Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRZEGLAD SPORTOWY - NAJGORSZY DZIENNIK SPORTOWY!!!!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 13:28
    POspiewamy sobie na meczu oj pospiewamy!!!!!
    Pokazemy jak bardzo cenimy fachowcow z Przegladu Sportowego......
    Obserwuj wątek
      • Gość: Radost Re: PRZEGLAD SPORTOWY - NAJGORSZY DZIENNIK SPORTOWY!!!! IP: 213.76.72.* 11.05.01, 01:43
        Dzisiaj namowilem juz dwie osoby do zaprzestania kupowani gazety ktora pisze
        bzdury:)))))))))))
        • Gość: rz Re: PRZEGLAD SPORTOWY - NAJGORSZY DZIENNIK SPORTOWY!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 18:27
          Czytam PS od chyba 10 lat i to dzień w dzień, ale ostatnio tak mie wk.....,że
          chyba się pożegnamy. Oni tam naprawdę nie cierpią Lecha. Brak jakiegokolwiek
          obiektywizmu, ciągłe podejrzenia , brak dowodów, mafia w Lechu itd itp
          Pospiewamy na meczu oj pośpiewamy
      • Gość: piotr Re: PRZEGLAD SPORTOWY - NAJGORSZY DZIENNIK SPORTOWY!!!! IP: *.icpnet.pl 11.05.01, 20:56
        przestańcie pieprzyć głupoty Przegląd Sportowy dopiekł nam wszystkim tą
        informacją o bukmacherach,często wystawiają noty piłkarzom w ten sposób jakby
        byli zupełnie na innym meczu,możemy nie zgadzać się z komentarzami tam
        zawartymi ale do cholery nie robcie z tej gazety szmatławca bo nataką opinię
        nie zasługuje.Odnoszę wrażenie ,że nie czytacie tej gazety regularnie i na
        podstawie jednej informacji wyrobiliście sobie o niej fałszywe zdanie.
        • Gość: rz Do Piotra IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 23:41
          Myślę, że to ty bagatelizujesz to co się stało. W PS już od dłuższego czasu
          pojawiają się artykuły ( często niewielkie wzmianki ) któr świadczą że
          redaktorzy tej gazety nie są przychylni lechowi. Mały wyjątek to Zarzeczny -
          ale on tylko potwierdza regułę. Nie chce mi się wymieniać, ale jeśli masz
          ochotę podyskutować to z chęcią dam ci swój adres. Nadmieniam że czytam PS
          codziennie od 10lat i mam wyrobione zdanie na to co się tam pisze i jak. Nie
          wiem czy zauważyłeś jak często pojawiają się tam ostatnio zapchajdziury, często
          będące kompilacją wcześniejszych artykułów. Do tego te zdjęcia na 1/2 strony.
          Niestety PS ostatnoo obniża loty, do tego te niby informacje, bez dowodów,
          krzywdzące, budzące podejrzenia i tworzące złą atmosferę wokół Lecha. Tak się
          nie robi.
        • Gość: rz Do Piotra IP: 213.76.72.* 11.05.01, 23:42
          Myślę, że to ty bagatelizujesz to co się stało. W PS już od dłuższego czasu
          pojawiają się artykuły ( często niewielkie wzmianki ) któr świadczą że
          redaktorzy tej gazety nie są przychylni lechowi. Mały wyjątek to Zarzeczny -
          ale on tylko potwierdza regułę. Nie chce mi się wymieniać, ale jeśli masz
          ochotę podyskutować to z chęcią dam ci swój adres. Nadmieniam że czytam PS
          codziennie od 10lat i mam wyrobione zdanie na to co się tam pisze i jak. Nie
          wiem czy zauważyłeś jak często pojawiają się tam ostatnio zapchajdziury, często
          będące kompilacją wcześniejszych artykułów. Do tego te zdjęcia na 1/2 strony.
          Niestety PS ostatnoo obniża loty, do tego te niby informacje, bez dowodów,
          krzywdzące, budzące podejrzenia i tworzące złą atmosferę wokół Lecha. Tak się
          nie robi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka