Dodaj do ulubionych

Wystawa, parada parowozów....

28.03.11, 22:26
dla zainteresowanych wyczytałem, że nadał parowozy żyja i oddychają :

www.bobyk.pl/2010/08/parada-parowozow-wolsztyn-2010/
Obserwuj wątek
    • pub.blues1 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 00:46
      ekstra !!! kiedy kolejna parada? a może to czynne codziennie?, daj Obi szczegółów nieco, bo leń ogarnął i po sieci śmigac sie nie chce...:))
    • partizan79 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 11:32
      Obi, to i pogodę przy okazji sprawdź na sobotę i niedzielę, bo mi też się nie chce po sieci śmigać..:)
      • pub.blues1 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 20:46
        od pogody mam TVNMeteo ( na ten przykład)...
        ale jak chcesz to Ci poopowiadam...:)
        • obserwer11 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 21:52
          Przybyłem do bazy, szykuję kolację sobie i dobytkowi, jak możecie podajcie link, aby posłuchać 2 połowę Grecja-Polska, nie mam czasu po necie śmigać...
          • pub.blues1 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 22:11
            To ja Ci Obi opowiem...biegaja, kopią, strzelają, jak narazie nieskutecznie, ale prawie, prawie juz było.... i byłaby bramka. A tu jak zwykle, Grecy przeszkadzają, skubańcy, Polakom i znowu przez przeciwników nie wbilismy chyba ze trzech bramek. Sandomierz z Białego broni doskonale, ale nasi obrońcy mu to umożliwiają, dopuszczając Greków do bramki naszej i ogólnie komentatorzy sa zadowoleni, że polacy jako 70 druzyna w rankingu FIFA, nie przegrywa juz 5:0 z dziesiąta ekipą wg FIFA, czyli Grecja.
            ciąg dalszy nastąpi....
            INFO do Partyzanta --------będzie ładnie :)
            • obserwer11 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 22:18
              Kurza stopa, Pubie rządzisz ;)
              • pub.blues1 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 22:26
                Orzesz k....m.... - przerwa na reklamę!!!
                • pub.blues1 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 22:28
                  Bank...na wspólne kibicowanie, olej sponsorem, PUB komentatorem, i jest GIT
                  • pub.blues1 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 22:31
                    Żewłakow zszedł z boiska po raz ostatni w karierze...Wąsów nie ma, więc co sobie zapuścimy?
                    Grał najlepiej ze wszystkich, do 63 minuty i se poszedł wzruszony!
                    To kto będzie grać? Pewnie Małysz bo ponoć dyscyplinę zmienia , nasz Orzeł...
                    Pierwsza połowa dobra, druga będzie jak zawsze...tez dobra!
                    • obserwer11 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 23:06
                      PUbie, Dzięk's. na Ciebie zawsze można liczyć, pamiętasz nasz spotkanioa w TDH? Było suuuper
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka