blessschild 14.11.10, 18:28 Witam. Poszukuję zespołu na wesele i wpadł mi w oko zespół "PROGRES" z Hajnówki. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć coś więcej na temat tego zespołu? Z tego co widzę to sa młodzi chłopcy i nie wiem czy się sprawdza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarasbulba Re: Pytanie o zespół "Progres" 27.11.10, 19:14 szczerze mówiąc sam stoję przed podobnym dylematem i nie wiem co wybrać, a właściwie gdzie i czego szukac może ktoś poradzi jakiś zespół który profesjonalnie poprowadziłby wesele pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
katia456 Re: Pytanie o zespół "Progres" 24.05.11, 22:08 Widziałam jak grali. Bez obaw, dobry zespół ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janowicz5 Re: Pytanie o zespół "Progres" 25.05.11, 14:28 Progres - oglądałem i słuchałem na imprezie plenerowej Sylwester w Białowieży. Dobrze czadzą, Dobry kontakt z publicznością, super prowadzenie. Bawiliśmy się świetnie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mirka.65 Re: Pytanie o zespół "Progres" 06.12.11, 19:16 Z hajnówki polecam jedynie zespół "SERVER". Młodzi chłopcy grali u mojej siostry w zeszłym roku - świetna zabawa najlepsze wesela na jakim byłam. Dwa miesiące temu bawiłam się wraz z nimi u mojej koleżanki wesele prawosławne i kolejny raz pozytywnie mnie zaskoczyli. Jak nakręceni prowadzili całą uroczystość a ich wokalista to urodzony wodzirej. Szczerze polecam :) Moim zdaniem są lepsi od Przereklamowanego "Mirage". Zespoł "Progres" czy "Selektiv" pozostają daleko w tyle. Ale to tylko moja opinia. Na moim weselu na pewno zagra SERVER. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: Pytanie o zespół "Progres" 23.10.13, 18:10 A DESANT?? A BŁĘKITNY NOSOROŻEC? Odpowiedz Link Zgłoś
mononokebakeneko Re: Pytanie o zespół "Progres" 09.11.18, 05:57 Jeśli szukasz naprawdę dobrego zespołu na wesele to polecę zespół MaKsim, sami akordeoniści, ale znają się na dobrym prowadzeniu zabawy. Prawdziwa Biesiada, świetne oczepiny i różnorodna muzyka, grali na weselu mojej siostry i nie pamiętam kiedy tak dobrze się bawiłem na jakimkolwiek weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.roginski Re: Pytanie o zespół "Progres" 24.06.19, 09:02 O tak, zespół Maksim potrafi dać prawdziwego czadu na weselach, zdecydowanie są najlepsi w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś