Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

opinie o siłownikach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:35
    chciałem zasięgnąć opinii dotyczących siłowników do bram. w moim przypadku
    bramy garażowej. jest to inwestycja dość poważna (finansowo), dlatego wolałbym
    się nie przejechać na lewym producencie. co moglibyście mi poradzić?
    Obserwuj wątek
      • kometki Re: opinie o siłownikach 29.09.05, 17:51
        Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłyby siłowniki Nice. Moim zdaniem są to
        liderzy na naszym rynku, a siłowniki te na pewno pochodza bez problemow przez
        parę lat.
        • Gość: Hirek Re: opinie o siłownikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 16:36
          Ja miałem przez pewien czas siłowniki innego producenta, to po paru tygodniach
          zaczęły skrzypieć. Oliwiłem, robiłem co mogłem w końcu dałem spokój i załatwiłem
          sobie porządną automatykę Nice. No i nie ma póki co problemów, a siedzą mi już
          ponad rok.
      • Gość: fiedor Re: opinie o siłownikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:47
        u mnie w garażu mam siłowniki firmy Nice. dzialajaszybko, cicho, bez problemow.
        co prawda mam je dopiero pol roku, ale mysle ze bedzie ok.
      • Gość: ji Re: opinie o siłownikach IP: 62.29.248.* 12.10.05, 18:48
        Pytanie powinno byc glownie o sposob montazu i otwierania bramy.
        Silowniki kradna!
        Jesli nie zainstalujesz odpowiednich (ktore trudno zdemontowac) nie bedziesz
        dlugo cieszyl sie nimi.
        Pamietaj o tym.
        • b-beagle Re: opinie o siłownikach 12.10.05, 19:07
          Ja mam Nice od 5-u lat i jest dobrze. Poprzednie też Nice ukradli mi więc mam
          takie wmurowane w ziemię i jest ok.
          • Gość: Hirek Re: opinie o siłownikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:21
            No cóż - jak nie miałem Nice'a w bramie, to nikt się siłownikó nie tykał. A jak
            zmieniłem sobie w końcu na Nice'a (bo z tymi poprzednimi to same kłopoty były,
            jak pisałem), to już dwa razy mi się alarm włązcał, bo ktoś je zwinąć chciał!
            • Gość: norbi Re: opinie o siłownikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 17:40
              no coz, tak to bywa ze sprzetem dobrej klasy. kiedy kupujesz dobry, markowy
              sprzet (w tym przypadku silowniki nice), to musisz liczyc sie z tym, ze trzeba
              go odpowiednio zabezpieczyc, jesli nie chcesz by kto inny cieszyl sie z wygody
              twoich silownikow :)
              • Gość: Ys Re: opinie o siłownikach IP: *.crowley.pl 27.10.05, 22:09
                Niestety, zyjemy w takim kraju, ze jak tylko ktos ma cos dobrego, markowego to
                niektorym sie tez tego chcialo bedzie, tyle ze juz bez kupowania. Moj sasiad
                mial juz raz probe ukradzenia Nice'ow z bramy wjazdowej, ale pies zlodziei
                pogonil. NIestety - trzeba pilnowac swoich rzeczy, zwlaszcza jesli to cos
                markowego i wysokiej klasy, w co ludzie sie chetnie zaopatruja.
                • Gość: prokop Re: opinie o siłownikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 18:53
                  ja tam nie mmialem zadnych dziwnych akcji z moimi silownikami. mam silowniki
                  nice i spokojnie siedza tam gdzie je zamontowalem - przy bramie. dzialaja
                  dobrze, ulatwily mi zycie i jestem z nich bardzo zadowolony.
      • Gość: Artur Re: opinie o siłownikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 13:08
        Nie chce mi sie czytac tych wszystkich odpowiedzi, napisze tylo z wlasnego
        doswiadczenia, ze bardzo dobre sa silowniki firmy Nice. Codziennie od prawie
        dwoch lat po kilka razy otwieraja i zamykaja mi brame i nie mam do nich zadnych
        zastrzezen.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka