sebcioo 08.06.10, 18:54 Polecam odwiedzic Urzad Pracy a na pewno zobaczycie co nowego zgotowali nam w Bielsku. Normalnie slow mi szkoda na tych pier.dolcow od reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj135 Re: Nowa durnota w Bielsku 08.06.10, 22:20 To podziel sie z nami. Bo niestety Urząd Pracy to po poczcie najbardziej nielubiane przezemnie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ms_motyl Re: Nowa durnota w Bielsku 08.06.10, 23:37 odwiedziłam PUP w zeszłym tygodniu i nic zaskakującego nie widziałam Więc co to za durnota? Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Nowa durnota w Bielsku 09.06.10, 07:26 Czy ja napisalem ten post w zeszlym tygodniu czy wczoraj? Dziwne zebys widziala tydzien temu to co pojawilo sie wczoraj. NIE W URZEDZIE PRACY ino w jego okolicy. UP podalem jako punkt orientacyjny. Moze ktos zapoda fote. Moze bede to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
szrama.pl Re: Trzeba było zapodać fotę od razu 09.06.10, 10:10 sebcioo napisał: > Czy ja napisalem ten post w zeszlym tygodniu czy wczoraj? Dziwne zebys widziala > tydzien temu to co pojawilo sie wczoraj. > > NIE W URZEDZIE PRACY ino w jego okolicy. UP podalem jako punkt orientacyjny. > > Moze ktos zapoda fote. Moze bede to ja. ----- Mam pracę, więc do PUP-u nie chodzę i nie mam też interesu żeby szwendać się w okolicy twego miejsca zamieszkania. Więc: albo - jak w tytule, albo nie dziw się że ludzie cię nie rozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Trzeba było zapodać fotę od razu 09.06.10, 10:39 szrama.pl napisała: > Mam pracę, więc do PUP-u nie chodzę i nie mam też interesu żeby > szwendać się w okolicy twego miejsca zamieszkania. Więc: albo - > jak w tytule, albo nie dziw się że ludzie cię nie rozumieją. Sorry ale nijak nie potrafie ogarnac twej logiki. Ludzie nie rozumieja co pisze bo nie dalem foty? Co ma piernik do wiatraka? Kogo obchodzi twoj interes? Ktos pisal cos o nim? Po co to trolowanie? Wystarczyloby sie najpierw wybrac w tamte okolice a dopiero pozniej pisac na forum. Tylko po co jak mozna popisac, co nie? Gdybym dal od razu fote to nie byloby suspensu. Odpowiedz Link Zgłoś
szrama.pl Re: Trzeba było zapodać fotę od razu 09.06.10, 11:08 sebcioo napisał: > Sorry ale nijak nie potrafie ogarnac twej logiki. No, to akurat wiem, że tor widzenia u twardogłowych jest raczej wąski Kogo obchodzi twoj interes? Ktos > pisal cos o nim? "interes" w sensie potrzeba.Kim ty jesteś, żeby ci to tłumaczyć? > > Wystarczyloby sie najpierw wybrac w tamte okolice a dopiero pozniej pisac na > forum. Tylko po co jak mozna popisac, co nie? > > Gdybym dal od razu fote to nie byloby suspensu. jak widzisz z wpisów ,Twój "suspens" nie wypalił Gdybys dał fotę, może bym to jakoś skomentował- że durne, mądre, albo nic mnie to nie obchodzi, a tak pozostaje mi komentować Twój durny wpis. Po co w ogóle go umieściłeś? Lepiej pamiętniki zacznij pisać.Przynajmniej będzie choć jedna osoba która z kolei zrozumie Ciebie - Ty sam. Odpowiedz Link Zgłoś
mocno.zdziwiona Re: Trzeba było zapodać fotę od razu 09.06.10, 11:15 Ale napiszesz o co chodzi czy nie? Jak nie to po grzyba było zaczynać temat. Ludzie mieszkają w innych miastach i chętnie by się czegoś o wydarzeniach bielskich dowiedzieli a nie mają jak wybrać się pod UP. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Trzeba było zapodać fotę od razu 09.06.10, 11:25 Spokojnie, zapodam jak zrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Nowa durnota w Bielsku 09.06.10, 18:12 img687.imageshack.us/img687/6826/65613085.jpg img716.imageshack.us/img716/6935/77238573.jpg Jesli ktos sie łudzi ze w nocy tego nie widac to sie myli. To cudo ma wlasne oswietlenie, zaznaczylem kółkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mocno.zdziwiona Re: Nowa durnota w Bielsku 09.06.10, 20:36 A dlaczego to niby durnota? Normalna reklama. Bielsk w końcu dogania Europę. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Nowa durnota w Bielsku 09.06.10, 22:16 mocno.zdziwiona napisała: > A dlaczego to niby durnota? Normalna reklama. Bielsk w końcu dogania > Europę. Odpowiedz na twoje pytanie jest ... w twojej wypowiedzi. Tak ma wygladac "doganianie" Europy? To ja juz wole Europe taka jak widzialem na wlasne oczy. Jest inna niz to na fotkach podancyh przeze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dj135 Re: Nowa durnota w Bielsku 09.06.10, 20:40 Bielsk robi się kolorowy:), spółdzielnia zarabia. Jutro przejde się w tamtą stronę i zobaczę z co ich tak rozbawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Nowa durnota w Bielsku 09.06.10, 22:52 A gdzie ty "europejczyku"widziałeś reklamy na budynkach mieszkalnych w europie??? Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Nowa durnota w Bielsku 09.06.10, 23:05 Ale on nic nie pisal o reklamach na budynkach w Europie. Albo mi albo tobie nicki sie pokrecily. Odpowiedz Link Zgłoś
vladbp Re: Nowa durnota w Bielsku 10.06.10, 10:59 Proponuję pojeździć trochę po Polsce. W większych miastach, reklamy nawet na blokach to nic nadzwyczajnego. Oczywiście nie znaczy to, że popieram coś takiego. Nasz kraj jest niestety zagłębiem reklamowym. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Nowa durnota w Bielsku 10.06.10, 11:43 Co nie znaczy ze musimy sie na to godzic i milczec widzac nowe przejawy tej durnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
riverisland Re: Nowa durnota w Bielsku 17.06.10, 13:16 Fajna reklama w dobrym miejscu...Nie masz pracy - zagraj w lotto! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Nowa durnota w Bielsku 11.07.13, 20:22 Bywam tam czasem, ale nijak nie skojarzę czy to to jeszcze wisi.. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Nowa durnota w Bielsku 11.07.13, 23:30 no ja nie moge - gdzie ty byles? na marsie? wyciagasz watek sprzed 4 lat? tej reklamy nie ma tam juz od ladnego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Nowa durnota w Bielsku 12.07.13, 12:35 > no ja nie moge - gdzie ty byles? na marsie? wyciagasz watek sprzed 4 lat? Wiedziałem, że się tym wpienisz.. A gdzie jest napisane, że nie można wyciągać wątków sprzed 4 lat? :P > tej reklamy nie ma tam juz od ladnego czasu To pewnie po Twojej interwencji na forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Nowa durnota w Bielsku 12.07.13, 15:23 Wątek sprzed 3 lat, jakby się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Nowa durnota w Bielsku 17.06.10, 15:33 Ale jakie to ułatwienie dla przybyszów , na ten przykład . Chce gdzieś trafić i się dopytowywuje , to się mówi : Prosto przy telebimie i po lewej będzie blok z reklamą podpasek . Jedziesz pan dalej prosto i skręcasz przed blokiem z reklamą srodków na wzdęcia . Przed blokiem z reklamą środków na biegunkę w prawo i aż do reklamy srodków do lewatywy i jeszcze raz w prawo ... Gość trafia tam gdzie chciał ? Inaczej musi czytać tabliczki z nazwami ulic . Odpowiedz Link Zgłoś