Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Michniewicz ograł Smudę

IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.07, 23:27
    wstyd,Smuda spadaj Poznania,z ciebie trener jak z mysiej p......
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibic Michniewicz ograł Smudę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 23:49
        Cos mi sie wydaje ze pilkarze chce wywalic trenera Smude. Ale jesli tak jest
        naprawde to niech nie robia tego kosztem kibicow, ktorzy przychodza na stadion
        kupuja bilety za ciezko zarobione pieniadze. Niektorzy spiewali "nic sie nie
        stalo...", ale wlasnie stalo sie. Budzet ok 30mln zł, i co? i niech trener nie
        mowi ze potrzebuje 2-3 meczow na rozegranie sie. po tych 3 meczach nie bedzie
        juz o co grac w lidze. PS. Po co spiewac "dopingujac" Zaglebie??? Chyba chodzi
        by dopingowac Lecha? i panowie z "kotla" prosba- koniec z wyludzaniem pieniedzy
        dla kibicow tzn. zgod. sami nie maja na piwo? O co wam z tym chodzi? I niech
        zarzad zrobi cos z wnoszeniem trawki na mecze.moze jakas kampania ze kazdy inny
        kibic co widzi to moglby miec mozliwosc poinformowania o tym fakcie sms-em czy
        dzwoniac pod specjalny numer tel do odpowiednich sluzb? Na kazdym jakies
        g...iarze to swinstwo pala... takich nie chcemy na stadionie. KONIEC DLA
        FRAJERSTWA NA STADIONIE!!!!!!niech postaja sobie w jakiejs bramie. to tyle.
        • Gość: jack Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.icpnet.pl 12.03.07, 00:06
          bez przesady, widzialem nieudolnosc naszych pilkarzy ale od oceniania tego jako
          gry przeciwko trenerowi bylbym daleki. Bylo wyraznie widac jak od ok. 60 min
          byli bezradni, lecz nie dlatego, ze grali na zlosc trenerowi byli po prostu zle
          ustawieni i zmeczeni, nie zauwazyles sytuacji z ok. 70min gdnie Reiss cofa sie
          pod nasze pole karne i walczy przy aucie o pilke? Byli bezradni bo Zaglebie
          bylo dobrze ustawione, nie gralo wielkiej pilki czekalo i kontratakowalo a nasi
          wybicie na srodek i kociol. Rozumiem problemy z nowa organizacja ale jak mozna
          z 5 i 6 druzyny zbudowac jedna 9 to chyba paranoja
        • Gość: g Frajerstwem to jest wspolpraca z psiarnia IP: *.icpnet.pl 12.03.07, 02:05
          Ze takie cos chodzi na mecze do kotla. Nie chodz tam na drugi raz i nie dawaj
          pieniedzy. Reaktywuj Olimpie Poznań.Takie kapusty jak Ty sie dobrze tam czuly.
          • gwardzista Re: Frajerstwem to jest wspolpraca z psiarnia 12.03.07, 16:02
            Czytasz w moich myślach. Jeśli komuś nie odpowiada frajerstwo jakie gnieździ
            się na Bułgarskiej i panujące tam quasi-mafijne zwyczaje - niech tam nie
            chodzi. Niedługo zaczyna rozgrywki Warta, może osoba zniesmaczona Lechem tam
            znajdzie miejsce dla siebie ?
            A jeśli ochrona na Lechu nie potrafi sobie poradzić z używkami, to może warto
            przy bramach wejściowych postawić pieski szkolone na wyczuwanie narkotyków ? To
            powinno rozwiązać problem. Tylko czy to nie odbije się potem na frekwencji na
            meczach ?
            PS. Jeśli ktoś jest świadkiem przestępstwa - numer 997 lub 112 jest bezpłatny,
            można zadzwonić z komórki, także ze stadionu.
      • Gość: OZan Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.netone.com.tr 12.03.07, 04:06
        Zaorać Bułgarską, niech Kulczykowa wybuduje tam jakieś CH. A gó..ażeria niech
        się przeniesie na Wartę
        • Gość: Albert Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 15:39
          Do OZan-a
          ODWAL SIĘ OD WARTY !! wARTA TO PORZĄDNY KLUB !!!
      • Gość: gość Michniewicz ograł Smudę IP: *.transpost.com.pl 12.03.07, 08:01
        No cóż, każda przegrana boli. Jednak to, co się działo na stadionie, to
        przechodzi wszelkie granice. Ci, co gwizdali, nie są lepsi od kibiców legii!!!
        Po co ludzie przychodzicie? Pewnie ktoś zaraz napisze, ze jestem małolatem z
        Kotła. Nie jestem ani małolatem, ani z kotła, siedzę w sektorze 4 i tam jakoś
        nie było gwizdów. Tylko Vipy i 13 robiły awanturę. Jak macie tak wspierać
        drużynę, to lepiej siedzieć w kapciach w domu i oglądać Canal+.
        Trzeba mieć zapas zaufania do Piłkarzy, wspierać ich, jak się da. Na krytykę
        przyjdzie czas. My w Poznaniu słyniemy z tego, że jak nasza cierpliwość się
        kończy to białe chusteczki idą w ruch. Ale słyniemy też z tego, ze jesteśmy z
        drużyną na dobre i na złe.
        Lepiej, żeby na stadion przychodzili ci, co kochają tą drużynę naprawdę, a nie
        ci, którzy burzą atmosferę.
        • Gość: kazan Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.swa.inotel.pl 12.03.07, 09:05
          Co Dębiński robił na boisku poza tym, że Murawski musiał asekurować każdą
          piłkę, która leciała w jego stronę? Należała szybko usunąć Dembińskiego,
          Pitrego przesunąć na czub, Wilka na skrzydło, Reis w środku i gra by się
          układała. A tak biedny Murawski biegając za dwóch w ostatnich 20 min nie miał
          sił i nie wychodziły mu podania.
          Smuda, patrz co się dzieje na boisku.
        • Gość: pyrka Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.07, 13:12
          Nie za bardzo rozumiem bycie z miernotami - siedzę w 13 i uważam że dembinski to
          ruina... i powinien wiedzieć kiedy skończyć karierę, jeśli nawet nie on to
          trener powinien wysłać go do drużyny rezerw. I tak za to co pokazał dostał za
          mało gwizdów. Gdybym tak jak on wykonywał ronotę to dawno wyleciałbym na zbity
          pysk...a swoją drogą to nikt nie zabroni mi gwizdać....nie opuściłem meczów
          kiedy dzisiejsi " prawdziwi" kibice siedzieli w piaskownicy albo zwyczajnie nie
          chciało się im chodzić.....mecz z siarką i z ruchem też mam na koncie..
          • Gość: raka Re: mam dokładnie takie samo zdanie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:55
            jesli w robocie odstawiłbym taki numer (więcej niz jeden raz), jak nasi
            piłkarze to już mogę szukać innej, niech się wezmą do roboty, w końcu są
            zawodowcami... i tak będę chodził na Bułgarską, bo lubię:),
        • Gość: ja Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.icpnet.pl 12.03.07, 17:42
          jak zatem zamanifestowałeś bezaprobatę naszej drużyny?
      • Gość: weather Michniewicz ograł Smudę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:39
        jak mozna mowic ze na trybunach bylo 18tys widzow?! Skoro stadion oficjalnie ma
        ponad 24tys miejsc po otwarciu II trybuny!! Przeciez kazdy widzial ze byl
        prawie komplet a jesli by wszystkich ze schodow posadzic na krzeselka to nie
        wiem ile byl zostalo wolnych miejsc. 18 a 14 to ogromna roznica nawet na
        stadionach 80tysiecznych!!
      • Gość: Poznańczyk Sportowi dziennikarze też winni IP: *.icpnet.pl 12.03.07, 10:27
        Niepotrzebnie podgrzewają atmosferę przed meczem. Z piłkarzy a nawet z ich żon
        robią niemal bóstwa. Opamiętajcie się. To jest tylko środek Eyropy, wciąż ok.
        50 lat za prawdziwą, nie tylko piłkarsko, Europą.
        • Gość: Purok Sportowi dziennikarze też winni IP: *.icpnet.pl 12.03.07, 17:22
          Na Zachodzie piłkarze gryzą trawę a u nas udają gwiazdorów !
      • Gość: xp Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.03.07, 14:16
        jezu zacznijcie w tej gazecie powoli wymagać czegokolwiek od Pitrego, a nie
        pisać bez przerwy, że "ma talent". to nie jest 20-letni junior tylko dojrzały
        piłkarz, a ciągle ma od was niezrozumiałą ochronę (z Zagłębiem tylko odrobinę
        lepszy od najsłabszego na placu Dembiny). jak będzie dobijał do trzydziestki to
        też będziecie powtarzać tę mantrę o jego "talencie"?!
        • gwiazdzisci Re: Michniewicz ograł Smudę 12.03.07, 15:56
          Czechu WRóć!!!

Please!!!
          • Gość: ja Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.icpnet.pl 12.03.07, 17:48
            i Czesiek nam nie pomoże bo braku profesjonalizmu u naszych prezesów nic nie jest w stanie nadrobić -> świerszczu nie, czesiu nie...

PANOWIE merytorycznie proszę a nie z uprzedzeniami;

niestety tu nie wronki tylko 20tyś na stadionie a 200tys. w wlkp
      • Gość: hensi 65 Michniewicz ograł Smudę IP: *.icpnet.pl 12.03.07, 20:22
        Zamierzałem szeroko skomentować dotychczasowe poczynania piłkarzy Lecha ale
        zamiast tego postanowiłem jedynie zasugerować Panu F.Smudzie aby pilnie
        śledził, kiedy sponsorem meczu na Bułgarskiej będzie producent chusteczek
        chigienicznych. Był już bowiem taki trener w najnowszej historii Lecha co
        przeoczył tak ważny moment. A na marginesie składam w tym miejscu nieustający
        szacuneczek dla Trenera Czesława Michniewicza.
        Pozdrawiam

• Gość: robert Re: Michniewicz ograł Smudę IP: *.mimer.no 12.03.07, 20:36
          hensi-w przerwie mogles pocalowac go w dupe!i to nie raz!
      • Gość: robuś Michniewicz ograł Smudę IP: *.echostar.pl 12.03.07, 20:25
        ja tam jestem laik ale jakbym był Smudą to bym wystawiał 2 napastników
        szczególnie jak przegrywamy ale skoro wszystkich młodych sprzedali a zostawili
        starych pryków no to są efekty
      • Gość: Kibic Mogliby przeprosić IP: *.icpnet.pl 13.03.07, 09:54
        Piłkarze i Smuda mogliby przynajmniej przeprosić kibiców, których największa
        ilość w kraju kupiła karnety na rundę wiosenną. Jak to możliwe - Wirtualna
        Polska napisała niedawno, że Lech ma najlepszy marketing ?
      • Gość: pol Michniewicz ograł Smudę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 16:21
        To jest śmieszne. Jest kasa, piłkarze,trener, kibice, przychylność
        miasta,stadion a gwiazdy z Bułgarskiej graja jak szuszwole.Dajmy se spokój z tą
        dumą i tradycją.postawmy na kulturę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka