chwili myślałam, że to Tilda Swinton, moja ulubiona. Widziałaś ? "Musimy porozmawiać o Kevinie" Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: gdybyś Ditto od razu 04.10.13, 19:58 otucha wstąpiła we mnie, gdy przeczytaółam, że powoli, bez nadmiernego zapału, ale jedna, sprzątasz i że Ci to wychodzi. Może i ja spróbuję? Ostatnio zaniedbałam się bardzo w uporządkowywaniu nieładu wokół siebie Odpowiedz Link
ditta12 Re: gdybyś Ditto od razu 04.10.13, 20:17 "Musimy porozmawiać o Kevinie" Kewin to ten syn tego mojego Generała co te dulary(750) chce a ja mu już i sztaby złote wysłała. On ma-ten Kevin 15 lat i chodzi do szkoły z internatem chyba w tej Luizjanie czy gdzieś. O mają 4 3ypialnie i dwa luksusowe samochody. Tak mi pisał miłośnie [img][/img] Może on sam w nowym Jorku,to nie wiem. Pewnie lubi dolce Gabeny Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: gdybyś Ditto od razu 04.10.13, 20:23 tak myślę; co Ditta ciebie chce powiedzieć, hę? Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: gdybyś Ditto od razu 04.10.13, 20:26 o; już nieślubny ryż mi ugotował i kwiatek, jeden tylko, ale jak na niego, to i tak hojnie położył na talerzu, posypię Vegetą, jak mi kiedyś radziłaś Odpowiedz Link
ditta12 Re: gdybyś Ditto od razu 04.10.13, 21:46 Ryż vegetą doprawiony-pychotka. Kwiatek też zjedz Odpowiedz Link
ditta12 Re: gdybyś Ditto od razu 04.10.13, 23:20 Ja zjadłam czarny chlebek słonecznikowy z masłem i serem i pomidorem,cebulką i do tego grzybki marynowane-maślaczki Odpowiedz Link
ditta12 Re: gdybyś Ditto od razu 05.10.13, 06:55 <ChYBA gENERA Ł sMYTH-jEDNAK on mni i love-benz i już > Taki Generał się zakochał strasznie we mnie i długie listy mi słał na pocztę,pisał i pisał aż w końcu chciał te dulary(750$)bo do Ghany galilejskiej czy gdzieś tam z Afganistanu wprost zajechał jako najlepszy żołnierz. No ale ja omylnie mu te dulary na roleczce wkleiłam a że mu było mało to jeszcze te sztaby złota.A jemu mało i mało. Może już mnie on nie I LOVE YOU.Jak myślisz Eszmerko? Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: gdybyś Ditto od razu 05.10.13, 07:12 to tam, qrua, też jest parytet? już nie, że kobiecie płatkami róż drogę się ścieli? zajrzę do przyjaciół Odpowiedz Link
ditta12 Re: gdybyś Ditto od razu 05.10.13, 07:24 No ja nie wiem Eszmerko,on mi nakazał na tę skrytkę słać te dulary szybciutko bo czas nagli. Na fotkach to niczego on sobie nawet,muszę Ci powiedzieć. On wdowiec(tak mi pisał) i córka mu zmarła,no mówię Ci ,same nieszczęścia. Ale ja tam nie wiem czy ja w tej Hameryce bym za mamę dla Kevina chciała być bo Kevina i tak nie ma. Napisałam że 4 sypialnie to za dużo i te autka lux aż dwa a ja prawajazd nie mam A i po angielsku nie mówię bi nie mam conversation. Odpowiedz Link
ditta12 Re: gdybyś Ditto od razu 05.10.13, 07:39 O!.Tu tak napisane: "Żołnierze USA stacjonujący w Afganistanie nawiązują znajomość z Polkami za pośrednictwem portali społecznościowych. W pewnym momencie proszą o pomoc i przysługę finansową. - To nowy sposób wyłudzania pieniędzy - alarmują policjanci. Rekordzistka straciła ponad 40 tys. zł." A może to Polacy są bo inne się podają za inne nacje pisząc po angielsku.Ale mój Generał,my lover,pisał po polsku tyle że translaterowo.Moja kochana żono-tak pisał na końcu. No a jedna to wysłała mu 130 000 dularów,ale nie nasza.Już napisałam o tym pod spodem. Odpowiedz Link
ditta12 Re: gdybyś Ditto od razu 06.10.13, 08:40 > "Żołnierze USA stacjonujący w Afganistanie nawiązują znajomość z Polkami za poś > rednictwem portali społecznościowych. W pewnym momencie proszą o pomoc i przysł > ugę finansową. > Nie mam nikogo,może by ten Gogfred się nadał? Bajm - Modlitwa o Złoty Deszcz.(CHICAGO 2011)HD Ten Generał Smyth Odpowiedz Link
ditta12 Re: gdybyś Ditto od razu 06.10.13, 14:40 Niech te gówno śmierdzi dalej.......................wiemy o co chozi Odpowiedz Link
ditta12 Re: gdybyś Ditto od razu 06.10.13, 14:42 Pies śmierdzi a kot nie choć się go pierza ale nie wyżyma Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: gdybyś Ditto od razu 06.10.13, 14:44 a ja lubię zapach mego psa : ) Odpowiedz Link