25.06.20, 08:32
Świat się zmieni, pozbądź się nienawiści do ludzi a będzie ci łatwiej ja żuciem palenie z dnia na dzień i mnie wcale nie ciągnie i to żuciłem w trodnym okresie swojego życia miałem brać tisercin alw też go nie biorę jestem jeszcze na Xeolionie sam nie wiem czy on jest mi potrzebny. Po prawej i o lewej stronie są dobrzy ludzie, ten świat jest tak skonstruowany będą zawsze geje czy lesbijki czy też bisexualni a ty widzę że szanujesz tylko jedną stronę, zawsze ludzie że sobą będą walczyć ale ty tego nie musisz robić. Rób to co kochasz czytaj maluj spaceruj ciesz się życiem, jesteś już na emeryturze pomimo tego że masz niewielką radzisz sobie, są ludzie w gorszej sytuacji i nie pałają nienawiścią nie walczą ze stronami. Po prostu chcą zrozumieć ten świat a jak ktoś rozumie to jest łatwiej.
Obserwuj wątek
    • dragon2016 Re: Grażyna 25.06.20, 08:37
      Świata nie zmienisz świat zawsze był taki walczyły różne strony.
      • dragon2016 Re: Grażyna 25.06.20, 08:40
        Jesteśmy tylko małymi duszyczkami w tym świecie i wszechświecie.
        Miłego dnia Grażyna.
        • ditta12 Re: Grażyna 29.06.20, 21:18
          Jarek.Ja nie walczę.Ja się uśmiecham do świata,ludzi,zwierzą i roślin.Segreguję bardzo dokładnie śmieci i dopłacam do tego 65 zł.Co jest dla mnie dziwne ale może tylko dla mnie.Moja znajoma będąc u mnie w domu stwierdziła,patrząc na mój śmietnik uważnie że tylko ja tak dokładnie segreguję-że.....ja głupia?Naiwna?Możliwe.W Tym śmietniku straszny syf i smród gdy wchodzę sad Ja nie mam wrogów-nie czuję tego bo mam to w .....heh.Mam nadzieję że jesteś moim przyjacielem mimo wszystko.Maluję,tak,coraz lepiej idzie,czytam ale oczy mnie szczypią.Mam mnóstwo zajęć jak to kobieta.Słucham muzyki.Różne gatunki.Mam przyjaciół z którymi lubię pogadać o......poezji,literaturze,polityce,filozofii,sztuce-real ale mam też w wirtualu mnóstwo przyjaciół.Staram się zawsze odpowiedzieć im.Nie zawsze akceptuję zaproszenia na Facebook bo nie wiem kto się za tym kryje a miałam już bardzo wiele blokad-capo gestapo=donosiciele,kiedyś nawet 75 dni.Wyobrażasz sobie?Kolega mnie zapytał"Czy ty kogoś zabiłaś że masz tak długą blokadę? sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka