Gość: Radost IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 13:28 POspiewamy sobie na meczu oj pospiewamy!!!!! Pokazemy jak bardzo cenimy fachowcow z Przegladu Sportowego...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radost Re: PRZEGLAD SPORTOWY - NAJGORSZY DZIENNIK SPORTOWY!!!! IP: 213.76.72.* 11.05.01, 01:43 Dzisiaj namowilem juz dwie osoby do zaprzestania kupowani gazety ktora pisze bzdury:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: PRZEGLAD SPORTOWY - NAJGORSZY DZIENNIK SPORTOWY!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 18:27 Czytam PS od chyba 10 lat i to dzień w dzień, ale ostatnio tak mie wk.....,że chyba się pożegnamy. Oni tam naprawdę nie cierpią Lecha. Brak jakiegokolwiek obiektywizmu, ciągłe podejrzenia , brak dowodów, mafia w Lechu itd itp Pospiewamy na meczu oj pośpiewamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: PRZEGLAD SPORTOWY - NAJGORSZY DZIENNIK SPORTOWY!!!! IP: *.icpnet.pl 11.05.01, 20:56 przestańcie pieprzyć głupoty Przegląd Sportowy dopiekł nam wszystkim tą informacją o bukmacherach,często wystawiają noty piłkarzom w ten sposób jakby byli zupełnie na innym meczu,możemy nie zgadzać się z komentarzami tam zawartymi ale do cholery nie robcie z tej gazety szmatławca bo nataką opinię nie zasługuje.Odnoszę wrażenie ,że nie czytacie tej gazety regularnie i na podstawie jednej informacji wyrobiliście sobie o niej fałszywe zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Do Piotra IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 23:41 Myślę, że to ty bagatelizujesz to co się stało. W PS już od dłuższego czasu pojawiają się artykuły ( często niewielkie wzmianki ) któr świadczą że redaktorzy tej gazety nie są przychylni lechowi. Mały wyjątek to Zarzeczny - ale on tylko potwierdza regułę. Nie chce mi się wymieniać, ale jeśli masz ochotę podyskutować to z chęcią dam ci swój adres. Nadmieniam że czytam PS codziennie od 10lat i mam wyrobione zdanie na to co się tam pisze i jak. Nie wiem czy zauważyłeś jak często pojawiają się tam ostatnio zapchajdziury, często będące kompilacją wcześniejszych artykułów. Do tego te zdjęcia na 1/2 strony. Niestety PS ostatnoo obniża loty, do tego te niby informacje, bez dowodów, krzywdzące, budzące podejrzenia i tworzące złą atmosferę wokół Lecha. Tak się nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Do Piotra IP: 213.76.72.* 11.05.01, 23:42 Myślę, że to ty bagatelizujesz to co się stało. W PS już od dłuższego czasu pojawiają się artykuły ( często niewielkie wzmianki ) któr świadczą że redaktorzy tej gazety nie są przychylni lechowi. Mały wyjątek to Zarzeczny - ale on tylko potwierdza regułę. Nie chce mi się wymieniać, ale jeśli masz ochotę podyskutować to z chęcią dam ci swój adres. Nadmieniam że czytam PS codziennie od 10lat i mam wyrobione zdanie na to co się tam pisze i jak. Nie wiem czy zauważyłeś jak często pojawiają się tam ostatnio zapchajdziury, często będące kompilacją wcześniejszych artykułów. Do tego te zdjęcia na 1/2 strony. Niestety PS ostatnoo obniża loty, do tego te niby informacje, bez dowodów, krzywdzące, budzące podejrzenia i tworzące złą atmosferę wokół Lecha. Tak się nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś