Dodaj do ulubionych

idą święta

05.04.04, 15:08
zbliżają się święta i wypadałoby zapaść do Bielska i wypić parę browarków ze
znajomymi,jednak z tego co mi wiadomo miasto cierpi na deficyt knajp-ma ktoś
jakieś propozycje gdzie można swoją kompanią zasiąść za ławę i po staropolsku
miodu i piwa zakosztować?
Obserwuj wątek
    • jjtomi Re: idą święta 05.04.04, 18:47
      kilka knajp jednak jest, polecać którejś nie będę ale mogę wymienić: stary PUB,
      nowy PUB na stadionie, baltazar na kolejowej, ZERO3 za statoilem, stara Elita,
      Kurczak po przeprowadzce :/ co by tu jeszcze, acha Lewar przy mleczarni -
      daleko ale wystruj elegancki i z tego co ludzie mówia dobry bigosik i jeszce
      pare innych. Tylko nie wiem w której miód podają :) za to grzańca z miodem w
      niektorych na pewno dostaniesz.
      • odziej Re: idą święta 06.04.04, 08:13
        no cóż ,byłem ostatnio w nowym pubie na stadionie i spotkałem tylko kilka
        twarzy z dzieciństwa:)zero3 jest chyba teraz zamknięte, w kurczaku nie byłem
        ale podobno ciasno,w elicie dzieci ....ale nie będę marudził-pewnie sprawdzę
        ten bigosik i grzańca,chyba że ktoś ma jakiś indywidualny patent na miejscówke
        z klimatem-pozdrawiam:)
        • wlap37 uslugi prawne 06.04.04, 12:51
          gdzie zapraszasz odziej, gdzie masz swoje biuro ? w Warszawie ?
          • odziej Re: uslugi prawne 06.04.04, 13:12
            no cóż widać że jak się włoży kij w mrowisko to widać jakiś ruch:)A Warszawa
            faktycznie to dobre miejsce na taką działalność-lecz nie wykluczam założenia
            biznesu w Bielsku:)
            • doktorpajchivo wielkie jo dla odzieja:P 07.04.04, 20:21
              Panie odziej - pozdroofka i nie zapomnij o mnie jak na "małe co nieco" będziesz
              wychodził:)
              • odziej Re: wielkie jo dla odzieja:P 08.04.04, 13:09
                wielce szanowny doktorze!z przyjemnością zawiadamiam, iż dnia dzisiejszego
                zjeżdżam ze stolicy i przybywam na swe ranczo -więc czekaj wieści o miodzie i
                pieśni:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka