Gość: P.B IP: *.czerwonak.pl / 10.9.8.* 13.05.02, 15:00 O jakiej pojemności stadion byłby wstanie zaspokoić potrzeby kibiców Lecha? 1. 40.000 2. 50.000 3. 60.000 4. więcej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cromm Re: Pojemość stadionu 13.05.02, 17:13 no ewentualnie 50 tys. i z dachem,bo w Poznaniu straszne zmarźluchy siedzą....... Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Pojemość stadionu 13.05.02, 17:22 A może KOSMETYCZKI i DENTYŚCI też won ?? To nie wątek o fryzjerze kolego....... Odpowiedz Link Zgłoś
warsau Re: Pojemość stadionu 13.05.02, 17:29 za bardzo sie napaliles na moja sygnaturke, ktora bede umieszczal w postach o dowolnej tematyce zwiazanej z LP. pozdrawiam kolezke ----------- fRyzjer WON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolej Re: Pojemość stadionu IP: *.stacje.agora.pl 13.05.02, 17:32 temat bez sensu, ale się wypowiem, by mieć okazję do zamieszczenia okrzyku poniżej ;-))))))))) 30-35 tys. FRYYYZJEER WOOON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Pojemość stadionu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 18:35 Gość portalu: kolej napisał(a): > temat bez sensu, Dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolej Re: Pojemość stadionu IP: *.stacje.agora.pl 13.05.02, 19:05 bo nie znamy danych ekonomicznych. A są one potrzebne do dwóch rzeczy: - opracowania planu przebudowy stadionu - (to moim zdaniem jeszcze ważniejsze) zrobienia biznesplanów, na jakie osiągnięcia sportowe możemy realnie liczyć w najbliższej dekadzie. Jeśli na żadne (tzn. nie będziemy realnie myśleć o pucharach europejskich) to wystarczy to co mamy... A o finansach Lecha wbrew pozorom od pół roku nie wiadomo ani krzty więcej ;-((((( pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Pojemość stadionu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 00:39 Gość portalu: kolej napisał(a): > bo nie znamy danych ekonomicznych. A są one potrzebne do dwóch rzeczy: > - opracowania planu przebudowy stadionu ponoć już jest taki plan > - (to moim zdaniem jeszcze ważniejsze) zrobienia biznesplanów, na jakie > osiągnięcia sportowe możemy realnie liczyć w najbliższej dekadzie. Jeśli na > żadne (tzn. nie będziemy realnie myśleć o pucharach europejskich) to wystarczy > to co mamy... słyszałem, że taki biznes plan jest w trakcie projektowania > A o finansach Lecha wbrew pozorom od pół roku nie wiadomo ani krzty więcej > ;-((((( > pozdro Nie całkiem, doszedł temat funduszu inwestycyjnego lub giełdy PW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camara Re: Pojemość stadionu IP: 217.96.35.* 13.05.02, 17:33 Sygnaturki jak sygnaturki, może np. WarsauPiPa - tez ładnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
warsau Re: Pojemość stadionu 13.05.02, 17:44 porozmawiamy za rok. obadamy, jaki szlachetny wplyw na klub bedzie miala dzialalnosc fRyzjera. widze, ze trzymasz jego strone. moze jestes jego stalym klientem ? ---------- fRyzjer WON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camara Re: Pojemość stadionu IP: 217.96.35.* 13.05.02, 17:59 Co jeszcze widzisz mistrzuniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
warsau Re: Pojemość stadionu 13.05.02, 18:11 ty jestes Tołdi czy Camara? Dzieci wylaczcie juz ten telewizor do cholery. Odpowiedz Link Zgłoś
jason01 Re: Pojemość stadionu 13.05.02, 20:57 warsau napisał(a): > > porozmawiamy za rok. obadamy, jaki szlachetny wplyw na klub bedzie miala > dzialalnosc fRyzjera. widze, ze trzymasz jego strone. moze jestes jego stalym > klientem ? > > > ---------- > fRyzjer WON!!! Widze ze bojowników na forum przybywa! Wszyscy wszystko wiedza! A co drugi miotający oskrżenia to zapewne kandydaci na świętego! Złożyliście już papiery w Watykanie? Forum sportowe i ultrasowe ale jak można wyczytać niektórzy to zamiast oprawy meczowej czy konkretnej pomocy na rzecz klubu jak dzieci bawić się chcą w jakieś okrzyki itd. żenujące....tym bardziej że nie widzę wpisów tych osób co wiedzą na ten temat więcej (Wiara Lecha?) Warsau, Kolej założcie sobie inne forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto kazda... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.05.02, 22:02 ...osoba zadajaca odejscia pana forbricha (o ile dobrze pamietam to wlasnie jego nazwisko???) ma racje, ale watek jest chyba o pojemnosci stadionu... zatem - wystarczy 40000, ale z super zapleczem, dachem, nowa tablica swietlna (arsenal i te klimaty:)i jeszcze lepszym oswietleniem... rozmarzylem sie:))) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolej Re: Pojemość stadionu IP: *.stacje.agora.pl 14.05.02, 13:44 jason01 napisał(a): > > Widze ze bojowników na forum przybywa! Wszyscy wszystko wiedza! A co drugi > miotający oskrżenia to zapewne kandydaci na świętego! Złożyliście już papiery w > > Watykanie? Tobie jak widać fryzjer odpowiada, gratulacje. nie zapominaj zapraszać na Bułgarską jeszcze Górki i Dolaty!!! Forum sportowe i ultrasowe ale jak można wyczytać niektórzy to zamia > st > oprawy meczowej czy konkretnej pomocy na rzecz klubu jak dzieci bawić się chcą > w > jakieś okrzyki itd. żenujące.... ...tak, to co piszesz. To forum kibiców i na szczeście nie ty je moderujesz. A jeśli nie rozumiesz że zjawisko zwane umownie Fryzjer jest groźniejsze dla Lecha niż np. brak na jednym meczu oprawy, to niewiele rozumiesz tym bardziej że nie widzę wpisów tych osób co > wiedzą na ten temat więcej (Wiara Lecha?) Warsau, Kolej założcie sobie inne > forum! > Jesteś śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: Pojemość stadionu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.05.02, 18:54 30 tysiecy zdecydowanie by starczylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee 40 koła byłoby ok... IP: *.cgs.poznan.pl 13.05.02, 19:35 oczywiście z dachem. dobrego nigdy za wiele, a lepiej żeby czasami było pusto niż żeby wiara odchodziła spod kas z kwitkiem. a 40 koła pod dachem i narodowy będzie gdzie? W Pyrlandii :) pzdr vivacee (rozmarzony...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Re: Pojemość stadionu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.05.02, 19:43 Mysle, ze 40 000 byloby odpowiednia pojemnoscia, pod warunkiem, ze Lech bedzie klubem liczacym sie w walce o mistrzowstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejx Re: 45 starczy! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:49 cholera jasna. Może 100 tysiecy???!!! Niedlugo popadniemy w samouwielbienie. A lepiej się mobilizujmy teraz. Ciekawe, kto k..wa był np. na jagiellonii, gdzie było 3500 ludzi??? Piszecie o stutysiecznikach a sami podczas meczu siedzicie w chacie. Może być i sto tysoecy ale jak tacy jak wy nnie rusza dupy to i tak przyjdzie garstka - najwierniejszych kibicow, których na moje oko jest ok. 3 - 4 tys. To już lepiej piszcie o fryzjerze!!( wg mnie niech - WYPIERDALA). A co do rozbudowy - pożyjemy, zobaczymy. I TAK NIE MA KASY! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto drogi... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.05.02, 23:52 ...macieju - cos sie stalo? cos ugryzlo? klopoty w domu? bo ten nagly wybuch:)))... wiem, ze zaden ze mnie kibic (ach, jak lubie siedziec w pracy w weekendy i zlosliwie nie chodzic na tego cholernego Lecha) ale czasmi musze se tutaj cos wpisac. taki nalog:))) pozdro drogi maciejux:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: drogi... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 14.05.02, 01:01 tutaj canemuto zgodzę się jednak z maćkiem; otóż niedawno pojawił się wątek, w którym fotumowicze doradzali trenerowi kogo ma ściągnąć do Lecha; doktor Goebbels mówił: kłamstwo powtórzone sto razy w końcu staje się prawdą; chodziło mu oczywiście o społeczny odbiór; ciągłe wałkowanie nazwisk (nierzadko fantastycznych) mocno podsyciło oczekiwania; a kiedy wreszcie sam Baniak puścił farbę pojawił się nastrój rozgoryczenia; no bo miał być Kryger, Murawski, Dembiński i Bóg wie kto jeszcze a tu dupa; nawet Ziarkowskiego nam podebrali; taki ten Poznań modny; po co rozbudzać kolejne emocje? przecież wiadomo że żadnego 50 tysięcznika w najbliższym czasie nikt tu nie wybuduje; tak naprawdę to aktualne problemy rozgrywają się na poziomie trybuna czy dach? kiedy jupitery? jak spłacić długi? a wy tu takie jakieś wizje kolejne roztaczacie; i znów powiecie, że obniżamy loty, bo nikt wam 45 tysięcy miejsc nie zafunduje, bo nie ma dla kogo; no chyba, że ktoś wyjdzie z założenia "zastaw się a postaw się" i walnie molocha na miarę Stadionu Śląskiego; po co? tym akcentem kończę i życzę kolejnych fascynujących projektów; następnym tematem, który możecie poruszyć może być jak zreformować szkolenie młodzieży w Lechu, potem naprawcie sprzątanie trybun po meczach a na koniec załatwcie klubowi muzeum i ustalcie jakie powinny w nim stać eksponaty; miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto gwarantuje... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.05.02, 01:14 ...ci sergio, ze zabawa bedzie super. bo to zabawa - nie robie za pana boga:))) wiadomo, ze gadki o stadionie i rozne takie tam to BAJDURZENIE. poki co sa dlugi, dlugi i...odsetki od tychze. a pretensje mialem jedynie do gadek z serii "wierni kibice". to mnie bawi...czasami. a czasami budzi zazenowanie, ze dorosli ludzie przerzucaja sie takimi licytacjami... takze twoje zgadzanie sie z maciejemx w kwestii bezsensownosci rozwazan na temat rozbudowy stadionu ma sie nie za bardzo do tego, co napisalem:))) chyba, ze jestes takze entuzjasta segregacji na kibicow, ale w to nie chce mi sie wierzyc. pozdro. PS czym zasluzylem sobie na te "niesympatyczne" i moralizatorskie zagrywki w finale twojego posta? alez to forum robi sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: gwarantuje... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 14.05.02, 01:34 moralizatorskie... a to ty założyłeś ten wątek? to czemu bierzesz do siebie? a czemu tak napisałem? no cóż, ile można czytać o kolejnych szalonych liczbach, nazwiskach, jak to jest wspaniale i będzie coraz lepiej; oczywiście nie mam zamiaru psuć wam zabawy, ale właśnie... tym, którzy traktują to jako ZABAWĘ... mam niejasne podejrzenia, że po jakimś czasie trwania danego wątka pewne osoby zaczynają brać go poważnie; a potem są niespełnione nadzieje itd. o to mi chodziło; przecież to jest forum, każdy może sobie pisać co lubi; może faktycznie za dużo już wałkowaliśmy o tych najważniejszych sprawach; jak uważacie, ja swoje powiedziałem a tym, którzy poczuli się urażeni tym muzeum PRZEPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto chyba... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.05.02, 02:01 ...ze tak:))) moze i ja sie unioslem... eh - te emocje. pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee przestańcie się napinać w necie... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.05.02, 02:36 tylko umówcie się np.w czwartek na ustawke na Al. Niepodległości i rozwiążcie sprawę po męsku... :) pzdr vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejx Re: przestańcie się napinać w necie... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 11:58 Wierni kibice? Hmmm. O co tu miałeś pretensje. To chyba nie jest nic do smiechu. Taka jest prawda. Jakie licytacje? Czy tak nie jest? Takich psychopatow jak ja i kilku innych, którzy niezalzenie od pogody, kasy, czy stanu zdrowia sa zawsze na staionie nie ma wiecej niż 3000. i przeciez nikogo tym nie obrażam - taka jest prawda. A rekordy frekwencji pobijaja wlasnie Ci "niedzielni". I czy ja mam do nich jakies pretensje, ze nie sa na kazym meczu, niezaleznie od ww czynnikow??? Nie . i chwala im za to, ze przychodza chociaz czasami, w przeciwennstwie do innch stadioniw w polsce. Tylko to wlasnie oni rozpoczynaja takie bezsensowne, do niczego nie prowadzace wątki. Będzie kasa - będzie stustysecznik. Ale chybe nie za mojego zycia. Drogi canemuto - pada tu wiele niepotrzebnych slow - wiec lepiej spytam - jak z formowaniem Twojej druzyny??? ... bo moja jest już na tyle silna, żeby pokonac tem sergia......i o to chyba chodzi,,,, Wiec do czwartku Pzdr maciejx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejx Re: przestańcie się napinać w necie... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 12:00 Gość portalu: vivacee napisał(a): > tylko umówcie się np.w czwartek na ustawke na Al. Niepodległości i rozwiążcie > sprawę po męsku... :) > pzdr > vivacee tak wlasnie. rozwiazemy po mesku - sergio canemuto i ja. Fajnie sie sklada, ze akurat wszyscy gram przeciwko sobie..... bedą ciekawe mecze.:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: przestańcie się napinać w necie... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 23:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto mam... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.05.02, 23:52 ...nadzieje, ze te pojedynki na boisku w tonacji zartobliwej zostaly przez ciebie ujete (tak wszystkim chwalilem, ze forumowe granie to pelna kultura - z zangazowaniem i bez "koszenia"). co z druzyna? nie wiem trudno mi moich kolesi wszystkich na raz zebrac... moze tym razem sie uda, ale stalej druzyny z 8-10 kopaczami na pewno z tego nie bedzie (tym bardziej, ze niedlugo wyjezdzam). takze pozostaja nam chyba tylko piesci;)... chyba, ze jakis pojedynek z uzyciem broni;) co do watkow bez sensu - nie sa takimi gdybania o czyms tam. w koncu na forum kazdemu wolno... a ze chodzisz na stadion zawsze? nie wiem, jaka jest twoja sytuacja. bo jesli studiujesz i pracujesz, to RESPECT 4 YOU. ale jesli chodzisz, bo nic nie stoi na przeszkodzie:) bez obrazy! bo faktycznie sie na tym boisku pozabijamy;) pozdro. PS panie vivacee - prosze nie jatrzyc;), bo to nie pana beda rowno z trawa kosic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio to już jutro... IP: *.man.poznan.pl 15.05.02, 11:33 spotykamy się na boisku aby kopać piłkę a nie przeciwników; to gwoli informacji dla tych, którzy mają wątpliwości ;-) na naszej, jednej z ostatnich, wysp sportu amatorskiego pośród oceanu komercji panuje super atmosfera i przyznam się, że zawsze nie mogę się doczekać kolejnego czwartku na Niepodległości; a więc do jutra! A przy okazji informuję, że czwartą drużyną, którą chcieliśmy zaprosić do gry jest IRC; zmontujcie jakąś ekipę i przyjedźcie do nas, będzie extra pograć także z wami. Odpowiedz Link Zgłoś