Dodaj do ulubionych

Historia deklaracji dot. rezygnacji z forum

27.04.14, 22:19
Wątek rozpoczyna opis sytuacji na starym forum po rezygnacji w nim - Troublego (Barbapapy) , Wafla, Exworkera (Dziury), skutera.
Na starym forum powstał bowiem nowy status quo, oczekiwany przez część użytkowników forum. Po kilkudniowych sporach osobistych :
Barbapapa003/Troublemarker_next przestaje pisać na forum - nie ma pretensji do nikogo i nikogo nie przeprasza, bo nie ma za co.
Ukryty Wafel - z własnej inicjatywy przestaje pisać na forum by nie posądzano go o oddziaływanie na treści forum, skłonny jest jednak udzielać odpowiedzi na pytania i wpisy do niego kierowane.
Dziura - zrezygnował już wcześniej z udziału w starym forum, co oznacza, że Exworker - nie będzie występował tu pod innymi nickami.
Skuter44 (ja) - przestaję pisać na tym forum, będę odpowiadał jedynie na imiennie adresowane do mnie wpisy, pytania, oceny. (wypada mi się tak zachować , jako jednemu z zamieszanych w wojnę forumową i współwinnemu obecnej złej atmosferze na forum).
Czy dobrze zrozumiałem kolegów Troublego, Wafla i Exworkera ? Niech odpowiedzą na tym forum, w tym wątku - specjalnie do tego celu utworzonym.
Wskazane są (wg mnie) dalsze dobrowolne deklaracje o wycofaniu się z udziału w starym forum osób które swoimi wpisami/sporami powodują zamieszanie na nim bądź utrudniają prowadzenie swobodnych polemik na tematy pracownicze i bankowe.
W zaistniałej sytuacji (wg mnie) należało by też oczekiwać, że w/w osoby nie będą na to stare forum kierować swoich klonów i troili bądź występować/wracać tam pod zmienionymi nickami.

Obserwuj wątek
    • exworker Re: Historia deklaracji dot. rezygnacji z forum 27.04.14, 22:38
      Nie przebrnąłem przez Twój wpis ale zapewniam Cię, że definitywnie zakończyłem pisanie na Waszym forum smile
      • skuter44 Re: Historia deklaracji dot. rezygnacji z forum 27.04.14, 22:44
        Tak też napisałem. Oparłem się na Twoim (tam) wpisie. Zaliczyłem Cię do pierwszej czwórki rezygnujących oficjalnie z starego forum.

Tu (teoretycznie) nie ma powodów do naparzania się.
        • exworker Re: Historia deklaracji dot. rezygnacji z forum 27.04.14, 22:47
          Jasne.
          • skuter44 Re: Historia deklaracji dot. rezygnacji z forum 27.04.14, 22:57

Zaczęło się...... wink
            potwor_spghagetti 27.04.14, 22:44 pisze:
            Od kogo masz upoważnienie do wygłaszania takich podsumowań?

Jakie mi tu trzeba upoważnienia. Trzej panowie - TWES - zrezygnowali. Ja to napisałem.
            Nie jest to podsumowanie lecz informacja.

Dalej są dwa moje postulaty : kto następny i - nie wysyłajmy trolli.

• exworker Re: Historia deklaracji dot. rezygnacji z forum 27.04.14, 23:01
              To forum to nie miejsce na żale, że ktoś się z Tobą nie zgadza czy coś innego...bo nie znam kontekstu....
              • skuter44 Re: Historia deklaracji dot. rezygnacji z forum 27.04.14, 23:18
                Wyznaczasz mi treść wpisów. Nie piszę na forum starym ale tam piszą do mnie i tu muszę odpowiedzieć . Przecież potwór-spagetii to stary już klonik , wie gdzie odpowiedzi szukać.
                • exworker Re: Historia deklaracji dot. rezygnacji z forum 27.04.14, 23:20
                  A chyba, że wiesz kto się pod nim kryje, to co innego.
                  • exworker Re: Historia deklaracji dot. rezygnacji z forum 27.04.14, 23:26
                    Mam jedną prośbę - zniknąlem z Waszego forum więc proszę mnie do paranoi, którą sami wywołaliście, nie mieszać. Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno.
                    • skuter44 Re: Historia deklaracji dot. rezygnacji z forum 28.04.14, 09:03
                      Exworkerze. Też nie mieszaj mnie z starym forum i jakimiś paranojami.
                      Tam mnie nie ma . Tam jest moja opcja zerowa.
                      Dodam. Nie licz na bijatyki ze mną tutaj.
                      Nie mam żadnych powodów do pisania na
                      forum Kotwicy, gdzie jest towarzystwo nieprzychylnych mi (3-4) osób.
                      Stąd też będę tu wpadał , tylko w zakresie koniecznym
                      - kiedy mnie ktoś wywoła, przywoła, skrytykuje,......

• exworker Re: Historia deklaracji dot. rezygnacji z forum 28.04.14, 09:19
                        skuter44 napisał:

> Exworkerze. Też nie mieszaj mnie z starym forum i jakimiś paranojami.
                        > Tam mnie nie ma . Tam jest moja opcja zerowa.
                        > Dodam. Nie licz na bijatyki ze mną tutaj.
                        > Nie mam żadnych powodów do pisania na
                        > forum Kotwicy, gdzie jest towarzystwo nieprzychylnych mi (3-4) osób.
                        > Stąd też będę tu wpadał , tylko w zakresie koniecznym
                        > - kiedy mnie ktoś wywoła, przywoła, skrytykuje,......
                        >

Trzymam za słowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka