pawlozsiul 17.01.10, 14:51 To może jakieś zakłady? Dziś, czy za dwa tygodnie koniec pomarańczowej smuty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul Szpila, zrób z tym coś! 17.01.10, 14:52 Napisałem: Ще не вмерла України Wyszło, co wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Jacek Kurski pisze listy do Ukraińców: 17.01.10, 15:07 podrobnosti.ua/power/2010/01/17/658657.html A Gruzja znowu prze ku wojnie: www.gazeta.ru/news/lastnews/2010/01/17/n_1445507.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
pidlasze Re: Ще не вм& 17.01.10, 15:46 Nad czym tu debatowac... Pawlo. Faworyt jest juz dawno wybrany(jak Obama). Ludziska znowy sie nic nie naucza - "Glosowali jak chcieli a i tak wybrali kogo trzeba..." Obecna "demokracja" to tez odmiana feudalizmu - tylko w troche inym wydaniu jak przed wiekami... ;) jedno za co lubie Wlk. Elektryka: "koryto jest to samo tylko swinie sie zmieniaja..." Mam tylko do niego zal ze nie dodal: "Money Talks, Shit Walks!!!" PS. oczywiscie, ze przy takiej mizerii b3dzie 2 tura... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul ale upadek Juszczenki jednak spektakularny 17.01.10, 20:06 Skoro już upadł, to odkładam na bok tryumfalizm i naprawdę nie pojmuję: jak facet osiągnął takie dno??? Skoro gość jest już passe, to nawet mu z lekka zaczynam współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 elektryk??? 17.01.10, 20:41 > ;) jedno za co lubie Wlk. Elektryka: "koryto jest to samo tylko > swinie sie zmieniaja..." to chyba jednak nie autorstwa elektryka, tylko z plakatu wyborczego UPRu z lat dziewięćdziesiątych... wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
elektryk-warszawa-24 Re: elektryk??? 07.08.13, 19:19 elektryk warszawa to najlepsze myślę usługi na tym terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
riverisland Re: Ще не вм& 19.01.10, 11:27 Jeżeli wygra Janukowycz, będzie to spektakularne zwycięstwo rosyjskich służb specjalnych. Rosja nigdy nie odpuści Ukrainy jako swojej strefy wpływów. Przez ostatnie 5 lat popracowano żeby łagodnie ale skutecznie odsunąć "pomarańczowych" i odzyskać Ukrainę. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Ще не вм& 19.01.10, 15:00 riverisland napisał: > popracowano żeby łagodnie ale skutecznie odsunąć "pomarańczowych" > i odzyskać Ukrainę. Ta ta ta, a najbardziej pracowali nad swoim odsunięciem tajni agenci KGB "Wiktor" i "Jula". Odpowiedz Link Zgłoś
riverisland Re: Ще не вм& 19.01.10, 15:40 Nie, nie oni nie byli agentami tylko ofiarami rosyjskiej agentury, która podsycała i wykorzystała ich kłótnie do wypromowania Janukowycza jako spokojnego, rzeczowego kandydata... Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Niebieska smuta za 2 tyg.? 17.01.10, 18:30 Prorokujesz niebieską smutę za 2 tyg.? A tak już całkiem poważnie: wczorajsza Wyborcza wydrukowała dobry wywiad, w którym nakreślone są alternatywne rozwiązania po pierwszej turze ukraińskich wyborów. Żadnej z przedstawionych możliwości nie można wykluczyć. I to jest dopiero smutne... wyborcza.pl/1,75477,7459940,Ukraina_moga_tez_rzadzic_Marsjanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul nie doczytałem w papierowej, i dalej mi się nie ch 17.01.10, 19:59 Łaszą się te socjology do zachodnich mediów, aż żal patrzeć... Ja mam piąty scenariusz - najbardziej prawdopodobny - zostaje status quo, czyli Julka premierem przy Janukowyczu prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul niezły pomysł - mierzyć historię kolorem smut 17.01.10, 20:01 35 lat trzeba, żeby zaliczyć całą tęczę. Później nowe otwarcie i kolejne pokolenie ma zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Są pierwsze exit polls !!! 17.01.10, 19:04 Janukowycz 35.06 Tymoszenko 25.72 Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Są pierwsze exit polls !!! 17.01.10, 19:05 Ale w drugim 31,5 do 27,2. ? Bądz tu mądry i pisz wiersze. Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Są pierwsze exit polls !!! 17.01.10, 19:14 Exit polls to jedno, a głosy i tak liczy CWK:) Do tego czasu chyba trudno prorokować. Dużo zależy od poparcia dla S. Tihipki i od frekwencji w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul to i tak jakoś przywraca normalność 17.01.10, 20:08 W ostatnich sondażach przedwyborczych walczył o drugie miejsce z Tymoszenko. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: to i tak jakoś przywraca normalność 17.01.10, 22:52 To raczej historia. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: to i tak jakoś przywraca normalność 17.01.10, 23:34 Kiedys naiwnie kibicowalem Juszczence i Tymoszenko.Dzisiaj wole prorosyjskiego Janukowicza anizeli mialby wygrac budowniczy pomnikow Bandery i Doncowa oraz piewca dzielnych upowskich zbrodniarzy czyli Juszczenko. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: to i tak jakoś przywraca normalność 18.01.10, 06:03 lechowski51 napisał: > Kiedys naiwnie kibicowalem Juszczence i Tymoszenko.Dzisiaj wole prorosyjskiego > Janukowicza anizeli mialby wygrac budowniczy pomnikow Bandery i Doncowa oraz > piewca dzielnych upowskich zbrodniarzy czyli Juszczenko. lechocki jesteś lustrem takich ja ty :) de wietior duje aby twoje na wercha Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: to i tak jakoś przywraca normalność 18.01.10, 09:47 Chlopie!.Jak Ty jestes wierny ideologii socjalistycznej tak ja jestem wierny zasadom i wartosciom przynaleznym konserwatystom i ludziom swzeroko rozumianej prawicy politycznej.Gdy kiedys dokonano zwyklego oszustwa wyborczego,gdy tysiace ludzi zgromadzilo sie na Majdanie w wolaniu o wolna i demokratyczna Ukraine to sercem bylem z nimi. Niestety wybrali sobie na prezydenta czlowieka,ktory zamiast budowac po latach komunistycznegom terroru spoleczenstwo obywatelskie-budowal pomniki ukrainskim faszystom a zbrodniarzy spod znaku UPA chcial zrownac w prawach z tymi ktorzy walczyli z niemieckimi okupantami. Mam oczywiscie zal do polskich wladz ze nie reagowaly gdy na ulicach Lwowa wieszano bilboardy z SS Galizien...ale to temat na odrebna dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: to i tak jakoś przywraca normalność 18.01.10, 11:45 lechowski51 napisał: > Chlopie!.Jak Ty jestes wierny ideologii socjalistycznej tak ja jestem wierny > zasadom i wartosciom przynaleznym konserwatystom i ludziom swzeroko rozumianej > prawicy politycznej.Gdy kiedys dokonano zwyklego oszustwa wyborczego,gdy tysiac > e > ludzi zgromadzilo sie na Majdanie w wolaniu o wolna i demokratyczna Ukraine to > sercem bylem z nimi. > Niestety wybrali sobie na prezydenta czlowieka,ktory zamiast budowac po latach > komunistycznegom terroru spoleczenstwo obywatelskie-budowal pomniki ukrainskim > faszystom a zbrodniarzy spod znaku UPA chcial zrownac w prawach z tymi ktorzy > walczyli z niemieckimi okupantami. > Mam oczywiscie zal do polskich wladz ze nie reagowaly gdy na ulicach Lwowa > wieszano bilboardy z SS Galizien...ale to temat na odrebna dyskusje. opis idealny do twojej postaci Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy A w Łodzi pogonili PISowca 18.01.10, 09:11 Kropiwnicki musi odejść - łodzianie odwołali prezydenta. wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kropiwnicki-musi-odejsc---lodzianie-odwolali-prezydenta,wid,11865796,wiadomosc.html? ticaid=197ba&_ticrsn=3 Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: A w Łodzi pogonili PISowca 18.01.10, 14:40 Mentalność prawicowca : "Jerzy Kropiwnicki, choć został odwołany, to i tak wygrał, bo większość mieszkańców Łodzi nie poszła zagłosować – stwierdził prezes PiS Jarosław Kaczyński" . Trzeba mieć trochę honoru . Ten typ go nie ma . www.tvn24.pl/-1,1638741,0,1,kaczynski-kropiwnicki-przegral--ale-wygral,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A w Łodzi pogonili PISowca 18.01.10, 16:59 Nikus biedactwo!.Zaloz odrebny temat.Tutaj jest o prezydencie Ukrainy a nie Lodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: A w Łodzi pogonili PISowca 19.01.10, 09:27 "lechosiu pilnuj swojego podwórka i nie wsadzaj nosa w nie swoje sprawy. " Cytat z forum Tarnobrzegu : forum.gazeta.pl/forum/w,329,102795036,102899905,Re_Panie_Lubas_jak_Pan_wyglada.html To samo dotyczy Ukrainy . Pilnuj swojego podwórka . Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul ale o co Ci idzie? 19.01.10, 15:01 Sam byłeś Lechowski niegdyś sceptyczny wobec Kropiwnickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: A w Łodzi pogonili PISowca 19.01.10, 21:48 lechowski51 napisała: > Nikuś biedactwo!.Załóż odrębny temat. Tutaj jest o prezydencie Ukrainy a nie Łodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy lechowskiemu , lekko dozując wrażenia 19.01.10, 17:44 cytat palnę : "Księża jeżdża taradajkami po całej Ukrainie, ale nie to jest najgorsze . Nie zaprzegają w nie koni . Ciągną ich prawosłwni chrześcianie " . Ot tak , przy okazji motywu Ukrainy . Erudyta , zgadnie kto to i kiedy napisał . Odpowiedz Link Zgłoś
zdrafko Już po wyborach na Ukrainie 09.02.10, 23:50 A tu taki kandydat przeszedł koło nosa prawie niezauważony: www.youtube.com/watch?v=-EK9dQamYag&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul odpadł jako kandydat prokazachski 10.02.10, 01:28 Ukraińcy obawiali się, że Kazachstan odbierze im suwerenność i dlatego go odrzucili, mimo - co tu dużo mówić - zdecydowanie najbardziej racjonalnego programu. Odpowiedz Link Zgłoś