Dodaj do ulubionych

Ulotek czas

13.11.10, 11:57
Mam Margańskiego, Ryżykową, Łukaszewicza, Perkowską, Swatowskiego i Artemiuka.

Romuald od wczoraj się trochę klei, ponieważ został niechcący zachlapany nalewką ze śliwek, ale da się go przeczytać. Ma 50 lat. Interesuje się tenisem ziemnym (w 2005 został Mistrzem Polski Samorządowców!). Będąc burmistrzem skupi się na zaspokajaniu potrzeb mieszkańców, zadba o tradycje, przy jednoczesnym wprowadzaniu nowoczesnych rozwiązań architektonicznych i technologicznych, dających szanse młodym ludziom. Zamierza w sposób rozważny podejmować mądre decyzje.

Maria nie napisała, ile ma lat, ale przynajmniej wiadomo, iż urodziła się w Czeremsze. Uczy matmy. Jest wieloletnią animatorką ruchu ukraińskiego na Podlasiu (m.in. zainicjowała założenie tanecznej grupy zespołu Ranok). Interesuje się sadownictwem, bieganiem, narciarstwem i pływaniem.

Marek Antoni kandyduje do Sejmiku Wojewódzkiego z ramienia partii, o której zawsze jest głośno, a ostatnio jeszcze głośniej, chociaż wydawało się, że głośniej się już nie da. Ma 4 synów. Doświadczenie zawodowe: OPGK B , UM BP, SB, UG B, WFOŚ i GW (PZ), P ARiMR. Przypomina nam, że to była działalność gospodarcza (jeżeli dobrze rozumuję), natomiast działalność samorządowa to: Radny Powiatu Bielskiego i Radny Sejmiku Wojweództwa Podlaskiego. Oznajmia, iż dotychczasowa polityka władz województwa pogłębia dysproporcje tempa rozwoju naszego województwa na tle innych dobrze rozwijających się regionów kraju i że tylko zaproponowana przez pewną partię strategia makroregionalna RSGPW do 2020 roku daje szansę na trwały rozwój regionu.

Beata ma 40 lat i jest Bielszczanką od urodzenia. Działa społecznie jako przewodnicząca Solidarności. Działalność w samorządzie traktuje jako samorealizację i obowiązek wobec naszej Małej Ojczyzny. Uważa, iż nie od razu da się zaradzić wszystkim problemom naszej bielskiej społeczności. Szczególnie interesują Ją problemy związane z rozwojem przedsiębiorczości. Mąż Leszek prowadzi działalność gospodarczą. Gdy Kandydatka miała 24 lata, urodziła się Im córka, której wybrali piękne imię (bo ja też swoją tak nazwałem). Teraz córka uczy się w I LO im. T.K. w B.P.

Adam ma 53 lata. W Bielsku mieszka od 1983 roku. Był m.in. wychowawcą w zakładzie karnym. Obecnie jest emerytowanym oficerem. Swoje doświadczenie chciałby wykorzystać na rzecz społeczności lokalnej. Jego komitetowi obywatelskiego obce są kłótnie. Cenią doświadczenie życiowe i umiejętność prowadzenia dialogu. Uznają wartości chrześcijańskie. Jeśli uważacie go za osobę godną zaufania, to zaprasza do wyborów.

Andrzej ma 34 lata. Jest doktorem. Organizuje i współorganizuje wiele projektów służących zachowaniu i rozwojowi spuścizny kulturowej oraz tożsamości Ukraińców Podlasia. Prowadzi 17-hektarowe gospodarstwo rolne. Interesuje się historią i kulturą Podlasia, historią Cerkwi Prawosławnej, modelarstwem redukcyjnym (?) i kuchnią chińską.
Obserwuj wątek
    • sonycl32 Re: Ulotek czas 13.11.10, 12:26
      I co podnieciłeś się ?
      Możesz te ulotki wrzucić do kotła to cieplej będzie!
      A jak nie to połóż na noc pod poduszkę. Mam nadzieję, że jak sie obudzisz to nie bedziesz miał mokro :-/
      Nikogo nie obchodzi, że czyje masz ulotki, nie zaśmiecaj tylko zrób cos pożytecznego.
      To taka moja dosadna uwaga.

Dziękuję

• sebcioo Czyzby nowy troll forumowy? 13.11.10, 13:34
        Czyzby nowy troll forumowy?
        • markochmeleski.1 Re: Czyzby nowy troll forumowy? 13.11.10, 13:57
          sebcioo napisał:

> Czyzby nowy troll forumowy?

Szpila chwasta na swoim podwórku by hodował?
          • szrama.pl Re: Czyzby nowy troll forumowy? 13.11.10, 15:11
            To już chyba są patologiczne zmiany w genetyce "Elity" tego forum. Swieża krew coś może by tutaj zmieniła ale burżuazja nie lubi się bratać z plebsem w postaci nowego nicka.
            Powiedzcie mi...czy każdy "nowy" musi was całować w dupę? żeby pisać na forum ?
            • partizan79 Re: Czyzby nowy troll forumowy? 13.11.10, 19:40
              Jakoś sobie nie przypominam, żebyś musiał kogokolwiek całować po dupie..
      • partizan79 Re: Ulotek czas 13.11.10, 14:44
        Padł na mnie blady strach i mam śmierć w oczach, że o mokrym pampersie nie wspomnę. Jakowyś zacny erudyta i mistrz ciętej riposty postanowił dać mi nauczkę i wbił mnie w ziemię swą elokwencją. Nie wiem, czy po takich ciosach zdołam się doczołgać do kotła, aby spalić te kilka ulotek i zwiększyć tym samym temperaturę otoczenia.
        • szpila555 Re: Ulotek czas 13.11.10, 22:28
          partizan79 napisał:
          > wbił mnie w ziemię swą elokwencją. Nie wiem, czy po takich ciosach zdołam się d
          > oczołgać do kotła, aby spalić te kilka ulotek i zwiększyć tym samym temperaturę
          > otoczenia.

spalić ulotki?
          partizanie, masz krótką pamięć, Ty zaklejasz innych na słupach i dajesz się sfotografować przy tym ;P
          • partizan79 Re: Ulotek czas 14.11.10, 08:22
            Szuuukaj mnieeee cierpliwie dzień po dniuuuu..

:P
    • bielski-emigrant Re: Ulotek czas 13.11.10, 14:03
      Chciało Ci się tyle pisać - podziwiam.
      • partizan79 Re: Ulotek czas 13.11.10, 14:45
        Może jeszcze jakieś dorwę..
        • sonycl32 jak sie nie ma o czym pisać..... 14.11.10, 01:39
          Idiota.
          Nic więcej.

Do roboty gamoniu...

Z poważaniem....
          • zdrafko Re: jak sie nie ma o czym pisać..... 14.11.10, 01:46
            sonycl32 napisała:

> Idiota.
            > Nic więcej.
            >
            > Do roboty gamoniu...
            >
            > Z poważaniem....

Brawo!Świat potrzebuje debili
          • partizan79 Re: jak sie nie ma o czym pisać..... 14.11.10, 07:24
            Z poważaniem to możesz sobie poćwiczyć wygibasy i spróbować zapodać cmoxa w swoją szanowną.
            Powodzenia. Czymam kćuki.
    • peem63 Ulotek czas - zagadki z ulotek 13.11.10, 18:32
      Kto zgadnie
      kandydat pełna profeska - technik mech anizator rolnictwa
    • siwy62 Re: Ulotek czas, a pojawili się: 13.11.10, 18:32
      domokrążcy, koledzy, pojawili sie domokrążcy z ulotkami w rękach - OSOBIŚCIE!!! I co wyganiać? Czy chrzanić o bzdetach, udając zainteresowanie i poparcie?
      czółko kandydatOM...
    • peem63 Ulotek czas - zagadki z ulotek 2 13.11.10, 19:07
      jaki to kandydat tak dobrze przygotowany
      " ...śpiewam w dwóch chórach przez co czynnie uczestniczę w życiu parafii... "
      • partizan79 Re: Ulotek czas - zagadki z ulotek 2 13.11.10, 20:02
        Grzybo? :P
        • peem63 Re: Ulotek czas - zagadki z ulotek 2 13.11.10, 20:29
          nie ta płeć
      • wujekjarek1 Re: Ulotek czas - zagadki z ulotek 2 13.11.10, 21:00
        czyby Pani Basia K??

wuj pozdrawia
    • partizan79 Re: Ulotek czas 13.11.10, 20:11
      Jerzy B., lat niewiadomo. Prezes Oddziału ZNP. Napisał kilka tomików wierszy. Niepokoi Go brak perspektyw dla młodych, bezrobocie, wykluczenie społeczne oraz marginalizowanie wartościowych ludzi. Konstruktywanie patrzy na życie. Jeśli się Go popiera, to prosi o głos.
    • peem63 Ulotek czas - zagadki z ulotek 3 13.11.10, 20:27
      Jaki to fachowiec na radnego
      "... certyfikowany ekspert BHP .."
      • burak-cukrowy Re: Ulotek czas - zagadki z ulotek 3 13.11.10, 20:34
        wykasować wątek o pierdołach, oraz o dupkach, którzy obiecują grzuszki na topoli !
        każdy z nich pier..li !!
        won tupka
        • szpila555 Re: Ulotek czas - zagadki z ulotek 3 13.11.10, 22:29
          burak-cukrowy napisał:
          > wykasować wątek o pierdołach, oraz o dupkach, którzy obiecują grzuszki na topol
          > i !
          > każdy z nich pier..li !!
          > won tupka

A "tak w ogóle i w szczególnie i pod każdem innem względem" , to cieszę się że dyskusja rozgorzała na tematy wyborcze.
          Jedyne czego nie zniosę to obrażania innych. Będę tępił bez względu na kolor ugrupowania ...
    • wujekjarek1 wujowa ulotka 13.11.10, 21:00
      jakby ktos chcial wujowa ulotke to pisac na mejla, wysle :)

na drukowana raczej nie liczcie :)

wuj pozdrawia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka