olsztyn3 20.01.05, 23:30 ciao...serdecznie pozdrawiam i zapraszam do olsztyna...ciekawostka: pret-a-porter Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: olsztyn 21.01.05, 11:30 po Olsztynie nei buszowalm w tym celu ale jak bylam na wakcjach odkrylam swietny lumpeksik w Mragowie:)Do dzis mam pare ciuchow stamtad. Odpowiedz Link
dordulka Re: olsztyn 21.01.05, 17:03 Hej anula, a gdzie ten lumpex w mragowie? Moze to jeden z moich... Odpowiedz Link
anula36 Re: olsztyn 21.01.05, 23:02 jak sie idzie ta glowna ulica od dworca PKS taki malutki po prawej stronie ciuszki wycenione wszystkie i jak na ciucharnie ceny razej z tych wyzszych. Ale kupilam sobie pare smiesznych bluzeczek na ramiaczkach i smieszny blekitny polarek- takie letnie zakupy. Pewnie w to lato znow zabuszuje;)Mam ulubiona wakacyjna przystan w Gieladzie Starym k/ Sorkwit. Odpowiedz Link
dordulka Re: olsztyn 22.01.05, 22:25 Nie ma to jak mazury, nieprawdaz? Jak bedziesz sie tam znow wybierac to podrzuce pare adresow. Odpowiedz Link
anula36 Re: olsztyn 22.01.05, 22:29 juz w lipcu- uwielbiam MAzury. jak juz jestem to wole kajakowac czy zeglowac, ale czasem i pobuszowac w ciuchach sie uda;) Odpowiedz Link
carolina80 Re: olsztyn 23.01.05, 00:13 to fakt, to fakt... w Gizycku w wakacje odkrylam lumpeks, gdzie kg. kosztowal... 5 pln -kupilam tam seterek i koszule h&m - kosztowalo mnie to majatek! 60 groszy!!! Czasem bywam w Szczytnie- niby kg. tanszy niz w wawie, ale te lepsze ciuchy sa wycenione co w rzeczywistosci wychodzi drozej. Mimo to, nie moglam sobie odmowic czrnego plaszczyka jesienno-wiosennego z h&mu - 25 pln i czranej, lnianej marynarki tez z h&mu za 20 pln (oba ciuszki - noweczki!)Z fajniejszych zakupow "wagowych": dwie torebki- jedna czerwono- zielona gucci (2,30), druga mala czarna, "do reki" (2,80) Odpowiedz Link
klenbek Re: olsztyn 25.01.05, 00:00 no prosze, ja tez mieszkam w tej głuszy mazurskiej i tak tu czytam właśnie... musz sie wybrac po tych okolicznych miasteczkach na łowy, nie ma co.... Odpowiedz Link
j.julia Re: olsztyn 27.01.05, 20:46 Witajcie krajanki:) jestem z Mikołajek, dziś właśnie pobuszowałam w ciuchach w Mragowie. Efekt - mąż ma czarne klasyczne levisy, ja spodnie Hennes. Pani sama mi zaproponowała - na nią były przykrótkie:)No i trochę bluzek na dokładkę. Generalnie bardzo lubię mragowskie i gizyckie cicholandy, czasem mozna znaleźć coś ekstra za grosze. Rekord - jesienny płaszczyk za 5 zł. Wyprzedaż była akurat:) Odpowiedz Link
dordulka Re: olsztyn 28.01.05, 14:13 No witamy! A napisz, gdzie bylas??? W ktorym sklepie?? Odpowiedz Link
j.julia Re: olsztyn 28.01.05, 22:30 na warszawskiej, koło PKO. Lubie go, choc straszny tam bałagan na ogól:) ale można cos ciekawego znaleźć. Odpowiedz Link