obserwer11 28.03.11, 22:26 dla zainteresowanych wyczytałem, że nadał parowozy żyja i oddychają : www.bobyk.pl/2010/08/parada-parowozow-wolsztyn-2010/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pub.blues1 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 00:46 ekstra !!! kiedy kolejna parada? a może to czynne codziennie?, daj Obi szczegółów nieco, bo leń ogarnął i po sieci śmigac sie nie chce...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 11:32 Obi, to i pogodę przy okazji sprawdź na sobotę i niedzielę, bo mi też się nie chce po sieci śmigać..:) Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 20:46 od pogody mam TVNMeteo ( na ten przykład)... ale jak chcesz to Ci poopowiadam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 21:52 Przybyłem do bazy, szykuję kolację sobie i dobytkowi, jak możecie podajcie link, aby posłuchać 2 połowę Grecja-Polska, nie mam czasu po necie śmigać... Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 22:11 To ja Ci Obi opowiem...biegaja, kopią, strzelają, jak narazie nieskutecznie, ale prawie, prawie juz było.... i byłaby bramka. A tu jak zwykle, Grecy przeszkadzają, skubańcy, Polakom i znowu przez przeciwników nie wbilismy chyba ze trzech bramek. Sandomierz z Białego broni doskonale, ale nasi obrońcy mu to umożliwiają, dopuszczając Greków do bramki naszej i ogólnie komentatorzy sa zadowoleni, że polacy jako 70 druzyna w rankingu FIFA, nie przegrywa juz 5:0 z dziesiąta ekipą wg FIFA, czyli Grecja. ciąg dalszy nastąpi.... INFO do Partyzanta --------będzie ładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 22:18 Kurza stopa, Pubie rządzisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 22:26 Orzesz k....m.... - przerwa na reklamę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 22:28 Bank...na wspólne kibicowanie, olej sponsorem, PUB komentatorem, i jest GIT Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 22:31 Żewłakow zszedł z boiska po raz ostatni w karierze...Wąsów nie ma, więc co sobie zapuścimy? Grał najlepiej ze wszystkich, do 63 minuty i se poszedł wzruszony! To kto będzie grać? Pewnie Małysz bo ponoć dyscyplinę zmienia , nasz Orzeł... Pierwsza połowa dobra, druga będzie jak zawsze...tez dobra! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Wystawa, parada parowozów.... 29.03.11, 23:06 PUbie, Dzięk's. na Ciebie zawsze można liczyć, pamiętasz nasz spotkanioa w TDH? Było suuuper Odpowiedz Link Zgłoś