Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KTO NIE ZNOSI LECHA I ZA CO !!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:12
    Nie znosze tego klubu bo tak naprawde gowno jest wart i tyle. Rozkapryszone
    panienki !!! Koszulki do kitu kto im je namalowal i te reklamy to tu to tam
    pelne jakichs badziewi. Tyle sponsorow a w kasie pusto (nie wspomnajac o
    kibicach, ktorzy niemalo wydaja na te (((:mecze:))) No i jak widze Reissa to
    juz mi sie nic nie chce i wszystkie czlonki odpadaja - przerazilem sie gdy
    chodzily ploty ze ma pojsc do Krakowa szkoda Wisly na niego - a tak jest ok
    jaki klub taki kapitan burak i tyle a na boisku jeszcze gorzej. Czas chyba
    pomachac bialymi chusteczkami... Ito wszystkim - Witam juz teraz ten
    zasluzony klub w szeregach II ligi moze za rok moze za dwa...
    Obserwuj wątek
      • Gość: koddf Re: KTO NIE ZNOSI LECHA I ZA CO !!!!!!! IP: *.icpnet.pl 13.09.04, 15:00
      • Gość: Ignacy Re: KTO NIE ZNOSI LECHA I ZA CO !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 19:54
        Drogi CQ! Przypadkowo rozszyfrowałem Twój nick, za pewne pochodzi od ulubionego
        klubu CWKS Qrwa Legia. No gratuluję pomysłowości.Ale Ty ja kochasz czy nie
        nawidzisz? Chciałbyś wiedzieć kto i za co nie lubi Legii? Nie pytaj o to w
        Poznaniu, nie pytaj w Krakowie i Łodzi, nie opytaj także w innych miastach, a
        nawet wśród prawdziwych Warszawiaków. No to spadaj mały z forum i wytrzyj
        smarki!
        • Gość: CQ Re: KTO NIE ZNOSI LECHA I ZA CO !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:16
          Sam se wytrzyj - jestem z Poznania ale Lecha nienawidze bo ja kocham Pilke
          Nozna i tyle fo
          • Gość: Zdzichu Re: KTO NIE ZNOSI LECHA I ZA CO !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 18:48
            Jestes chyba poczety ze związku poznania się 2 idotów. Jak mozna kochać piłkę
            nożną, mieszkać w Poznaniui nie nawidzić Lecha. Tylko idiota ze związku idiotów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka