IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.05.06, 21:31
co jecie w pracy?staracie sie zabierac z soba cos nisko kalorycznego (co??), czy raczej kupuejecie frytki, czy cos w tym rodzaju?
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia Re: jedzenie IP: *.aster.pl 18.05.06, 21:32
      w domu przygotowuje sałatki.
      • Gość: jadzia Re: jedzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:37
        maslanka- nienawidze ale nic lepszego nie wynaleziono,
        kanapka z ciemnego pieczywa
        malutki batonik- w razie kryzysu
        nie jem nic co powinno jesc sie cieple a ja musze jesc to na zimno- np. kurczak
        z warzywami bo po takim czyms czuje sie pelna, zla, i spiąca,
        za to w weekend jem wszystko na cieplo:)
    • kragmel Re: jedzenie 18.05.06, 22:14
      dawno dawno temu, kiedy pracowałam na cały etat ;) nosiłam do pracy gotowy
      obiad i podgrzewałam w mikrofalówce. teraz jem obiad przed pójściem do pracy, a
      jeśli muszę tam zostać dłużej (jak dziś) to w ruch idzie telefon i zamawiamy
      pizzę (w wersji panów mecenasów - sushi). poza tym ciastka "konferencyjne",
      gorące kubki, jogurty, paluszki etc.
    • Gość: Awocado dwa jabłka w szkole n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 22:14
      • Gość: anka Re: dwa jabłka w szkole n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 08:44
        kanapka z pelnoziarnistego pieczywka z kawalkiem szynki i ogorkiem np. i serek
        wiejski, jogurt, jablka (albo inny owoc), kefir...
    • asiulka555 Re: jedzenie 19.05.06, 09:13
      A ja niestety zabieram ze soba mala reklamoweczke jedzenia, sa to zawsze 2
      kanapki lub bulki (zawsze ciemne, dwa jablka, jakies 2 jogurty, banan i czasami
      marchewki do pochrupania. Co najgorsze to zjadam to juz w przciagu pierwszych 2
      godzin, W poprzedniej pracy bylam na odludziu, a teraz mam na dole sklep i
      zawsze mnie kusi zeby zejsc i cos kupic do zjedzenia
      • Gość: kasia Re: jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:07
        ja mam ten sam problem,w mojej pracy nie am mikrofalówki,jest tylko czajnik.
        Nie pracuje nas zbyt dużo czasem jestem sama więc nie mam z kim zamawiać
        jedzenia. czasem sama nie wiem co tu mozna jeść, moze wy coś poradzicie, ja
        zwykle jakieś kanapki, owoce, jogurt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka