pieron_ognisty 16.01.05, 17:32 czytaliście dzisiejsze wydanie? w internecie nie ma niestety wydania niedzielnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
micholek111 Re: Budowniczy slamsów w Dzienniku Polskim 16.01.05, 18:53 nie - co tam pisza??? Odpowiedz Link Zgłoś
xed Re: Budowniczy slamsów w Dzienniku Polskim 16.01.05, 20:11 Wlaśnie kupiłem niedzielne wydanie Dziennika Polskiego - niw wiedziałem, że jest niedzielne wydanie. Strona 4. CAŁĄ SZPALTA Auror: Agnieszka Maj. Centralnie umieszczone jest zdjęcie słynnego Wartburga. Pod tutułem "Budowniczy slamsów" dużą czcionką nagłówek Prezydent - nie licząc się ze zdaniem mieszkańców i radnych - chce ulokować na Ruczaju - Zaborzu 700 mieszkań komunalnych" Przeczytajcie sami. artykuł wyważony, w którym jest dosyć obszerna relacja z posiedzenia w UMK z ciekawymi i naistotniejszymi wypowiedziami. Pani redaktor odrobiła zadanie domowe: - opisała istotę protestu (kumulacja) - opisała lokalizacja (ale tutaj dalej jest mowa o pierwszych 700 mieszkaniach) - opisała krakowskie doświadczenia (Marczyńskiego, Złotej Jesieni) - opisała 9 "domów cudów" znanych krakowskiej policji - opisała stosowanei planowane metody selekcji - opisuje plan Kośmidera - opisała jakimi wnioskami zakończyła się sesja połączonych komisji Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
xed i jeszcze :) 16.01.05, 20:14 Wstępniak "Budowniczy slamsów" jest na pierwszej stronie pośro innych informacji Ciemny tytan Odliczanie do matury Budowniczy slamsów Małysz trzeci Odpowiedz Link Zgłoś