Gość: maluch IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.05.06, 21:31 co jecie w pracy?staracie sie zabierac z soba cos nisko kalorycznego (co??), czy raczej kupuejecie frytki, czy cos w tym rodzaju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinia Re: jedzenie IP: *.aster.pl 18.05.06, 21:32 w domu przygotowuje sałatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: jedzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:37 maslanka- nienawidze ale nic lepszego nie wynaleziono, kanapka z ciemnego pieczywa malutki batonik- w razie kryzysu nie jem nic co powinno jesc sie cieple a ja musze jesc to na zimno- np. kurczak z warzywami bo po takim czyms czuje sie pelna, zla, i spiąca, za to w weekend jem wszystko na cieplo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: jedzenie 18.05.06, 22:14 dawno dawno temu, kiedy pracowałam na cały etat ;) nosiłam do pracy gotowy obiad i podgrzewałam w mikrofalówce. teraz jem obiad przed pójściem do pracy, a jeśli muszę tam zostać dłużej (jak dziś) to w ruch idzie telefon i zamawiamy pizzę (w wersji panów mecenasów - sushi). poza tym ciastka "konferencyjne", gorące kubki, jogurty, paluszki etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awocado dwa jabłka w szkole n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 22:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dwa jabłka w szkole n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 08:44 kanapka z pelnoziarnistego pieczywka z kawalkiem szynki i ogorkiem np. i serek wiejski, jogurt, jablka (albo inny owoc), kefir... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka555 Re: jedzenie 19.05.06, 09:13 A ja niestety zabieram ze soba mala reklamoweczke jedzenia, sa to zawsze 2 kanapki lub bulki (zawsze ciemne, dwa jablka, jakies 2 jogurty, banan i czasami marchewki do pochrupania. Co najgorsze to zjadam to juz w przciagu pierwszych 2 godzin, W poprzedniej pracy bylam na odludziu, a teraz mam na dole sklep i zawsze mnie kusi zeby zejsc i cos kupic do zjedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:07 ja mam ten sam problem,w mojej pracy nie am mikrofalówki,jest tylko czajnik. Nie pracuje nas zbyt dużo czasem jestem sama więc nie mam z kim zamawiać jedzenia. czasem sama nie wiem co tu mozna jeść, moze wy coś poradzicie, ja zwykle jakieś kanapki, owoce, jogurt. Odpowiedz Link Zgłoś