Gość: Owad IP: *.man.poznan.pl 21.10.02, 15:45 Ale baty dostalo Itelligence, gdyby nie pilkarz Mamon byloby do zera!!!Brawo dla zawodnika Mamonia.Do Liverpoolu Go!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: futbol fanatic Re: Piłka nożna: ligi Red Box IP: 213.77.27.* 21.10.02, 15:52 rzeczywiscie musi byc niezla kosa - widzialem w Gazecie Wyborczej. Podobno szykuja mu sie propozycje transferowe. Z przeciekow wiem, ze interesuje sie nim nie liwerpul ale jeden z klubow niemieckich FC Zotzen czy jakos tak. Tam graja na trzy rogi i karny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metalka Re: Piłka nożna: ligi Red Box IP: *.man.poznan.pl 21.10.02, 15:58 On jest naprawde kosa.Gralem z nim w Posnanii i zawsze wpuszczali go w pierwszym skladzie.Ale byly to zawody pilek z dzwonkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Posnania OLD BOY Re: Piłka nożna: ligi Red Box IP: 213.77.27.* 21.10.02, 16:04 tez gralem w KS POSNANIA i marnowal sie tam. Powinni go do Kolejorza zatrudnic - CZEMPIONS LIG bylaby nasza....do boju, do boju, do boju itelidżens. W przyszlym sezonie bedzie lepiej, bo podobno red boleks liga ma zamiar te dzwonki powtykac w srodek pilki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Piłka nożna: ligi Red Box IP: 213.77.27.* 21.10.02, 15:58 nie rozumiem skad ta Wasza ironia. Ja bylam na ich meczu i widzialam, że tylko on właściwie grał, a reszta leżała albo udawała fałle. Mięczaki. I powiem Wam jeszcze jedno zauroczył mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sidorowski Re: Piłka nożna: ligi Red Box IP: *.man.poznan.pl 22.10.02, 07:20 A gdzie zona Mamoniowa? Odpowiedz Link Zgłoś