skuter44
27.04.14, 22:19
Wątek rozpoczyna opis sytuacji na starym forum po rezygnacji w nim - Troublego (Barbapapy) , Wafla, Exworkera (Dziury), skutera.
Na starym forum powstał bowiem nowy status quo, oczekiwany przez część użytkowników forum. Po kilkudniowych sporach osobistych :
Barbapapa003/Troublemarker_next przestaje pisać na forum - nie ma pretensji do nikogo i nikogo nie przeprasza, bo nie ma za co.
Ukryty Wafel - z własnej inicjatywy przestaje pisać na forum by nie posądzano go o oddziaływanie na treści forum, skłonny jest jednak udzielać odpowiedzi na pytania i wpisy do niego kierowane.
Dziura - zrezygnował już wcześniej z udziału w starym forum, co oznacza, że Exworker - nie będzie występował tu pod innymi nickami.
Skuter44 (ja) - przestaję pisać na tym forum, będę odpowiadał jedynie na imiennie adresowane do mnie wpisy, pytania, oceny. (wypada mi się tak zachować , jako jednemu z zamieszanych w wojnę forumową i współwinnemu obecnej złej atmosferze na forum).
Czy dobrze zrozumiałem kolegów Troublego, Wafla i Exworkera ? Niech odpowiedzą na tym forum, w tym wątku - specjalnie do tego celu utworzonym.
Wskazane są (wg mnie) dalsze dobrowolne deklaracje o wycofaniu się z udziału w starym forum osób które swoimi wpisami/sporami powodują zamieszanie na nim bądź utrudniają prowadzenie swobodnych polemik na tematy pracownicze i bankowe.
W zaistniałej sytuacji (wg mnie) należało by też oczekiwać, że w/w osoby nie będą na to stare forum kierować swoich klonów i troili bądź występować/wracać tam pod zmienionymi nickami.