Gość: kibic IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.07, 23:27 wstyd,Smuda spadaj Poznania,z ciebie trener jak z mysiej p...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Michniewicz ograł Smudę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 23:49 Cos mi sie wydaje ze pilkarze chce wywalic trenera Smude. Ale jesli tak jest naprawde to niech nie robia tego kosztem kibicow, ktorzy przychodza na stadion kupuja bilety za ciezko zarobione pieniadze. Niektorzy spiewali "nic sie nie stalo...", ale wlasnie stalo sie. Budzet ok 30mln zł, i co? i niech trener nie mowi ze potrzebuje 2-3 meczow na rozegranie sie. po tych 3 meczach nie bedzie juz o co grac w lidze. PS. Po co spiewac "dopingujac" Zaglebie??? Chyba chodzi by dopingowac Lecha? i panowie z "kotla" prosba- koniec z wyludzaniem pieniedzy dla kibicow tzn. zgod. sami nie maja na piwo? O co wam z tym chodzi? I niech zarzad zrobi cos z wnoszeniem trawki na mecze.moze jakas kampania ze kazdy inny kibic co widzi to moglby miec mozliwosc poinformowania o tym fakcie sms-em czy dzwoniac pod specjalny numer tel do odpowiednich sluzb? Na kazdym jakies g...iarze to swinstwo pala... takich nie chcemy na stadionie. KONIEC DLA FRAJERSTWA NA STADIONIE!!!!!!niech postaja sobie w jakiejs bramie. to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.icpnet.pl 12.03.07, 00:06 bez przesady, widzialem nieudolnosc naszych pilkarzy ale od oceniania tego jako gry przeciwko trenerowi bylbym daleki. Bylo wyraznie widac jak od ok. 60 min byli bezradni, lecz nie dlatego, ze grali na zlosc trenerowi byli po prostu zle ustawieni i zmeczeni, nie zauwazyles sytuacji z ok. 70min gdnie Reiss cofa sie pod nasze pole karne i walczy przy aucie o pilke? Byli bezradni bo Zaglebie bylo dobrze ustawione, nie gralo wielkiej pilki czekalo i kontratakowalo a nasi wybicie na srodek i kociol. Rozumiem problemy z nowa organizacja ale jak mozna z 5 i 6 druzyny zbudowac jedna 9 to chyba paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Frajerstwem to jest wspolpraca z psiarnia IP: *.icpnet.pl 12.03.07, 02:05 Ze takie cos chodzi na mecze do kotla. Nie chodz tam na drugi raz i nie dawaj pieniedzy. Reaktywuj Olimpie Poznań.Takie kapusty jak Ty sie dobrze tam czuly. Odpowiedz Link Zgłoś
gwardzista Re: Frajerstwem to jest wspolpraca z psiarnia 12.03.07, 16:02 Czytasz w moich myślach. Jeśli komuś nie odpowiada frajerstwo jakie gnieździ się na Bułgarskiej i panujące tam quasi-mafijne zwyczaje - niech tam nie chodzi. Niedługo zaczyna rozgrywki Warta, może osoba zniesmaczona Lechem tam znajdzie miejsce dla siebie ? A jeśli ochrona na Lechu nie potrafi sobie poradzić z używkami, to może warto przy bramach wejściowych postawić pieski szkolone na wyczuwanie narkotyków ? To powinno rozwiązać problem. Tylko czy to nie odbije się potem na frekwencji na meczach ? PS. Jeśli ktoś jest świadkiem przestępstwa - numer 997 lub 112 jest bezpłatny, można zadzwonić z komórki, także ze stadionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OZan Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.netone.com.tr 12.03.07, 04:06 Zaorać Bułgarską, niech Kulczykowa wybuduje tam jakieś CH. A gó..ażeria niech się przeniesie na Wartę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 15:39 Do OZan-a ODWAL SIĘ OD WARTY !! wARTA TO PORZĄDNY KLUB !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Michniewicz ograł Smudę IP: *.transpost.com.pl 12.03.07, 08:01 No cóż, każda przegrana boli. Jednak to, co się działo na stadionie, to przechodzi wszelkie granice. Ci, co gwizdali, nie są lepsi od kibiców legii!!! Po co ludzie przychodzicie? Pewnie ktoś zaraz napisze, ze jestem małolatem z Kotła. Nie jestem ani małolatem, ani z kotła, siedzę w sektorze 4 i tam jakoś nie było gwizdów. Tylko Vipy i 13 robiły awanturę. Jak macie tak wspierać drużynę, to lepiej siedzieć w kapciach w domu i oglądać Canal+. Trzeba mieć zapas zaufania do Piłkarzy, wspierać ich, jak się da. Na krytykę przyjdzie czas. My w Poznaniu słyniemy z tego, że jak nasza cierpliwość się kończy to białe chusteczki idą w ruch. Ale słyniemy też z tego, ze jesteśmy z drużyną na dobre i na złe. Lepiej, żeby na stadion przychodzili ci, co kochają tą drużynę naprawdę, a nie ci, którzy burzą atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazan Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.swa.inotel.pl 12.03.07, 09:05 Co Dębiński robił na boisku poza tym, że Murawski musiał asekurować każdą piłkę, która leciała w jego stronę? Należała szybko usunąć Dembińskiego, Pitrego przesunąć na czub, Wilka na skrzydło, Reis w środku i gra by się układała. A tak biedny Murawski biegając za dwóch w ostatnich 20 min nie miał sił i nie wychodziły mu podania. Smuda, patrz co się dzieje na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrka Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.07, 13:12 Nie za bardzo rozumiem bycie z miernotami - siedzę w 13 i uważam że dembinski to ruina... i powinien wiedzieć kiedy skończyć karierę, jeśli nawet nie on to trener powinien wysłać go do drużyny rezerw. I tak za to co pokazał dostał za mało gwizdów. Gdybym tak jak on wykonywał ronotę to dawno wyleciałbym na zbity pysk...a swoją drogą to nikt nie zabroni mi gwizdać....nie opuściłem meczów kiedy dzisiejsi " prawdziwi" kibice siedzieli w piaskownicy albo zwyczajnie nie chciało się im chodzić.....mecz z siarką i z ruchem też mam na koncie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raka Re: mam dokładnie takie samo zdanie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:55 jesli w robocie odstawiłbym taki numer (więcej niz jeden raz), jak nasi piłkarze to już mogę szukać innej, niech się wezmą do roboty, w końcu są zawodowcami... i tak będę chodził na Bułgarską, bo lubię:), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.icpnet.pl 12.03.07, 17:42 jak zatem zamanifestowałeś bezaprobatę naszej drużyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weather Michniewicz ograł Smudę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:39 jak mozna mowic ze na trybunach bylo 18tys widzow?! Skoro stadion oficjalnie ma ponad 24tys miejsc po otwarciu II trybuny!! Przeciez kazdy widzial ze byl prawie komplet a jesli by wszystkich ze schodow posadzic na krzeselka to nie wiem ile byl zostalo wolnych miejsc. 18 a 14 to ogromna roznica nawet na stadionach 80tysiecznych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznańczyk Sportowi dziennikarze też winni IP: *.icpnet.pl 12.03.07, 10:27 Niepotrzebnie podgrzewają atmosferę przed meczem. Z piłkarzy a nawet z ich żon robią niemal bóstwa. Opamiętajcie się. To jest tylko środek Eyropy, wciąż ok. 50 lat za prawdziwą, nie tylko piłkarsko, Europą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Purok Sportowi dziennikarze też winni IP: *.icpnet.pl 12.03.07, 17:22 Na Zachodzie piłkarze gryzą trawę a u nas udają gwiazdorów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.03.07, 14:16 jezu zacznijcie w tej gazecie powoli wymagać czegokolwiek od Pitrego, a nie pisać bez przerwy, że "ma talent". to nie jest 20-letni junior tylko dojrzały piłkarz, a ciągle ma od was niezrozumiałą ochronę (z Zagłębiem tylko odrobinę lepszy od najsłabszego na placu Dembiny). jak będzie dobijał do trzydziestki to też będziecie powtarzać tę mantrę o jego "talencie"?! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdzisci Re: Michniewicz ograł Smudę 12.03.07, 15:56 Czechu WRóć!!! Please!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.icpnet.pl 12.03.07, 17:48 i Czesiek nam nie pomoże bo braku profesjonalizmu u naszych prezesów nic nie jest w stanie nadrobić -> świerszczu nie, czesiu nie... PANOWIE merytorycznie proszę a nie z uprzedzeniami; niestety tu nie wronki tylko 20tyś na stadionie a 200tys. w wlkp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hensi 65 Michniewicz ograł Smudę IP: *.icpnet.pl 12.03.07, 20:22 Zamierzałem szeroko skomentować dotychczasowe poczynania piłkarzy Lecha ale zamiast tego postanowiłem jedynie zasugerować Panu F.Smudzie aby pilnie śledził, kiedy sponsorem meczu na Bułgarskiej będzie producent chusteczek chigienicznych. Był już bowiem taki trener w najnowszej historii Lecha co przeoczył tak ważny moment. A na marginesie składam w tym miejscu nieustający szacuneczek dla Trenera Czesława Michniewicza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.mimer.no 12.03.07, 20:36 hensi-w przerwie mogles pocalowac go w dupe!i to nie raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robuś Michniewicz ograł Smudę IP: *.echostar.pl 12.03.07, 20:25 ja tam jestem laik ale jakbym był Smudą to bym wystawiał 2 napastników szczególnie jak przegrywamy ale skoro wszystkich młodych sprzedali a zostawili starych pryków no to są efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Mogliby przeprosić IP: *.icpnet.pl 13.03.07, 09:54 Piłkarze i Smuda mogliby przynajmniej przeprosić kibiców, których największa ilość w kraju kupiła karnety na rundę wiosenną. Jak to możliwe - Wirtualna Polska napisała niedawno, że Lech ma najlepszy marketing ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Michniewicz ograł Smudę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 16:21 To jest śmieszne. Jest kasa, piłkarze,trener, kibice, przychylność miasta,stadion a gwiazdy z Bułgarskiej graja jak szuszwole.Dajmy se spokój z tą dumą i tradycją.postawmy na kulturę. Odpowiedz Link Zgłoś