20.01.05, 23:30
ciao...serdecznie pozdrawiam i zapraszam do olsztyna...ciekawostka: pret-a-porter
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: olsztyn 21.01.05, 11:30
      po Olsztynie nei buszowalm w tym celu ale jak bylam na wakcjach odkrylam
      swietny lumpeksik w Mragowie:)Do dzis mam pare ciuchow stamtad.
      • dordulka Re: olsztyn 21.01.05, 17:03
        Hej anula, a gdzie ten lumpex w mragowie? Moze to jeden z moich...
        • anula36 Re: olsztyn 21.01.05, 23:02
          jak sie idzie ta glowna ulica od dworca PKS taki malutki po prawej stronie
          ciuszki wycenione wszystkie i jak na ciucharnie ceny razej z tych wyzszych. Ale
          kupilam sobie pare smiesznych bluzeczek na ramiaczkach i smieszny blekitny
          polarek- takie letnie zakupy.
          Pewnie w to lato znow zabuszuje;)Mam ulubiona wakacyjna przystan w Gieladzie
          Starym k/ Sorkwit.
          • dordulka Re: olsztyn 22.01.05, 22:25
            Nie ma to jak mazury, nieprawdaz? Jak bedziesz sie tam znow wybierac to podrzuce pare adresow.
            • anula36 Re: olsztyn 22.01.05, 22:29
              juz w lipcu- uwielbiam MAzury.
              jak juz jestem to wole kajakowac czy zeglowac, ale czasem i pobuszowac w
              ciuchach sie uda;)
              • carolina80 Re: olsztyn 23.01.05, 00:13
                to fakt, to fakt...
                w Gizycku w wakacje odkrylam lumpeks, gdzie kg. kosztowal... 5 pln -kupilam tam
                seterek i koszule h&m - kosztowalo mnie to majatek! 60 groszy!!!
                Czasem bywam w Szczytnie- niby kg. tanszy niz w wawie, ale te lepsze ciuchy sa
                wycenione co w rzeczywistosci wychodzi drozej. Mimo to, nie moglam sobie
                odmowic czrnego plaszczyka jesienno-wiosennego z h&mu - 25 pln i czranej,
                lnianej marynarki tez z h&mu za 20 pln (oba ciuszki - noweczki!)Z fajniejszych
                zakupow "wagowych": dwie torebki- jedna czerwono- zielona gucci (2,30), druga
                mala czarna, "do reki" (2,80)
    • klenbek Re: olsztyn 25.01.05, 00:00
      no prosze, ja tez mieszkam w tej głuszy mazurskiej i tak tu czytam właśnie...
      musz sie wybrac po tych okolicznych miasteczkach na łowy, nie ma co....
      • dordulka Re: olsztyn 25.01.05, 10:46
        A gdzie mieszkasz??
        • klenbek Re: olsztyn 25.01.05, 17:09
          pisze z pisza :)
          • dordulka Re: olsztyn 25.01.05, 18:07
            O to milo! Czyli z niedaleka. Pozdrawiam.
            • klenbek Re: olsztyn 26.01.05, 13:07
              a gdzie to "niedaleko" ?? :) pozdrawiam...
              • dordulka Re: olsztyn 26.01.05, 14:14
                mrągowo - city!
                • j.julia Re: olsztyn 27.01.05, 20:46
                  Witajcie krajanki:) jestem z Mikołajek, dziś właśnie pobuszowałam w ciuchach w
                  Mragowie. Efekt - mąż ma czarne klasyczne levisy, ja spodnie Hennes. Pani sama
                  mi zaproponowała - na nią były przykrótkie:)No i trochę bluzek na dokładkę.
                  Generalnie bardzo lubię mragowskie i gizyckie cicholandy, czasem mozna znaleźć
                  coś ekstra za grosze. Rekord - jesienny płaszczyk za 5 zł. Wyprzedaż była
                  akurat:)
                  • dordulka Re: olsztyn 28.01.05, 14:13
                    No witamy! A napisz, gdzie bylas??? W ktorym sklepie??
                    • j.julia Re: olsztyn 28.01.05, 22:30
                      na warszawskiej, koło PKO. Lubie go, choc straszny tam bałagan na ogól:) ale
                      można cos ciekawego znaleźć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka