pub.blues1 08.03.11, 00:31 aby.... spełnienia... życzeń... najserdeczniejsze... w dniu... eeeeeee.. tam.... bądźcie zawsze tak piękne!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: PANIOM 08.03.11, 12:36 ...ja sie nie dolaczam www.youtube.com/watch?v=D89aLBUzGGY Odpowiedz Link Zgłoś
kornilo Re: PANIOM 08.03.11, 14:11 lechowski51 napisał: > ...ja sie nie dolaczam > www.youtube.com/watch?v=D89aLBUzGGY ty to spieprzaj lepiej na drzewo.Tam jest twoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Ja się dołączam do życzeń. Najlepszego! 09.03.11, 04:37 lechowski51 napisał: > ...ja sie nie dolaczam > www.youtube.com/watch?v=D89aLBUzGGY To bydło na sali w linkowanym filmiku ma ze 30% nadwagi statystycznie licząc i przypomina mi konwencję PiS: www.youtube.com/watch?v=ytAoslTgziY Oczywiście nie idzie o lapsus prezesa - każdemu może się zdarzyć. Idzie o zdebilałą salę. Prezes mówi: "poprzyjcie PO" i sala szaleje. Poprawia się, reakcja sali jak poprzednio. Meduza ma już większy iloraz inteligencji niż zwolennicy PiSu. A gdyby tak prezesowi się wymknęło: "Serdecznie witamy premiera Kraju Priwiślańskiego"? Strach pomyśleć, jaką owację na stojąco zgotowałby Putinowi motłoch PiSowski... Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 ciekawe zyczenia 09.03.11, 20:14 to na 8 marca? tyczy sie i lecha i pawla Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: ciekawe zyczenia 10.03.11, 20:45 pub.blues1 napisał: > to na 8 marca? > tyczy sie i lecha i pawla No weź Pub nie przesadzaj, bo gotów jestem pomyśleć, że Ty od wczoraj na forum. To już taka tradycja forumowa. Kiedyś Meksyk całe dwa dni Bożego Narodzenia pisał o Tusku - chyba nawet kielicha nie zdążył w święta machnąć, aż żal było chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: ciekawe zyczenia 10.03.11, 21:34 musowo takie postanowienie powziął na święta.... ............... i nie żartowac mi tutej z kobiałek.... a może Pawlo bys sie tak odkopał z dierewni i zarzucił hasło o spotkaniu forumowym, czas najwyższy...po tylu latach! I nie będziesz musiał gożdzika przynosić... ...a Ty powazanie masz, Za to niektórzy zechcą sie spotkać w innym niz towarzyskim, celu...może byc interesujaco...prasa też przyjdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: ciekawe zyczenia 10.03.11, 21:57 pub.blues1 napisał: > a może Pawlo bys sie tak odkopał z dierewni i zarzucił hasło o spotkaniu forumo > wym, czas najwyższy...po tylu latach! Eh, marzenie ściętej głowy, on już chyba zgorzkniał do cna na "stare lata" ... Ciekawe jak z nim Małgorzata wytrzymuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: ciekawe zyczenia 10.03.11, 22:49 "Ciekawe jak z nim Małgorzata wytrzymuje" ....... ... jak to z Mistrzem! Odpowiedz Link Zgłoś