odziej Re: Kto zna dobry przepis 08.02.10, 11:10 przerzuć się na lizaki... zawsze to jakieś zajęcie dla rąk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Kto zna dobry przepis 08.02.10, 11:10 musisz se uzmysłowić to że rzucasz dla siebie a nie dla rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
black.rarrar Re: Kto zna dobry przepis 08.02.10, 11:21 polecam tabletki na receptę " TABEX" 100% efekt. wyprobowany na sobie. Koszt tabletek do 50zł zależy od apteki. Kuracja trwa miesiąc. Fajki rzycone w pierwszym tygodniu stosowania. Nic do stracenia oprocz kasy na tabletki - warto sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Kto zna dobry przepis 08.02.10, 11:26 a może papieros elektroniczny... dopóki ich jeszcze nie zakazali.... Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Kto zna dobry przepis 08.02.10, 12:06 A bez tej całej chemiii??? Są przecież jakieś skutki uboczne ... Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 cały czas trzymaj 08.02.10, 12:45 ręce na klawiaturze a nie szperasz po kieszeniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: cały czas trzymaj 08.02.10, 12:52 Wiesz Marko, chyba klawiatura będzie do wymiany ;) ------------------------------ Jakoś się trzymam, to już 2 dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
black.rarrar Re: Kto zna dobry przepis 08.02.10, 12:51 skutki uboczne? - po 2 tyg. odzyskujesz smak, węch - zaoszczedzasz po miesiącu ok. 250zł - nie śmierdzisz - nie masz żółtych palców (chociaz pewnie i tak Ci sie wydaje ze nie masz) - skutku uboczne nawet jakby były napewno nie sa takie jak skutki samego palenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Kto zna dobry przepis 08.02.10, 12:58 Swojej receptury Ci nie życzę i nikomu . Odpowiedz Link Zgłoś
nikwiosenny Re: Kto zna dobry przepis 08.02.10, 13:08 Ale można wykorzystać lżejszą chorobę , np. grypkę . Wtedy nie smakuje papieros ze wzgledu na smak spalenizny przy temperaturze . Jesli wytrzyma się kilka dni , pózniej już lżej . Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Kto zna dobry przepis 08.02.10, 13:12 ja swego czasu przerzuciłem się na shiszkę ;) ale w sumie to to samo... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: I co? 08.02.10, 15:43 markochmeleski.1 napisał: > nie wytrzymałeś? Zajarałeś? :( Kto, ja? Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: I co? 08.02.10, 15:53 szpila555 napisał: > markochmeleski.1 napisał: > > nie wytrzymałeś? Zajarałeś? :( > > Kto, ja? > a któż by inny :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: I co? 08.02.10, 16:20 markochmeleski.1 napisał: > szpila555 napisał: > > markochmeleski.1 napisał: > > > nie wytrzymałeś? Zajarałeś? :( > > Kto, ja? > a któż by inny :) Jeszcze dzisiaj papierosa nie spaliłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Wydzierżaj do zawtra 08.02.10, 16:51 Wrócę koło południa z B-stoku , to się spytam . Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Kto zna dobry przepis 08.02.10, 17:25 Ja byłem na takim seansie w Białymstoku,ul.Sienkiewicza 7A.15 min.-50zł, ale w moim przypadku rewelacja.W czerwcu będzie 8 lat bez nałogu,a co najważniejsze dym z papierosa mi śmierdzi co jest chyba dobrym znakiem.Powodzenia i wytrwania w postanowieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Pół żartem, pół serio 08.02.10, 18:30 Każdy papieros skraca 15 minut życia. Każdy dzień pracy skraca życie o około 8 godzin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Każdy powinien stosować własną metodę ... 08.02.10, 19:03 Do seansów przekonania brak mi zupełnie. Znam kilka osób, które przestały palić po seansach (płytki, elektrody, pseudosugestia, hipnoza), lecz zauważyłem, że mocno się po nich zmieniły. Proces ten przebiegał powoli, nieomal niezauważalnie, a ja wolałbym pozostać jednak sobą. A tak na marginesie, to po ponad dwuletniej przerwie w paleniu powrót do nałogu zawdzięczam pewnemu forumowiczowi, który ponad 8 lat temu namiętnie mnie częstował niebieskimi eL-eMami na budowie parkingu osiedla Północ, a sam niedługo później rzucił palenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Każdy powinien stosować własną metodę ... 09.02.10, 19:46 szpila555 napisał: > Do seansów przekonania brak mi zupełnie. Znam kilka osób, które przestały > palić po seansach (płytki, elektrody, pseudosugestia, hipnoza), lecz zauważyłem > , > że mocno się po nich zmieniły. Proces ten przebiegał powoli, nieomal > niezauważalnie, a ja wolałbym pozostać jednak sobą. - W trosce o Twe zdrowie psychiczne i dobre samopoczucie wycofuję to co napisałem.Szpilo zapomnij o tej metodzie.Może lepiej, by było abyś palił dalej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Każdy powinien stosować własną metodę ... 09.02.10, 20:54 W każdym bądź razie chemiczne wspomaganie też odpada, bo np Tabex ma skutki uboczne: Działanie niepożądane U niektórych pacjentów przyjmujących preparat w dużych dawkach mogą wystąpić: nudności, wymioty, zawroty głowy, kurcze i osłabienie mięśni. Działanie Preparat ułatwiający odzwyczajenie się od palenia tytoniu. Alkaloid o działaniu zbliżonym do nikotyny, pobudza o.u.n. - szczególnie ośrodki oddechowy i naczynioruchowy. Cytyzyna wiążąc się receptorami nikotynowymi zmniejsza zapotrzebowanie na nikotynę i zapobiega występowaniu objawów głodu nikotynowego. Uwagi Podczas leczenia nie należy pić alkoholu. To już wolę silną wolę, bo ziuberek od czasu do czasu smakuje chyba każdemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: Każdy powinien stosować własną metodę ... 18.02.10, 10:22 szpila555 napisał: Podczas leczenia nie należy pić alkoholu. Rzucałem palenie przy pomocy Tabexu i piłem jedno czy dwa piwka dziennie w trakcie kuracji - zero efektów ubocznych. Pierwszego dnia po całkowitym odstawieniu papierosów byłem na imprezie, z której nie pamiętam jak wróciłem do domu i nie zapaliłem a byli tam sami palący. Nie palę już 2,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Kto zna dobry przepis 08.02.10, 19:22 Szpilo, ponoć urynoterapia jest niebywale skuteczna, jeżeli chodzi o rzucanie palenia. Spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Kto zna dobry przepis 08.02.10, 19:26 partizan79 napisał: > Szpilo, ponoć urynoterapia jest niebywale skuteczna, jeżeli chodzi o > rzucanie palenia. Spróbuj. Próbowałeś? Na czym to polega? A może znasz kogoś kto podzieli się wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Kto zna dobry przepis 08.02.10, 19:57 Myślałem, że Ty spróbujesz i potem nam opowiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul teraz się dopiero zacznie niekontrolowane cięcie 08.02.10, 19:30 Po uważaniu - byle ręce czymś zająć. Wkrótce liczba postów na bielskim forum spadnie do 30 tysięcy. Powodzenia Szpilo! Jakoś przetrwamy ten trudny okres nie pieprząc o cenzurze. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: teraz się dopiero zacznie niekontrolowane cię 08.02.10, 20:03 Ja po dwudziestu miesiącach jestem najbliżej pyknięcia sobie "jednego".. Paradoksalnie, im dalej, tym ciężej.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: teraz się dopiero zacznie niekontrolowane cię 08.02.10, 21:00 partizan79 napisał: > Ja po dwudziestu miesiącach jestem najbliżej pyknięcia > sobie "jednego".. Paradoksalnie, im dalej, tym ciężej... Jakby co, spróbuj metody o której pisałeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: teraz się dopiero zacznie niekontrolowane cię 08.02.10, 21:04 :)))) Przebiegły, dowciapny Szpila..:) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Wydzierżał do dzisiaj ? 09.02.10, 19:03 nikzimowy napisał: > a ? yes yes yes ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinasl Re: Kto zna dobry przepis 09.02.10, 19:29 Od dnia dzisiejszego zaczelam brac tabletki ,, tabex,, zobaczymy jak efekty :) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Kto zna dobry przepis 09.02.10, 19:32 kiedyś też jedna kobieta brała tabletki i miała pretensję do położnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Kto zna dobry przepis 09.02.10, 21:06 To po co od położnej kupuje tabletki ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinasl Re: Kto zna dobry przepis 10.02.10, 18:25 nie zrozumiałam a co ma położna do tabletek Tabex ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinasl Re: To kurysz czy nie kurysz? 10.02.10, 19:38 nadal nie rozumiem co miałeś na myśli mówiąc o położnej... chodzi ci o tabletki antykoncepcyjne w związku z tą położną?? Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: To kurysz czy nie kurysz? 10.02.10, 20:44 ewelinasl napisała: > nadal nie rozumiem co miałeś na myśli mówiąc o położnej... chodzi ci o tabletki antykoncepcyjne w związku z tą położną?? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ewelinos1, to taki żart, rozumiesz żart:) Dzieweczka brała tabletki antykoncepcyjne, możliwe, że raz nie zażyła i zaszła w ciążę. Kiedy już trafiła na porodówkę, zgrzała Bogu ducha winą położną, która odbierała jej dziecko, że to jej wina, że ona /dzieweczka "zaszła" w ciążę/. Zrozumiałaś? powinna mieć pretensję do partnera, nieprawdaż ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinasl Re: To kurysz czy nie kurysz? 10.02.10, 20:46 no dobrze to rozumiem ale nadal nie rozumiem co to ma w tej chwili do rzucania palenia... Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: To kurysz czy nie kurysz? 10.02.10, 20:48 ewelinasl napisała: > no dobrze to rozumiem ale nadal nie rozumiem co to ma w tej chwili do rzucania palenia... ======================= czasem w życiu należy podać drastyczne przykłady, aby rzucić palenie a nawet picie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: To kurysz czy nie kurysz? 10.02.10, 20:54 burak-cukrowy napisał: > ewelinasl napisała: > > > nadal nie rozumiem co miałeś na myśli mówiąc o położnej... chodzi ci o t > abletki antykoncepcyjne w związku z tą położną?? > ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ > Ewelinos1, to taki żart, rozumiesz żart:) > Dzieweczka brała tabletki antykoncepcyjne, możliwe, że raz nie zażyła i zaszła > w ciążę. Kiedy już trafiła na porodówkę, zgrzała Bogu ducha winą położną, która > odbierała jej dziecko, że to jej wina, że ona /dzieweczka "zaszła" w ciążę/. > Zrozumiałaś? powinna mieć pretensję do partnera, nieprawdaż ;)? A dokładniej to było w Orli. Do śp pani Lusi położnej zgłosiła się kobieta w zaawansowanej ciąży z pretensjami że ona brała tabletki i tak to sie skończyło. To były dawne czasy i nie oferta środków nie była bogata i wysublimowana. Pani Lusia pyta : a co pani robiła z tabletkami? No piłam. I w tym problem, bo było trzeba włozyć Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinasl Re: To kurysz czy nie kurysz? 10.02.10, 20:58 to się teraz pośmiałam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: To kurysz czy nie kurysz? 11.02.10, 05:47 ewelinasl napisała: > to się teraz pośmiałam... :) fajnie że masz poczucie humoru bo już się bałem że może obraziłem panią :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinasl Re: To kurysz czy nie kurysz? 11.02.10, 19:12 nie nie obraził pan :p po prostu nie zrozumiałam żartu :) jakaś przyćmiona byłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: 5 dzień bez palenia 11.02.10, 19:26 ewelinasl napisała: > nie nie obraził pan :p po prostu nie zrozumiałam żartu :) jakaś > przyćmiona byłam :) Jak tam tabletki? Bierzesz je? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinasl Re: 5 dzień bez palenia 11.02.10, 20:17 biorę ale nie widzę jeszcze efektu tzn.palę ale już mniej i w ogóle jest jakoś tak śmiesznie w sumie 3 dzień, ale może jeszcze poczekam do tego 5 dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: 5 dzień bez palenia 11.02.10, 20:41 ewelinasl napisała: > biorę ale nie widzę jeszcze efektu tzn.palę ale już mniej i w ogóle > jest jakoś tak śmiesznie w sumie 3 dzień, ale może jeszcze poczekam do > tego 5 dnia. Wolałem bez tabexu i tej całej jego chemii ... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinasl Re: 5 dzień bez palenia 11.02.10, 20:43 mi i ten tabex chyba nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: 5 dzień bez palenia 11.02.10, 20:44 Szpilo, podpowiedz Koleżance to, co ja Ci podpowiadałem. Skoro jeszcze się nie złamałeś, to najwidoczniej działa. :P Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: 5 dzień bez palenia 11.02.10, 21:45 partizan79 napisał: > Szpilo, podpowiedz Koleżance to, co ja Ci podpowiadałem. Skoro > jeszcze się nie złamałeś, to najwidoczniej działa. > :P Już zapomniałeś co mi podpowiadałeś? Pall Maila sobie zapal lepiej partizanie, to może przypomnisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: 5 dzień bez palenia 11.02.10, 23:14 ewelinasl napisała: > no to o co chodzi??? ;p Partizan zażartował. Próbuj rzucić palenie bez tabexu, a jak już, to pod kontrolą lekarza, bo ten specyfik nie jest obojętny dla zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinasl Re: 5 dzień bez palenia 11.02.10, 23:32 jak to nie jest obojętny a co z nim nie tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 słuchajcie 12.02.10, 06:36 ja mam ręce które leczą, zapraszam :) gdy moja siostra rzucała palenie zapisała się na kodowanie. W tym akurat czasie była w złej sytuacji finansowej i wydatek kilkuset złotych stanowił duży problem ale zapłaciła. W pracy naopowiadała że to taka cudowna metoda itd itp. Wszyscy zaczęli jej kibicować a nawet przyjmować zakłady (środowisko pedagogów to też ludzie). Zrobiła wszystko co jej kazali, pojechała na seans i nie pali. Za jakiś czas ja chciałem pójść wypróbowaną ścieżką. Dzwonie do niej i pytam jak to jest. Ona mówi słuchaj: przyjechałam do domu ( po tym całym seansie) i chodziłam trzymając w rękach fajki i zapalniczkę i wyłam bo nic nie pomogło a najbardziej było mi wstyd i brała mnie niemoc że w pracy będą się śmieli a już tak najmocniej to to bolało że pożyczyłam pieniądze aby zapłacić za seans. Wyłam ale nie zapaliłam. I nie pali do dziś a była palaczką taką, że przy niej szpila to popalający nastolatek :) Pojechałem na kodowanie ( 2000r) z dwoma kolegami i do dziś dwóch z tej grupy nie pali. Ten który zaczął, to ten któremu najlepiej idą interesy:).( Czynnik wstydu był jednym z decydujących) Myślę że potrafię pomóc. Szpila wpłać na moje konto 25000 zł. Efekt murowany. Co do eweliny to prześlij mi swoje zeznanie podatkowe. Zobaczę jak określić wysokość terapii Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: 6 dzień bez palenia 12.02.10, 08:43 ewelinasl napisała: > no to o co chodzi??? ;p Dobrze, zdradzę tajemnicę przepisu partizana ;) Partizan proponował zamiast palenia stosować "siki Żubra" oczywiście do picia. Nieraz na forum jak przeżywa kryzys i chce mu się "zakurzyć" papieroska pisze że właśnie pije "Żubra", "żuberka" itp ;););););););););););) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: 6 dzień bez palenia 12.02.10, 17:51 palisz be zaciągania ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: 9 dzień bez palenia 15.02.10, 21:05 markochmeleski.1 napisał: > palisz be zaciągania ? :) Zaciągam się bez palenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
odzieje Re: Kto zna dobry przepis 10.02.10, 19:10 Ja nie pale 10 lat tylko silna Twoja wola powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Kto zna dobry przepis 10.02.10, 20:24 Co się tu odzieje? Czyżby Odziej miał fana? Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Kto zna dobry przepis 10.02.10, 21:39 o tu : www.nicorette.pl/nicorette_inhalator.html Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Kto zna dobry przepis 10.02.10, 22:05 Tak sobie myślę, że biorąc te wspomagacze, na dobre można się uzależnić od nikotyny i od nich. Dlaczego? Np na listkach Niq[...]inu pisze by brać minimum 1 pastylkę dziennie co 1-2 godziny (łącznie minimum 9 pastylek po 4mg nikotyny czyli 36mg nikotyny dziennie) przez 6 tygodni. To dopiero uzależni!!!!! Potem 1 pastylka co 2-4 godziny przez 3 tygodnie, a potem 1 pastylka co 4-8 godzin przez 3 tygodnie!!!! Matematycznie rzecz biorąc po 6 tygodniach "łykania pastylek" (po ok. 1zł/sztukę) bierzemy minimum 4 pastylki po 4mg nikotyny co daje 16mg nikotyny dostarczanej organizmowi codziennie. A ile to papierosów? 16mg:0,8mg/papieros=20papierosów. I co? Zamienił stryjek siekierkę na kijek! Zarobili producenci nikotyny!!!!! Jednak lepiej rzucać palenie bez chemii!!! - Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Kto zna dobry przepis 12.02.10, 08:31 to_ja po 12-tu dniach łykania pastylek niquitin zawiesiłem terapię i zacząłem rzuć zwykłą gumę orbit, też miętową. Nie palę już dwa tygodnie i dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Kto zna dobry przepis 12.02.10, 18:44 to_ja8 napisał: > to_ja po 12-tu dniach łykania pastylek niquitin zawiesiłem terapię i zacząłem > rzuć zwykłą gumę orbit, też miętową. > Nie palę już dwa tygodnie i dwa dni. Tja, a kto dzisiaj po południu prosił o poczęstowanie papieroskiem? Zaczynasz się łamać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: Kto zna dobry przepis 16.02.10, 10:33 Szpilo co nowego na froncie walki z nałogiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Kto zna dobry przepis 16.02.10, 11:18 nasz Szpila mało aktywny. Czyżby te papierosy pobudzały jego? Wprawdzie widziałem że pali jakieś innomarki ale czy w nich była aby na pewno tytoń? Śmierdziały okrutnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Kto zna dobry przepis 16.02.10, 13:38 ram-bo napisał: > Szpilo co nowego na froncie walki z nałogiem ? Ostatni wypalony papieros (miętowy) wspominam już 10 dzień !!! Aj jak smakował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: Kto zna dobry przepis 16.02.10, 20:04 Ja rzucam od jutra.. zawsze planuje date rzucenia, i date rozpoczecia.. jest mi łatwiej wytrzymać. jak mam nie palić to nie pije piwa-bo wtedy zawsze muszę zapalić! Powodzenia Szpilo! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Kto zna dobry przepis 17.02.10, 02:17 ram-bo napisał: > Ja rzucam od jutra.. > zawsze planuje date rzucenia, i date rozpoczecia.. > jest mi łatwiej wytrzymać. > jak mam nie palić to nie pije piwa-bo wtedy zawsze muszę zapalić! > Powodzenia Szpilo! Rzuć lepiej browar, same minusy od niego - otłuszczenie wątroby, mięsień piwny, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Kto zna dobry przepis 17.02.10, 02:14 > Ostatni wypalony papieros (miętowy) wspominam już 10 dzień !!! Co tam 10 dni. Troja się broniła 10 lat, a i tak padła. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Kto zna dobry przepis 17.02.10, 09:48 pawlozsiul napisał: > Co tam 10 dni. Troja się broniła 10 lat, a i tak padła. To kiedy pawlo rzucasz palenie? Za 10 lat? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: Kto zna dobry przepis 17.02.10, 12:04 Przypomniało mi się jedno stare hasło- " Kto pije i pali - ten nie ma robali " Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul a w imię czego? 18.02.10, 19:55 > To kiedy pawlo rzucasz palenie? > Za 10 lat? Skoro Ty rzuciłeś, to ma się niepalenie stać prawem powszechnie obowiązującym? Owczy pęd jakiś postulujesz? Ja Ci Szpila nie bronię nie palić - kraj wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Ja Ci Pawlo nie bronię palić, kraj wolny 18.02.10, 22:20 pawlozsiul napisał: > Ja Ci Szpila nie bronię > nie palić - kraj wolny. Sam wspomniałeś o Troi broniącej się 10 lat, która mimo to w końcu padła, więc zasugerowany Twoją wypowiedzią wyraziłem tylko przypuszczenie co do najbardziej prawdopodobnego najszybszego terminu rzucenia przez Ciebie palenia ;) Pawlo, trzeba mieć naprawdę silną wolę, by tyle lat bronić się nawet przed próbami rzucenia palenia. Pozazdrościć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Kto zna dobry przepis 18.02.10, 08:04 szpilo czytałeś? wyborcza.pl/1,76842,7568268,Co_siedzi_w_e_papierosie__Nikt_nie_wie.html a potem koniecznie przeczytaj komentarze do artykułu... i jak tam? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kto zna dobry przepis 21.02.10, 22:47 przepis jest bez przytycia, szpila555 nadal bez dymka ? diety.odwazsie.pl/index.php/mid/42/fid/259/odchudzanie/diety/page_id/36?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=EA&utm_campaign=a_odwazEA0210&cookie=1 Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Ja znam skuteczny... 22.02.10, 15:23 Mój tata kilka lat temu pewnego lutowego dnia po czterdziestu kilku latach palenia odłożył papierosa i powiedział nigdy więcej. Od tamtej pory nie pali ... proste?! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Ja znam skuteczny... 22.02.10, 15:45 ja-alutka napisała: Od tamtej pory nie pali .. > . > proste?! --Pewnie że proste.Ja to przed rzuceniem, w trosce o wpływy z akcyzy przyuczyłem do palenia Szpilę,coby budżet pospolitej się nie załamał. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Obserwerze rzuć palenie ... 22.02.10, 16:22 ... wiosną trawy na podwórku ;) Podobno liczba nałogów pozostaje taka sama jak była, tylko nałogi się zmieniają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Rzucasz palenie? Licz na siebie! 23.02.10, 09:58 Zdaniem "naukowców australijskich: ;) "Naukowcy australijscy przeanalizowali 511 badań na temat rzucania palenia i doszli do wniosku, że zdecydowana większość byłych palaczy rozprawiła się ze swoim uzależnieniem bez substancji nikotynozastępczych. Najskuteczniejsza okazała się w ich przypadku wiara w silną wolę. " Źródło: zdrowie.onet.pl/1599836,2056,,,,rzucasz_palenie_licz_na_siebie,ciekawostki.html Bez "naukowców australijskich" i ich "badań" wiem to samo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Rzucasz palenie? Licz na siebie! 23.02.10, 10:54 a na czym nie robi się interesu? Na nie paleniu też Odpowiedz Link Zgłoś
odzieje Re: Rzucasz palenie? Licz na siebie! 23.02.10, 13:09 Ty chyba nie chcesz rzucic palenia pisząc te bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy tak na marginesie , 23.02.10, 14:25 ten nick "odzieje" to co za fokus ? Może nam lekko się zaprezentujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
odzieje Re: tak na marginesie , 23.02.10, 15:59 nikzimowy napisał: > ten nick "odzieje" to co za fokus ? Może nam lekko się > zaprezentujesz ? Ja tutejszy i znam Cie dobrze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: tak na marginesie , 23.02.10, 17:21 odzieje napisał: > Ja tutejszy i znam Cie dobrze powodzenia =================================================== Nich... ne poniaw . Proponowałem , żebyś się lekko zaprezentował , a nie mnie przezentujesz . Odpowiedz Link Zgłoś
odzieje Re: tak na marginesie , 23.02.10, 18:34 nikzimowy napisał: > odzieje napisał: > > Ja tutejszy i znam Cie dobrze powodzenia > =================================================== > Nich... ne poniaw . Proponowałem , żebyś się lekko zaprezentował , a > nie mnie przezentujesz . > Sory jeśli Cię obraziłem A co do mnie to dopiero ucze się na komputerze śmigać.Myśle ze Ty stary wyjadacz pomozesz Mi w tym. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: tak na marginesie , 23.02.10, 21:58 nikzimowy napisał: > Nich... ne poniaw . Proponowałem , żebyś się lekko zaprezentował , a > nie mnie przezentujesz . Niku, to na 1000% "hooligansi forumowi z partizanta" atakują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
odzieje Re: tak na marginesie , 23.02.10, 22:04 szpila555 napisał: > nikzimowy napisał: > > Nich... ne poniaw . Proponowałem , żebyś się lekko zaprezentował , a > > nie mnie przezentujesz . > > Niku, to na 1000% "hooligansi forumowi z partizanta" atakują ;) > Od nałogu Ci się pokićkało zazyj tabaki Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: tak na marginesie , 24.02.10, 19:01 odzieje napisał: > > Niku, to na 1000% "hooligansi forumowi z partizanta" atakują ;) > > > Od nałogu Ci się pokićkało zazyj tabaki Tabakę zaproponuj nałogowemu palaczowi forumowemu p...lo...owi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: tak na marginesie , 24.02.10, 19:38 on jeszcze nie wie kto to :) Odpowiedz Link Zgłoś
odzieje Re: tak na marginesie , 25.02.10, 04:48 szpila555 napisał: > odzieje napisał: > > > Niku, to na 1000% "hooligansi forumowi z partizanta" atakują ;) > > > > > Od nałogu Ci się pokićkało zazyj tabaki > > Tabakę zaproponuj nałogowemu palaczowi forumowemu p...lo...owi > ;) > Coś w tym jest zycze wytrwałościw walce z nałogiem jakim jest palenie powodzenia Panie Prezesie Odpowiedz Link Zgłoś
odzieje Re: tak na marginesie , 23.02.10, 16:10 nikzimowy napisał: > ten nick "odzieje" to co za fokus ? Może nam lekko się > zaprezentujesz ? Ja tutejszy znam Cię dobrze powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Ja znam skuteczny... 25.02.10, 07:57 krzysztof_ja napisał: > --Pewnie że proste.Ja to przed rzuceniem, w trosce o wpływy z akcyzy > przyuczyłem do palenia Szpilę,coby budżet pospolitej się nie załamał. Może napiszesz jak zaczęły się kształtować wpływy "budżetu pospolitej" z innej akcyzy, gdy rzuciłeś palenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
odzieje Re: Ja znam skuteczny... 25.02.10, 12:50 szpila555 napisał: > krzysztof_ja napisał: > > --Pewnie że proste.Ja to przed rzuceniem, w trosce o wpływy z akcyzy > > przyuczyłem do palenia Szpilę,coby budżet pospolitej się nie załamał. >Zero dochodu zdrowie warzniejsze. 10lat abstynencji powodzenia > Może napiszesz jak zaczęły się kształtować wpływy "budżetu pospolitej" z innej > akcyzy, gdy rzuciłeś palenie ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Ja znam skuteczny... 25.02.10, 16:44 szpila555 napisał: > Może napiszesz jak zaczęły się kształtować wpływy "budżetu pospolitej" z innej > akcyzy, gdy rzuciłeś palenie ;) --Wzrosły o 73.4 proc.Pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Kto zna dobry przepis 24.02.10, 15:49 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7597461,Palenie_jak_seks_oralny__Kampania_antynikotynowa__FOTO_.html Odpowiedz Link Zgłoś
odzieje Re: Kto zna dobry przepis 24.02.10, 17:33 markochmeleski.1 napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7597461,Palenie_jak_seks_oralny__Kampania_antynikotynowa__FOTO_.html W sam raz na odwyk Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: Kto zna dobry przepis 07.02.11, 00:46 Dobre wątki należy podtrzymywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
lubicz68 Re: Kto zna dobry przepis 07.02.11, 14:27 Nie ma sposbu "cudownego". Albo masz silną wolę, albo nie. Ale oczywiście życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś