Dodaj do ulubionych

Szukam info

21.08.12, 23:43
Co watki:
forum.gazeta.pl/forum/w,252,138339386,138339386,Bielska_produkcja_dla_sebaka_i_t_p_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,252,138348278,138348278,Gessler_prawda.html
forum.gazeta.pl/forum/w,252,138327329,138327329,ogladam_TVN24.html
maja wspolnego z Bielskiem?

Moderator forum spamujacy na forum - to chyba ewenement.
Obserwuj wątek
    • symnpatycznypan Re: Szukam info 22.08.12, 00:00
      może ja..z góry prosząc o zrozumienie dla mojego braku praktyki na forum.
      Wszystko co tyczy sie nas Polaków, naszej Ojczyzny, tyczy sie i Bielska Podlaskiego. Skoro dopuszczamy do poruszania tematów politycznych, co jest nagminne i zdawało by sie, normalne, to musimy zdać sobie sprawę , ze wszystko sie zazębia i tak naprawdę sprowadza do jednego - do człowieka i siłą rzeczy wszystkie sprawy, wydawało by sie niezwiązane z BP, sa tak naprawdę ważkie i dla nas bielszczan.
      W przeciwnym razie należy w Regulaminie wyraźnie zaznaczyć, że to Forum nie dopuszcza tematów, stricte, politycznych.
      Znając jednak moje/nasze/wasze ciągoty do politykowania, a właściwie narzekania na wszystko, takie forum padnie w dniu ogłoszenia nowego regulaminu.
      • sebcioo Re: Szukam info 22.08.12, 08:11
        symnpatycznypan napisała:

> Wszystko co tyczy sie nas Polaków, naszej Ojczyzny, tyczy sie i Bielska Podlaskiego.
        Czy na pewno chcesz zebym to skomentowal? Ten szczyt glupoty i ... megalomanii?
        Dlaczego ograniczac sie tylko do spraw Polski? Moze od razu zrobimy forum Bielsk gdzie pisze sie o wszystkich waznych sprawach ... swiata?
    • ram-bo 1 22.08.12, 08:13
      śpiewa gosc z bielska, ludzie z bielska, nagrane w bielsku, motocykle z bielska, itd itd idioto
      • marecki-34 Re: 1 22.08.12, 23:41
        dodam, że sebcia z Bielska tym klipem można powkur... ć ;-)
        • mexico86 Re: 1 23.08.12, 07:43
          Sebci, a jaki z ciebie bielszczanin?
        • sebcioo Re: 1 23.08.12, 13:23
          Ciekawe jak powq...a by was policja gdyby chciala ukarac wszystkich lamiacych przepisy na tym filmiku?
          Moze chcielibyscie zeby wyslac im ten filmik?
          Wtedy zaczalby sie placz "o nie, chlip, ja nie wiedzialem, chlip, ja nie chcialem".
          Wtedy z kozakow wyszlyby miekkie wafle.
          • marecki-34 Re: 1 23.08.12, 17:11
            Jak jesteś kapuś to wyślij policji ten teledysk, marudo bez krzty dystansu do siebie i rzeczywistości.
            • sebcioo Re: 1 23.08.12, 19:42
              "dodam, że sebcia z Bielska tym klipem można powkur... ć ;-) "
              wow , pokazales jak wielki masz dystans do siebie.

A moze na sama mysl o policji juz ci w gaciach mokro? Juz miekki wafel wychodzi?
              • ram-bo Re: 1 23.08.12, 20:20
                i co? raptem 100 zl 2 punkty..

nie rozsmieszaj i nie rob z siebie kretyna bo i na tym forum nik bedziesz zmienial.
                idz na swoje forum dla samotnych i popłacz sobie !

twardy waflu w slowach przed monitorem. a jak reke podajesz to pewnie w oczy nie spojrzysz...

forum.gazeta.pl/forum/w,35293,58894051,58894724,sebcioo_kto_Cie_zaprosil_na_to_forum_62_.html

• marecki-34 Re: 1 23.08.12, 20:48
                o kulturze mojego języka może to i trochę świadczy ale o dystansie do samego siebie to raczej wątpię ;-P
                policjantów się nie boję, policjantki mnie kręcą, dałbym się skuć nawet z chęcią ;-)
                • ram-bo jak tam donos- sebaku? 27.08.12, 19:22
                  Jak tam donos złożony ?

a może niech władze powołają komisje śledczą?

sebek a ostatnio oglądałem teledysk na którym się bili i strzelali - no stary z tym to leć do prokuratury !!! pokaż kto ma rację i jest " twardy wafel" - k..wa już się boję ...
                  • symnpatycznypan Re: jak tam donos- sebaku? 27.08.12, 19:54
                    a kto ta sebcia jest?
                    to nie nasza, nie bielska postać?
                    to skund ón sie wzioł...?
                    • zdrafko Re: jak tam donos- sebaku? 27.08.12, 22:48
                      symnpatycznypan napisała:

> a kto ta sebcia jest?
                      > to nie nasza, nie bielska postać?
                      > to skund ón sie wzioł...?

Krucafiks, z Wysek pisom!
                      • sebcioo Re: jak tam donos- sebaku? 28.08.12, 08:22
                        abu i z wurli
                  • marecki-34 Re: jak tam donos- sebaku? 27.08.12, 22:51
                    Jak się dobrze przyjrzeć to tam na moście autobus wyprzedza na podwójnej ciągłej :-D
                    To jest dopiero twardy wafel, nie to co my mięczaki ;-)
                    • sebcioo miekkie wafle 28.08.12, 08:17
                      Czyli jednak potrafisz poznac co jest zgodne z przepisami a co nie.
                      To nic ze zaczales od autobusu - teraz czekam na uwagi o jezdzie motorynek z filmu.
                      • marecki-34 Re: miekkie wafle 28.08.12, 11:29
                        O tym, że motocykle łamią na tym klipie przepisy my wszyscy wiemy i nie musimy o tym powtarzać w kółko. Mój wpis o autobusie oznaczał, że czepiasz się wybiórczo wyłącznie motocyklistów i nie potrafisz albo nie chcesz widzieć niczego innego. To jest element dystansu do siebie, o którym wspominałem kiedyś wcześniej.
                        • sebcioo Re: miekkie wafle 28.08.12, 15:26
                          marecki-34 napisał:
                          > O tym, że motocykle łamią na tym klipie przepisy my wszyscy wiemy i nie musimy
                          > o tym powtarzać w kółko. Mój wpis o autobusie oznaczał, że czepiasz się wybiórc
                          > zo wyłącznie motocyklistów i nie potrafisz albo nie chcesz widzieć niczego inne
                          > go. To jest element dystansu do siebie, o którym wspominałem kiedyś wcześniej.

sebcioo napisał:
                          > Ciekawe jak powq...a by was policja gdyby chciala ukarac wszystkich lamiacych p
                          > rzepisy na tym filmiku?
                          Wskaz mi prosze w ktorym miejscu wyszczegolnilem motocyklistow z tego filmu?
                          • marecki-34 Re: miekkie wafle 28.08.12, 18:18
                            pierwszy uwierzę, że zauważyłeś ten autobus ;-P
                      • marecki-34 Re: miekkie wafle 28.08.12, 14:58
                        Tak w ogóle to gratulacje, niech ci synek rośnie zdrowo.
                        • ram-bo Re: miekkie wafle 30.08.12, 18:01
                          i niech synek szybko skuter sobie kupi !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka