to_ja8 14.09.11, 12:18 ... ale nic nie czytałem. Może innym razem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
11rewresbo Re: Byłeś tam ? 16.09.11, 05:05 Gwiazdy o Polsce: www.gadu-gadu.pl/gwiazdy-hollywood-promuja-polske Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Byłeś gdzie ...? 16.09.11, 09:07 tam...: renifer.website.pl/galeria/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=6 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Byłeś gdzie ...? 16.09.11, 14:53 Ja Pubie byłem niedaleko tego miejsca,ale renifery spotkałem po raz pierwszy i jak na razie ostatni ok.700 km wyżej.Ale cały ten kraj jest piękny ,widoki nie do opisania .Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy O czym Wy_tu? 16.09.11, 18:43 To_ja8 był na forum Bielska i nie raczył czytać . O tym mowa ? Może to już jakiś poważny bisnesssmaeeen , że nie chce z nami rozmawiać (pisać,czytać) ?Oznajmia tylko , że nas obserwuje , nawet nie czytając ... Jadąc wielokrotnie koło posiadłości zawsze rzucę okiem , ale toja nie było widać . Chyba w ciepłych krajach się chłodził całe lato . Toju ! Jak będziesz miał ochotę , by "wymienić poglądy " to szpila555 udostępnia miejsce ... Tak dla zaczobki : - na pisa głosować nie będę . Pewnie w ogóle oleję wybory ... Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: O czym Wy_tu? 16.09.11, 19:54 nikzimowy napisał: > To_ja8 był na forum Bielska i nie raczył czytać . O tym mowa ? > Może to już jakiś poważny bisnesssmaeeen , że nie chce z nami rozmawiać (pisać, > czytać) ?Oznajmia tylko , że nas obserwuje , nawet nie czytając ... > Jadąc wielokrotnie koło posiadłości zawsze rzucę okiem , ale toja nie było wida > ć . > Chyba w ciepłych krajach się chłodził całe lato . > Toju ! Jak będziesz miał ochotę , by "wymienić poglądy " to szpila555 udostępni > a miejsce ... > Tak dla zaczobki : - na pisa głosować nie będę . Pewnie w ogóle oleję wybory .. Właśnie ! Jakaś nuda, lipa i w ogóle ... Gdzie jest Lesio ? Też nie pójdę - na przekór Lesia. Czyżby przejrzał na oczy ? Olał nasze miasto ? Dlaczego sPISał ns na straty ? Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Światowe media donoszą? 17.09.11, 05:53 teraz Polska kolonia wielkiego mocarstwa ? ;) www.youtube.com/watch?v=pLej6qYjEE0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: O czym Wy_tu? 11.10.11, 20:41 Niku zimowy... ...nie u Negrów, tylko u Wikingów i też było gorąco (momentami). Ale to już historia... Odpowiedz Link Zgłoś