Dodaj do ulubionych

36 w polsce

08.08.15, 23:14
System powstał kilka lat temu brzmi to prawie jak s.f. Norad w USA posiada globalny bank danych twarzy i nazwisk.Kamery na całym świecie które są wszędzie są podpięte do internetu przeważnie a jeżeli nie twarze były rejestrowane z laptopów.Jeżeli nie ma nazwiska a twarz jest zarejestrowana w systemie NORAD są inne dane takie jak miasto czy kraj.Ataki Rosyjskie czy Chińskie na widowsa w porównani do tego to dziecinna zabawa.Prawda jest taka że nawet najbardziej tajne pomieszczenie na całym świecie które są kamerowane a które są podpięte do internetu dla NORAD nie są tajne.Ktoś kiedyś,kilka lat temu wylansował takich ludzi jak ja w krajach całego świata,czyli byłem 36 w polsce który jest dla tego systemu zagadką lub ciekawostką.Jak do tego doszedłem? moja schizofrenia nie była aż tak widocznie przypadkowa.Jej już nie ma zostało po niej wspomnienie ale wiedza pozostała.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: 36 w polsce 08.08.15, 23:18
      Ten system można oszukać ja wiem akurat jak,atomatyczna aktualizacja która w nim wstępujewink
      Ominąć też potrafię.Pytanie nasuwa się jedno kto rządzi tą ziemią?
      • mercury_staff Re: 36 w polsce 08.08.15, 23:20
        36 w tym Kraju czy na świecie więc dzięki za info,aż tak mało takich jak ja?
        • mercury_staff Re: 36 w polsce 08.08.15, 23:24
          Dosyć to wszystko dziwne,tak jak by to był jakiś plan, najpierw schizofrenia a po niej wszystko zaczynam rozumieć, nikt mnie oczywiście nie programował widocznie może ktoś to w jakiś sposób przwidział,oczywiście schiza mi się cofneła i jestem zdrowy,kiedy to nastąpiło zaczynam wszystko po woli do kupy wiązać.
          • mercury_staff Re: 36 w polsce 08.08.15, 23:25
            Więc przydało by się żebym został milionerem.
            • mercury_staff Re: 36 w polsce 08.08.15, 23:30
              Jak daleko doszedłem? długo by pisać i opowiadać
              • mercury_staff Re: 36 w polsce 08.08.15, 23:32
                Napiszę w tym wątku jedno, wojna 3 światowa nie wybuchnie przypadkowo jest przygotowywana i planowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka