hektor_wektor 04.08.10, 22:57 Może następnym raazeem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Al Lech za słaby na Ligę Mistrzów IP: *.icpnet.pl 04.08.10, 23:10 NIe wiem czy winic Trenera bo zawodnikow jakich ma kazdy widzi. Poprostu nie umial ich przygotowac i tak jak mozna bylo przypuszczac za duze progi dla tego Pana ale to nie jego wina ze chcial a nie wyszlo to wina glownie zarzadu i ich bezcelowosci w dzialaniu. w ciagu 2 lat zarobili na transerach 8 mln Euro i gdzie sa drodzy Panowie z zarzadu zawodnicy ktorzy mieli robic roznie?Lech to firma ale jak chcecie na niej zarabiac to czas w koncu pokazac ze cos w tym temacie robicie. Sparta byla bardzo slaba i mozna bylo ja w cuglach pokonac wystarczylo tylko troche do tego checi. wystarczylo kupic dwoch, trzech zawodnikow po milion euro kazdy na obrone atak i pomoc i szkolic tych co sa i dokupic takich zmeinnikow jak kupiliscie i sprawa byla by zalatwiona i dzis to by sie zwrocilo z zawiazka ale nie lepiej wziac pieniadze i mamic kibicow ze cos sie robi jak sie nic nie robi. Teraz kibice mam nadzieje przejrza na oczy i was beda mamic jak wy nas przez 3 lata. Mistrz ok ale to za malo. JEST MI WSTYD bo odpasc kazdy moze ale po walce w meczu, emocjach i zaangazowaniu a nie kopaninie w wykonaniu KOPACZY a nie pilkarzy. jak mozna caly mecz grac gorna pilke bez zadnej koncepcji, dokladniejszej akcji wiecej przypadku niz pomyslu. Peszko ten Pan szkoda ze nie wyjechal za granice bo moze Kiełb miałby miejsce w podstawowym skladzie bo Peszko jest tak slaby ze slabszy juz byc nie moze wymieniac mozna prawie tak cala druzyne moze poza Kotorowskim i Arboleda bo oni grali naprawde dobrze. Wiec czas Obietnic sie skonczyl i to my kibice was Panowie dzialacze rozliczymy. Mam nadzieje ze miasto tez nie ulegnie i zacznie traktowac lecha jak firme. Wy Panowie ja tak traktujecie wiec koniec placenia kilkadziesiat tysiecy na rok za wynajem jak ma kosztowac utrzymanie 10 mln to tyle placcie. NIe zaslugujecie na te preferencyjne warunki przez to co robicie przez ostatnie dwa lata. Ja jako kibic nie godze sie na takie traktowanie mnie i oszukiwanie mnie. to ja wydaje pieniadze ciezko zarobione by isc na mecz ogladac walke emocje piekna pilke a nie to co widzialem w 3 ostatnich meczach!!!!! ZENADA... I nie pisac mi ze nie jestem prawdziwym kibicem bo czas cos z tym zespolem zrobic i z ludzmi ktorzy tam pracuja TAK DALEJ BYC NIE MOZE!!!!!!Rok czasu jest na budowe druzyny czas ja zaczac juz teraz od nowa z innymi pilkarzami i niestety innym trenerem Panu Zielinskiemu za mistrzostwo dziekujemy ale wiecej juz tej druzynie nie da jest poprostu za SLABY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Pogorzelczyk! Co? Wy-Pier-Dalaj !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 23:41 Pogorzelczyk! WY-PIER-DALAJ !!! Pogorzelczyk! WY-PIER-DALAJ !!! Pogorzelczyk! WY-PIER-DALAJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris Cleo 5 - Lech 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 01:34 Cleo z którego Lech zrezygnował bo ten w meczu z Kolejorzem nic nie pokazał strzelił dla Partizana już 5 goli i dalej jest w grze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecin Bosadzki to ten co dał koszulkę komorowskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.10, 07:59 Nikt lecha nie bedzie szanował. komorowski napluł na was a wy w podziękowaniu daliście mu koszulkę . Trudno szanować kogoś takiego.Z tym że komorowski miał rację że jesteści skąpcami, polityka transferowa lecha o tym mówi.Ale chytry 2 razy traci.Nie przeszliście słabej sparty mielibyscie gwarantowana LE lub szanse na LM teraz bedziecie mieć trudnijszego rywala w 4 rundzie LE i nie widze szans na awans. Ten murzynek z arki to też kompromitacja i leniuch bez zaangazowania, peszko słaby jak nigdy. Zespół średniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www i po problemie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.10, 08:48 przynajmniej ze spokojem dokończą stadion Odpowiedz Link Zgłoś
amirez Lech, Lech, Lech - nic się nie stało... 05.08.10, 09:22 Lech, Lech, Lech - nic się nie stało... Kolejarz przyjął bardzo ciekawą strategię. Początkowo umyślił strzelić kilka bramek. Jak ten zamysł się nie powiódł, chłopcy postanowili obić ryje i skopać przeciwnika. Jak goście sobie nie pozwolili, to stwierdzono, że murawa do kitu i grać się nie opłaca. Fakt - Kolejarz jest mistrzem, ale tylko w granicy kraju. Ciut za nią to już niestety liga podwórkowa. Wstyd i szkoda kasy na bilety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrowiak Lech za słaby na Ligę Mistrzów IP: *.promax.media.pl 05.08.10, 09:59 Beznadziejny Lech. Tylko tak można skomentować grę Kolejorza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldeck Zielinski won !!! IP: *.bb.online.no 05.08.10, 10:44 .. od poczatku zatrudnienia tego pana o tym przypominam, przeciez Lech byl poukladany za Smude.... a ten tylko wszystko poniszczyl.... Jak Wy chcecie utrzymac kibicow, znow bylo mi wstyd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: interpol Lech za słaby na Ligę Mistrzów IP: *.centertel.pl 05.08.10, 11:35 winmy prezesa z amiki a nie trenara czy managera,Rutkowski jak nie masz kasy na inwestycje w klub to sie go pozbadz a chetni w Poznaniu sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Lech za słaby na Ligę Mistrzów IP: *.centertel.pl 05.08.10, 12:00 Słaba w dwumeczu Sparta ograła jeszcze słabszego Lecha. Nic nowego. Jeszcze raz okazało się, że nasze gwiazdy ligowe, mogą rywalizować tylko z Polonami Bytom, Piastami Gliwice itp. Z ligą azerską już są kłopoty, a słabi Czesi to mur nie pokonania. Ale wieloletnia nauka idzie w las. Nadal beztrosko płaci się kolosalne kontrakty różnym Peszkom, Sobiechom i próbuje się medialnie napędzić emocje. No cóż następny zawód nastąpi już za dwanaście miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL smiechu warte IP: 77.252.36.* 05.08.10, 12:34 z tej klasy napastnikami to obawiam sie ze i w lidze bedzie cieniutko. Wichniarek- sil na 60 min, za darmo nie ma dobrych napastnikow, jego przyjscie do Lecha to porazka sttrategiczna, kupa kasy na kontrakt i zero wplywow ze ewentualnej sprzedazy. To typ napastnika ktory sprawdza sie tylko w druzynach murujacych bramke Czimbalumba czy jak tam temu slynnemu napastnikowi Arki:)!- ubozsza wersja Chinyamy z Legii, wersja dodajmy wolniejsza, mniej skuteczna zreszta polecam zobaczyc jego bramki, albo przypadek albo biegowka to tak jak wyzej nie napastnik do druzyny grajacej ofensywny kombinajacy futbol Rudnevs- sama transakcja to jakies pulp fiction albo komedia, kupili zawodnika tylko do gry w lidze, ze slynnej szkoly litewsko wegierskiej. nazwisko i gra rzuca na kolana, lewandowski moglby mu buty czyscic.Zapewne jest o niebo lepszy od smolarka, sobiecha i nowaka. Kielb- a oni go w ogole kupili? dubler peszki...toz to wzmocnienienie lada. Lewa pomoc- szukaja gracza na te pozycje juz kilka lat....tymczasem gra tam albo kupiony jako srodkowy Kriwiec i traci polowe swej wartosci, albo wilk kuba wieczny talent, ile bramek strzelil ow kuba w ostanim sezonie? czesi pokazali mu jego ze jego miejsce jest w paiscie gliwice lub w widzewie a i tam nie wiadomo czy wygralby rywalizacje. miszcz dosrodkowan. mistzr Polski chyba jednak powinien grac lepszy zawodnik od tego niewypalu. Defensywny pomocnik- Drygas gra pierwsze minuty w tym zespole w najwazniejszym meczu roku dla klubu......BBC NO COMMENTS I wy naiwniacy liczyliscie na cud wczoraj czy na co? pierd....nie o milosci do klubu mnie nie przekonuje. Jestem kibicem Lecha od 1980 ale nie po to chyba czekalismy tyle lat na mistzra by tak nas wydymano przez zarzad. Nie mam pretensji do pilkarzy mam pretensje o to ze nie wzmocniono skladu bo tych 3 napastnikow po tym co ostanio ogladamy chyba nie mozna nazwac wzmocnieniem. Taki wichniar to powinien byc 3 napastnikiem wchodzacym by szarpnac ostatnie 20 minut. Moj entuzjam i nie tylko moj wygasl skutecznie i bardzo szybko. niestety wychodzi na to ze mistzra wygral nam Lewandowski i Jop i to caly komentarz do pracy trenerskiej Ziela. Niech ogrywa teraz swoja tajna bron zapatoke , bo to jego wynalazek. W polonii tez gral w takim stylu na 1:0...defensywnie i bez polotu. prochu to on juz nie wymysli. To na tyle ...chyba wolabym by nie kupili zadnego napastnika.caly czas mialbym wtedy nadzieje ze przyjdzie jakis wartosciowy napastnik jakimi byli rengifo czy lewandowski. Tymczasem mamy emeryta, no name'a rudnevsa na puchar polski i gwiazde arki gdynia. Smutne.............samo kupno smolarka sprawiloby ze na stadion przyciagnalby wiecej kibicow i ide o zaklad ze sezon pokaze ze jest wiecej wart niz te wszystkie nasze czimbalumy i rudnevsy. moglbyc pelen stadion, puchary ihegemonia na dlugie lata w polsce....tymczasem oddalismy wszystko walkowerem. Mnie to nie zachwyca............nie bede ryja wydzieral ze nic sie nie stalo. Stalo sie.... zostalismy w.....i w dupsko az milo. ja do tego reki czyt.karnetu nie doloze. pzdr wszystkich swiadomych i myslacych kibicow Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecin osłabienie lecha trwa od 2 lat.najpierw murawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.10, 12:53 teraz lewy. Dziwne że klub który mógł wyjść na prostą z bagażem sponsorów pozwolił się osłabić. Komorowski miał rację jesteście centusiami.Napastnicy emeryt wichniar,chrapek, mikołajczak i teraz gwiazdor z arki.stary palant Bosacki w niegrożnej sytuacji daje sie złapać na karnego 18-latkowi.Czy bosacki umie czytać grę czy nie wie jak sędzie się zachowuje jak nie umie to znaczy że jest palant i tyle.Wiadomo że przy 0-0 lech tez by nic nie strzelił bo piłkarze juz są zmeczeni.A zieliński był znany że przede wszystkim obrona sie liczy a poza tym moze jest tani w utrzymaniu. Teraz na was czeka liverpool , juwentus tak siobie polepszyliście. Odpowiedz Link Zgłoś